גלבוע/גליל זכתה בליגה הבלקנית 2013

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Ricky van Wolfswinkel, ‏25/5/12.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ללא ספק יש לנו בעיה של מאסה. (איפה אנדרסן, איפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ) אבל אין מה לעשות, להרכב הזה כמו כל הרכב, יהיו יתרונות וחסרונות. לגבי מדלי, אנחנו עדיין לא מודעים ליכולת שלו, אולי יש לו יד מבחוץ שתרווח קצתאת המשחק ותדלל נוכחות בצע כי הוא הגיע על תקן מחליף לבלו אבל כרגע הם נראים לי שחקנים שונים לגמרי. אגב, אנחנו מדברים המון על החדשים, אבל מבחינתי שחקן המפתח יהיה דווין, שנה שניה בקבוצה והוא זה שיצטרך לסחוב את כולם. אם נקבל את דווין של החצי השנה השניה, אני רגוע.

2. Lupo Member

אתם מדברים כאילו שרמנדיני הוא איזה עציץ.

ביחס לעונה(2) הקודמות דווקא במאסה הקבוצה התחזקה.

שרמנדיני,פופס, וג'יימס שאני מניח שיקבל יותר דקות לעומת הנדריקס וסופו שמתקשה בהגנה. לדעתי ההגנה בצבע תראה טוב יותר.

מה שיותר מדאיג אותי זה שאין גארד שאתה יודע שיקח את הכדור בדקות האחרונות. אולי היקמן יתברר כאיזה פארגו לעניים.

3. LIVERPOOL87 Member

כן אבל אתה מסכים איתי שאליהו הוא ה-4 הפותח, מה זה אומר עליו אם מביאים שחקן מצוין ויקר כמו מדלי בנוסף לסנטר שמגיע וכנראה הולך לראות הרבה דקות דווקא כ-4?
    שאת אליהו החתימו סתם על חוזה מנופח ולא באמת מחזיקים ממנו כפאוור פורוורד מהטופ האירופאי, כי אם כן לא צריך כל כך הרבה גיבויים יקרים ואם לא, אז למה לא לשחרר אותו?

דווין היה פשוט מדהים בשנה שעברה, אחת ההפתעות הגדולות ביורוליג מבחינתי, הלוואי וייתן חצי ממה שראינו ממנו בסיום העונה ואני מבסוט.

4. LIVERPOOL87 Member

אני גם לא חושב שנחלשנו, במיוחד אחרי ששיחקנו כמעט בלי סופו ברוב העונה, אבל אל תפריז ביכולתו של שרמדיני, הוא זריז מאוד, סופר אינטליגנטי, קלעי עונשין מדהים, אבל עדיין רך מאוד.
    הוא לא משתמש נכון בגוף שלו ולא נכנס למגע.
    אני בטוח שהוא ישתפר מאוד בעונה הבאה וזאת תהיה המשימה שלו בעונה הבאה, להתנפח יותר ולהילחם בצבע, כי יש כאן שני קופצים מעולים להרכב מהיר.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קודם כל אף אחד כאן לא התייחס לשרמדיני כאילו הוא עציץ. הוא סנטר טוב, לא מהעילית של אירופה, אבל כישרון יש לגרוזיני החביב. מבחינת מאסה, אין בכלל ספק איפה היתה יותר מאסה. סופו + הנדריקס לבד נתנו לך יותר פיזיות ממה שיתנו לך שרמדיני-ג'יימס-בונסו ביחד. אם ההגנה תהיה יותר טובה? אני מקווה שכן אבל אתה לא יכול לדעת. כמו ששי אמר, לפעמים הדחלילים יהוו יתרון עבורנו אבל מה יקרה כשיפגשו סנטרים עבי בשר, כאלו שסופו או הנדריקס היו מתמודדים איתם יפה? אני מאמין שתהיה לנו הגנה יותר טובה משנה קודמת (לא שזו כזו חוכמה) אבל להגיד בוודאות עוד לפני שראינו אותם משחקים? לא נראה לי. בנוגע לאליהו, לדעתי הוא כאן יותר בגלל הקטע הישראלי. הוא שחקן התקפה טוב וטשחקן הגנה שלא קיים, אם הוא לא ישראלי, לדעתי מכבי בכלל לא מחתימה אותו. לא יודע, לי אישית לא היה מפריע אם היו משחררים אותו, מה גם שלדעתי הוא לא שווה את השכר הגבוה מאוד שלו (ביחס לישראלים), אבל שוב, לדעתי יש לו תפקיד יחסית חשוב יותר בגלל הקטע של הלאום.

6. Lupo Member

מדלי-שמדלי.

זה אומר שהמצב יהיה כמעט זהה למה שהיה בשנה שעברה.

אליהו פותח בהרכב רק כי הוא סקורר טוב שיכול להכניס טוב את הקבוצה למשחק עם כמה שמוליקים(גויאבות).

בדומה לבלו, יכולת הקלאץ' וההגנה יכריעו כך שמדלי אני מניח יקבל את הדקות המשמעותיות יותר ובכך לא נראה שינויים גדולים מדי בגזרת הרוטציה של אליהו.

אחת המסקנות הברורות מהסדרה מול פנא זה שאתה צריך עוד מאסה בהגנה ובמשחקים מהסוג הזה אתה לא יכול להרשות לעצמך שאליהו ייצא למיס-מאץ' מול דיאמנטידיס.

שרמאנדיני גם חמור לא קטן גבוה ב10 סנטימטרים מסופו.
    המפתח בכל הסיפור הזה זה העובדה שקצב צבירת העבירות של הגרוזיני יהיה נמוך משל סופו ויכולת הסיבולת שלו לשחק יותר דקות מה שבאמת יתן אופצייה לשחק עם פופס לצידו. ככה לפחות אני רואה את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/12
  7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אחת המסקנות מהסדרה עם פאו, שבסדרה כזו אליהו צריך להיות מעודדת מהספסל, או שיתחיל לשים פאקינג גוף בהגנה!

8. Lupo Member

זאת אכן התשובה. אם הקבוצה אכן תגיע למצב כזה כנראה שהפעם אליהו לא יצטרך להוות נטל בהנגה ואכן יעודד וימזוג מים.

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אגב שי, שכחת להוסיף שאם נסיים ראשונים ונפגוש בסיבוב השני את צסק"א מוסקבה, אלופת היורוליג 2012-13 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx זה לא יהיה כ"כ נורא להפסיד להם....

10. LIVERPOOL87 Member

אני מקווה שהוא יפיק את המיטב מזה שמדלי ופופס כאן, הוא כבר לא בנקר. טעות אחת ויש שני שחקנים טובים ממנו שיכולים להיכנס, אולי הוא יקבל מוטיבציה ויתחיל לשמור.
    הוא עדיין רוצה אן בי איי, יהיה לו קשה אם הוא הולך לשחק 10 דקות בערב, הוא יהיה חייב להיות אגרסיבי אם הוא רוצה לשמר את החלום שלו.

11. LIVERPOOL87 Member

כן שים לב לחתימה שלי, המשפט הזה הולך איתי כל השנה עד ההנפה של חרייפה :aaa025:
    הולך להיות שלב שני מהסרטים השנה, כבר לא יכול לחכות!

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

950 אלף דולר?
    זה אחד מהחוזים היותר יקרים במכבי העונה לא?

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/12
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם צירוף מנסה בונסו לקבוצה יש למכבי קו קדמי בהחלט משביע רצון. ביחד עם שרמנדיני, קיינר מדלי וחבירנו משכבר הימים ליאור אליהו ושון ג'יימס יש לנו לפחות קו קדמי לא רע

את שרמנדיני אני כמובן מכיר היטב, אבל יהיה נחמד לראות את מנסה בונסו וקיינר מדלי. שני שחקנים שאוהבים להתעופף. יהיה מעניין לעקוב אחרי שיתוף הפעולה של השלישייה המאד מגוונת הזאת.

15. samoel Member

אני חושב שעידן נגע בנקודה הכי חשובה.
    זו הולכת להיות העונה של דווין סמית'. סמית' הוא שחקן קבוצתי ואינטילגנטי ואתם תראו הוא יקח על עצמו עכשיו יותר מבעונה שעברה, כשיש לך את לנגפורד ויוגי עם כזאת פריצה סמית' יכל להתרכז בצד ההגנתי בצד המחבר, אבל עכשיו עם לוגאן שהוא תעלומה בקבוצה גדולה(טוב בויטוריה - לא קיבל דקות שנתיים בפאו) והיקמן שהוא תעלומה בפני עצמה - מי יהיה הגו טו גאי? מי יקח על עצמו קצת אחריות בהתקפה ויעשה את המהלך הנכון? אני בוחר בדווין שיבלוט יותר ושמכבי בחכמים האלה יחתימו אותו מהר בתחילת העונה(כיצד שתפתח) על חוזה לעוד שנתיים כי אחרת שוב יהיה חבל.

אני מאוד מתלהב מפופס כן סנטר לא שמנטר לא יודע אי מרגיש כשיש לי את פופס שרמדיני ג'יימס ומדלי יש לי צבע עם יותר מאסה מהנדריקס ובלו(בנינו כמה סופו שיחק ובמה שהוא יחק כמה הוא באמת טרם מול קבוצה ראויה?)