לפי מה שאני זוכר זה בני שהמציא את זה..אם אני לא טועה.. דבר שני..יש מצב שאתם תנצחו..אבל מן הסתם אנחנו פייבוריטים..וזה טוב שכבר בתחילת העונה יהיה המשחק של הפורום..
סעמק איתכם... אני היחיד שחושש מפתיחת עונה ראשונה בהפסד, מזה הרבה זמן? זה הרי כלכך צפוי, עם כל החולשות שלהם, בית"ר תמיד מנצחים את מכבי חיפה.... ינעל העולם! לדעתי לא הייתה יכולה להיות פתיחה קשה יותר, עם כל הדניאל היידמנים האלה שבית"ר מתחתימה...אני אישית מפחד מזה. למזלי יש לי עוד זמן.
חחח חיפה באמת צריכים לשבור את הנאחס עונה הבאה עם בית"ר, זה גם יעלה להם את המורל שגם ככה ירוד כל פעם שהם פוגשים את הירושלמית (הפעם יש להם עוד סיכוי,עכשיו כשאוואט לא בשער) אבל צ'מעו הפועל לא יכלה היתה לקבל הגרלה טובה מזאת. אם יש קבוצה שעל בטוח תצא יותר חלשה מהפועל (היא היחידה אולי) זו סכנין. התחלה פנומנלית של הליגה, לפחות בשבילנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
שגיא, קלייברט, סאדאם או איך שתרצה שאני אקרא לך : אני אתה!!! אני כל כך אתה!! זה לא ייאמן - כל שאר חבריך הירוקים מפחדים להודות בזה שבית"ר תמיד במפגשים שלה מול חיפה משחקת טוב יותר, שהם מפחדים פחד מוות מבית"ר ירושלים בלי איזה חנן אזולאי, ובעזרת השם בלי גולן חרמון ורענן דרעי שיצילו אותם שוב.כל הכבוד - אתה הירוק הראשון שהודה בזה. מי ייתן ואתה צודק ובית"ר אכן תשפיל את הירוקים. דניאל היידמן שחקן מצוין, יכול לשחק כבלם, מגן ימני וקשר. אני מניח שהוא ישחק בבית"ר כבלם - לצד אברמוביץ'. תגידו מה שתגידו, ברדה ממש לא מפחיד אותי בקטע הזה. אגב, אחרי שאני רואה את לוח המשחקים המלא, אני מפחד פחד מוות - אחרי משחק החוץ מול חיפה, אנחנו יוצאים בחוץ מול נתניה (ברור שכך יותר נוח לי לבוא למשחק, אבל בחיאת רבאק, למה מחזור שני?) ובמשחק השלישי - אנחנו מול הכתר פלסטיק. תמיד זה ככה עם ההגרלות שלנו, נקווה שהצעירים שלנו לא יתמוטטו. נ.ב שאלה לאוהדי חיפה - איזה הפסד היה משפיל יותר עבורכם, הרביעיה המהוללת בטדי, או "רגל האלוהים" של דודו אוואט?
לשאלתך, ה4-0, בלי תחרות בכלל. הרגל של דודו בסך הכל השפילה אותו. והיידמן בדיחה מהלכת. פעם "הבטחה" של מכבי ת"א, ובעונה שעברה לא יותר משחקן מתנדנד בהפועל כפר סבא, לא ראיתי ממנו כדורגל, אתה אמרת שהוא יכול לשחק כבלם, כמגן וכקשר, ואני אומר לך שהוא שיחק פעם כחלוץ, בדקות הראשונות שלו במכבי ת"א, אז כנראה שהוא בעצמו עדיין לא החליט באיזה עמדה הוא משחק... לא יודע מה להגיד לך, אני לא הייתי מצפה ממנו להרבה.
אוקי, אחרי שצחקתי קצת על ההודעה של בני שבית"ר השתפרה וחיפה נחלשה, אני אסביר קצת. בעמדת השוער, העמדה הכי חשובה לדעתי- חיפה התחזקה, דוידוביץ' לא פרייאר, יש שוער בשער. אין לכם את אוואט שיחלק מתנות. בהגנה, חיפה נחלשה? להפך. רק תשתפר. מחפשים מישהו יותר טוב שיחליף את אג'יפור, וגם איתן עזריה צורף שהוא כישרון (הרבה יותר מהיידמן...יש לו שם של פוקימון). בקישור, חיפה נחלשה?! פראלייה העייף הלך, בנוסף ז'וטא יעזוב כנראה, אבל... חיפה כבר הביאה את עומר בוקסנבוים(פסדר, לא משהו, אבל גם משהו), ו... היא תביא מחליף לזוט'א, ככה שעוד אי-אפשר לדעת אם היא נחלשה בקישור, מה שבטוח- היא לא תיהיה בהרבה יותר חלשה. בכל זאת, יש לחיפה את הקישור הכי טוב בארץ לדעתי. ונגיד והיא בסופו של דבר תיחלש בקישור, הספסל של חיפה מנצח את בית"ר. נ.ב- חשבתי וידוקה שאתה אומר שג'ובאני הוא שחקן גרוע, וגם ז'וטא, מה קרה פתאום שהם לא יהיה בחיפה הם יהיו טובים? ונ.ב2- רוסו ישאר כנראה בחיפה. ונ.ב3- כמו שאמרתי, הקישור של בית"ר רחוק שנות אור מהקישור של חיפה, השוואה ביניהם זה בדיחה. בחוד חיפה רק השתפרה, אני מדבר ביחס לסוף העונה הקודמת, במקום יעקובו הביאו חלוץ שעושה רושם טוב, מה שבטוח- הם לא יהיו פחות חלשים מסוף העונה הקודמת בחוד, כי רק הוסיפו ביינתים שחקנים ואם מישהו ילך זה יהיה רפי כהן, לא חיסרון גדול. בית"ר? ביינתים הם רק מאבדים שחקנים, בלאגנים ושטויות, כמו כל סרט קבוע, עד שתתחיל הליגה בית"ר לא תביא רכש משמעותי... ואז- שלושה הפסדים רצופים, האוהדים ילחצו, בני-ג'ל יפתח תארנק- יביא איזה עופר טלקראיציק זהר 2, בית"ר תסיים באמצע טבלה ותתקע לה תעונה הבאה... וחוזר חלילה. אוי אוי כמה מתסכל להיות אוהד בית"ר. אני אוהב תתקווה שיש לכם כיאלו תנצחו את חיפה במחזור הראשון, יודעים מה- תיקו זה בהחלט אפשרי, אבל ניצחון? לא הגזמתם... אבל בגדול, רק התחילה עונת המלפפונים אז קשה לתת הצהרה מדוייקת, נדבר על זה עוד הרבה אבל בגדול בית"ר באה כאנדרדוג ברור. ולא כל יום פורים, בית"ר לא מנצחת כל פעם את חיפה, בטח שלא במחזור הפתיחה. עריכה: פיימן, אם לא ידעת תמיד היית אני. אני=אתה=תוסה=קרפד(סביולה).
וכל הדברים האלה רק מפחידים יותר... עם כל האמת שבדבר, הבדלי הרמות, בית"ר בשנה האחרונה פשוט גרמה לי לחשוש ממשחקים מולה... מה אני אגיד לכם...רק שיעבור בשלום.
במשחק האחרון דווקא חיפה ניצחה והמשחק הבא יהיה קשה יותר בלי דודו אוואט שהיה חלק חשוב בשני הניצחונות של ביתר העונה.
אנחנו רק יכולים לחכות ולראות... לדעתי אי אפשר לדעת מה יקרה כי מצד אחד אמנם חיפה מתקשה מאוד לנצח את ירושלים אבל מצד שני, כל זה היה בעונה שעברה,עכשיו תתחיל לה עונה חדשה ואי אפשר לדעת מה יהיה... ובינתיים כבר מתחיל פה דיון על המשחק הראשון בליגה שמתרחש רק בעוד יותר מחודשיים...
שני משחקים משפילים אבל אין הרגל של האידיוט הזה הייתה בשבילי גהנום (לא שה4-0 היה כזה תענוג...) בני הכי טוב יהיה לראות את ההודעה שלך מיד אחרי ההפסד לחיפה במחזור הראשון..אני גם לא מבין מה השטויות לגבי ההיחלשות של חיפה מאיפה הפלצת את זה? אוואט עזב,פראליה עזב סו וואט? חוץ מזו'טא לא קרה כלום.. וחוץ מזה הסטטיסטיקה אומרת שחיפה כבר יותר מ10 שנים לא הפסידה במחזור הפתיחה..בואו נקווה שזה יימשך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
אילן, אתה פשוט אדיוט. באמת רציתי להימנע מזה, אבל אתה אדיוט מוחלט! אתה אף פעם לא תלמד. זה פשוט מדהים. שמת לב שהתגובה הזאת היא בדיוק אותה תגובה כמו בשני המשחקים שחיפה הפסידה לבית"ר? אתה מקרה אבוד. לא משנה כמה רביעיות ושלישיות תחטפו מאיתנו, אתה תמיד בטוח שההרכב השני של חיפה מנצח את בית"ר וכו'... זה לא משנה לי. אחר כך אתה תמיד זה שאוכל את הכובע. אילן, אני יכול לחפש עכשיו דיון שבו אמרת שפראליה אחד מהשחקנים הבכירים ובחיפה ויכול להביא את השינוי או משהו כזה. בקשר לרוסו... לא תצליחו לשכנע אותי שהוא שחקן טוב (או בכלל בינוני), אבל יש לו תכונה מוזרה, פעם במשחק הוא מופיע מתוך הבינוניות וכובש או מבשל. ואני לא מפחד מדוידוביץ' הרבה יותר משאני מפחד מאוואט. סה"כ מדובר בשוער אובר-רייטד. הנקודה שלי היא שאתה פשוט בנאדם שלא לומד. שלוש פעמים (ואל תזיין את השכל, גם בפעם השלישית קרענו אתכם, אבל אזולאי החמור הרס לנו הכל) לא הספיקו לך, תקבל גם פעם רביעית.
הזהו אילן? אכן תמהתי על הבקיאות ורהיטות הניסוח הספורטיבי. ולנו לא נותר אלא לשאול אם המקורי יהיה במשחק או שיישאר בבית ויגזור על עצמו תענית צפייה.
בוא לא נגזים, בסדר? האמירה שלך שרוסו מופיע פעם במשחק מתוך הבינוניות שלו וכובש או מבשל, פשוט מצחיקה עד טמטום, אני מצטער להגיד לך. הרשה לי להעלות גיחוך על הבנאדם שחושב על פי האמירה הזאת, בין אם זה אתה, או בין אם שמעת אתה את ממישהו אחר. להגיד לך כמה הוא טוב? אני לא צריך, ואני גם לא אתאמץ. זה לא שווה את זה. אתה לא קובע את יכולותיו של שחקן על פי אובייקטיביות, אלא על פי תקופתו (בין אם ארוכה או קצרה) בבית"ר ירושלים. מה לעשות, רוסו לא הצליח שם, אך אין זה אומר שהוא לא שחקן טוב (ולא בינוני). המוח שלך מספיק מפותח כדי להבין את זה, הבעיה אצלך שהלב, הלב הוא זה ששולט על ההגיון. לא אתאמץ יותר מידי על מנת לשנות את זה. דבר שני, אין להזכיר את אוואט ודוידוביץ' באותו משפט, אוואט לא ראוי לזה כלל. זהו, אמרתי את דבריי. אנחנו נחכה למשחק.