גלבוע/גליל זכתה בליגה הבלקנית 2013

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Ricky van Wolfswinkel, ‏25/5/12.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

2. Ricky van Wolfswinkel Member

ולנסיה ודה קולו נפרדים.
    כנארה שהוא יהיה שחקן סן אנטוניו בעונה הבאה.

3. Ice Cream חסה

אממ, בערך...

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

בארסה מציעה 3 מיליון יורו לעונה לארזם לורבק
    מישהו בקטלוניה השתגע אם הוא חושב שארזם שווה את הסכום הזה. אולי חצי ממנו. זה רק מראה בפעם המי יודע כמה איך ההנהלה של מכבי שפויה מאוד ביחס למה שקורה בשוק. 3 מליון לארזם? 2.5 מיליון לאידסון? 1.5 מיליון לריצ'י? להם אולי יש כסף מיותר, למועדון שלי אין. וגן אם יש, שיתנו לכל אחד מה שהוא שווה וישארו מאוזנים כלכלית, כדי שנוכל להתחרות בכבוד גם אם יהיה משברים בעתיד ולא נצטרך להכנס לגירעונות רציניים.

5. Ricky van Wolfswinkel Member

כמו שצפיתי, קרסטיץ' נשאר בצסק''א.

קוסטאס קאימקוגלו, כוכב הסדרה בין מכבי לפאו, אמור לעבור לאוניקס קאזאן.

סטאנקו באראץ שהיה פלופ עצום העונה באפס רוצה לעזוב את אפס ואת טרוקיה (תעבור לריאל, בבקשה!) שרוצה לצרף את קשישטוף לברינוביץ'.

שיאן ההופעות וקפטן פרטיזן, פטר בוזיץ' נפרד מהקבוצה לאחר שמונה שנים.

נערך לאחרונה ב: ‏10/7/12
  6. LIVERPOOL87 Member

טוב ברכות לצסק"א מוסקבה על אליפות אירופה לשנת 2012\2013, בשנה שעברה ניסיתי לנאחס ואכן זה השתלם, הפעם אני אומר את זה בשיא הרצינות, מסינה והסגל של צסק"א יאמללו כל קבוצה עד הגמר ושם שאלוהים יעזור למי שתצטרך לקבל את העצבים שהם יצברו בשנה הזאת.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אם אני לא טועה זו אליפות שביעית שלהם והם משתווים לריאל מדריד :aaarse:

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אפשר לבקר את הנהלת מכבי על הרבה דברים שהיא עושה ובצדק, אבך שאף אחד לא יבוא להטיף להם כמה לבזבז ועל מי. שנה אחרי שנה אנחנו רואים שאומנם עוזבים אותנו שחקנים שלא קיבלו חוזה שמתאים להם וזה בסדר, אבל הם לא לוקחים הרבה גורמים אחרים ובסוף (בד"כ) מתרסקים במקום אחר. בארסה מנסה להפטר מחוזהו הכבד של אידסון. לקוראים לנגפורד, הנדריקס ואוחיון, כסף זה אחד הדברים הכי חשובים בעולם, אבל בואו תקוו שהכתבה הזו לא תהיה עליכם בעוד שנה. עד עכשיו מכבי לא התפתתה לשלם לאף שחקן את הסכומים שהוא ביקש ובצדק. אף אחד מהם לא שווה את מה שעתיד להרוויח במקום אחר.

9. Ricky van Wolfswinkel Member

השחקן שהוביל את מכבי לאליפות אירופה האחרונה שלה היה אלוף אירופה עם ברצלונה ועם נבחרת ליטא ועם שכר גבוה.
    לא מפתיע שמאז לא זכיתם ביורוליג.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

גם שאראס וגם פארקר לא קיבלו הרבה יותר ממה שמכבי הציעו ללנגפורד והוא דחה את ההצעה. מיותר לציין ששניהם עולים עליו ב-5 דרגות לפחות. אתה אולי לא זוכר את זה כי היית צעיר מאוד בזמנו, אבל זו עובדה. שנית, השחקן שקיבל הכי הרבה בהיסטוריה של מכבי היה ארויו, 2.5 מיליון ועם כל הכבוד, הוא גם לא היה שווה את זה, למרות שהוא שחקן מצויין. למעשה אף שחקן אחר של מכבי לא גירד את איזור ה-2 מיליון בעונה, צא מהנושא של השכר. ועדיין הגענו מאז פעמיים למקום שני, עם תקציב שפוי, כשאריות כמו צסק"א נופלות בסיבוב ראשון עם תקציב כפול ממכבי, או כאלו כמו ריאל וסיינה שאפילו לא הגיעו להצלבה. זה כמו שאייאקס עם התקציב שלה תגיע לגמר הצ'מפיונס ותפסיד לבארסה. מישהו יקרא לזה כישלון? אני מבין שאתה מחפש את הניגוח במכבי בכוח, אבל תן לי תקציב אירופאי שפוי והגעה לשלבים המאוחרים בקביעות, מאשר השתוללות במשכורות שלא בהכרח מביאה תוצאות, אבל כן עשויה לגמור את הקבוצה לשנים הבאות.

11. Ricky van Wolfswinkel Member

אז אתה חותם על להיות מקום שני גם בעוד שבע שנים?
    לא ממש ווינרי מצדך.

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx אוי ריקי ריקי.... מישהו אמר שלא נתאמץ לקחת גביע? אני כן חותם להשאר בתקציב השפיות ושכל שנה ננסה להגיע הכי גבוה, זה כן. הנדריקס ולנגפורד לא שווים יותר ממיליון, אין שום סיבה לשלם להם את זה. יוגב לא שווה מעל 400K גג נכון להיום, אין שום סיבה לשלם לו מעבר. שמעתי שפארמאר אולי יגיע לאיסטנבול ויקבל 2.5 מיליון יורו. פארמאר הוא שחקן נפלא והייתי שמח לראות אותו שוב במכבי, לכל היותר ב-1.5 מיליון. מעבר לזה, לא תודה. ושוב, אולי תשאל את אוהדי צסק"א אם הם מעדיפים לבנות קבוצה ב-44 מיליון יורו ולהגיע למקום השני....

נערך לאחרונה ב: ‏10/7/12
  13. LIVERPOOL87 Member

שכר גבוה לא מביא בהכרח תארים, וראה את קבוצת המיליונרים ממוקסבה ששפכה מאות מיליוני יורו מאז תחילת העשור וזכתה בסך הכל פעמיים ופעמיים עשתה במכנסיים כשהיא הייתה סופר פייבוריטית. אין מה לעשות אלה יהיו שנים יבשות כנראה כל עוד הרוסים יוציאו פי 3 ממכבי כל עונה, נהנה מהעונה כמה שאפשר ומאוד נהנתי בשנתיים האחרונות גם ללא גביע.

הקבוצה שלנו מתנהלת בשפיות כלכלית, זאת לא רוסיה שאי אפשר לדעת מאיפה הכסף מגיע.
    מה שכן אני חושב שההנהלה זקוקה בדחיפות למשקיע ויש לומר למשפחת פדרמן ובמיוחד לבן הצעיר שלהיות בעלי מכבי דורש גם השקעה כספית ואי אפשר להפיל חוזים על 30 אלף יורו.
    גם הפועל חולון לא תפיל חוזה על סכום כזה אם השחקן יהיה ברשימה של המאמן.

14. Ricky van Wolfswinkel Member

אני בכל חושב שהם אוסף של שחקנים ששווים קבוצת מרכז טבלה בספרד וזה שאתם מסתפקים בשחקנים כאלו זו הסיבה שהפסדתם כבר 6 פעמים רצוף לברצלונה.
    השפיות הזו לא מביאה לכם תארים.

15. LIVERPOOL87 Member

לא ידעתי שהמטרה של מכבי היא לנצח את ברצלונה, זה לא רשום בשום מקום.
    הצלחנו למרות ההפסדים האלו להגיע לגמר, היינו במרחק סל שנה שעברה מלהגיע לפיינל פור למרות ההפסדים.
    אז פשוט תרד מהשטויות האלה, מכבי לא רואה את ברצלונה וריאל מדריד, לא מעניין אותי מה קורה במפגש הישיר.

בני השרון בעשור הזה ניצחה כל כך הרבה פעמים את מכבי, כמה תארים יש לבני השרון?
    מה יצא לה מכל הניצחונות האלו?