גלבוע/גליל זכתה בליגה הבלקנית 2013

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Ricky van Wolfswinkel, ‏25/5/12.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני מעדיף לקרוא לאנשים בשמות ולא כפאן בויס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אף אחד לא אמר שכולם מונחתים. אבל אם תשאל את בלאט או אם בלאט היה קובע, אז מכבי היו מתאמצים יותר כדי להשאיר את קית', ריצ'י ויוגב, שלושה שחקנים שבלאט מאוד מאוד רצה לראות ממשיכים. אני לא אומר שאני מסכים עם לתת להם מה שהם ביקשו, אבל כולנו יודעים שמכבי בכיף יכלו לתת להם את הסכומים האלו ולסגור איתם. שוב, מוצדק או לא זה כבר ויכוח אחר, אבל אילו השחקנים שבלאט רצה בעדיפות ראשונה ובצדק, כדי להמשיך את החיבור הקבוצתי.

אם כל הכבוד, אני לא מבין אנשים שפסלו לגמרי את סופו של שנה שעברה (כשהבחור שיחק פצוע!), אבל שכחו לגמרי שהוא רק לפני שנתיים היה מהגורמים העיקריים לעלייה שלנו לגמר ונבחר לחמישייה הראשונה של היורוליג. אז מה? הוא שכח לשחק כדורסל? אתה לא חושב שאולי היתה בעיה בשנה שעברה שגרמה לא לתת עונה סבירה מינוס? אם זה תלוי בי הייתי ממשיך איתו, כי אין הרבה סנטרים טובים היום באירופה שמכבי יכולה להרשות לעצמה בתקציב שלה ולמרות שסופו יחסית עולה הרבה, עדיין לטעמי מדובר באחד מ-5 שחקני הפנים הטובים ביבשת (כשהוא בריא כמו לפני שנתיים).

אני באמת חושב ששרמדיני מוכשר ושחקן טוב, אני מקווה שהוא ייתן עונה טובה. אבל יש נטייה לאנשים לתת לו יותר מדי קרדיט עוד לפני שהוא הוכיח את עצמו בקבוצה גדולה. סתם לשם השוואה אם כבר מדברים על סופו, אז אותו סופו שאנשים פה מזלזלים בו, מחזיק ברזומה של אולימפיאקוס, מכבי ועכשיו פאו החתימו אותו (כנראה שהם ראו בו משהו שמכבי לא?), בעוד ששרמדיני החביב עשה דברים נחמדים בקאנטו, אבל לא ראינו אותו בסיר הלחץ של נוקיה, אותו סיר לחץ שסופו עבר בהצלחה ענקית בשנתו הראשונה בצהוב. תנו לגרוזיני זמן בלי לפתח ציפיות כאילו מדובר באחת הסנטרים הטובים באירופה.

קודם כל אתה לא כ"כ רחוק ב-9 שחקנים ב-2 מיליון דולר. התקציב של מכבי לא נמוך, התקציב של מכבי תמיד היה באיזור האמצע ביחס לאירופה. בסביבות ה-18-19 מיליון תקציב, מכבי צריכה להקצות באיזור ה-8 מיליון דולר לשחקנים. אתה רוצה לומר לי שאתה לא יכול להביא שני כוכבים שירוויחו 1.5 או אולי טיפה יותר ואת שאר הקבוצה בכסף שנשאר? הרי זה בדיוק מה שמכבי עשו העונה, רק ללא שני הכוכבים. אין לנו כסף להביא סופרסטארים על כל עמדה, אבל רכז תותח ו/או סנטר תותח זה מאסט ומכבי יכלו להביא. צפוף לך 6 מיליון דולר? אפשר להקצות עוד מיליון, לא יקרה כלום. נכון שקל לדבר כשלא אתה שם את הכסף, אבל מכבי זה מותג, זה לא מקום שמפסידים בו. הבעיה שהפדרמנים חושבים שהם צריכים להרוויח מהעסק הזה ונדיר שבעלים מרוויחים מקבוצה שהם רכשו. בשורה התחתונה פדרמן צימצם בשכר השחקנים, אבל מצד שני דאג להעלות עוד קצת את המנויים.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/12
  2. Lupo Member

עידן, אין שום ספק לגבי האיכויות של סופו. יותר מכך- גם כשהוא משחק על רגל אחת בריאה קבוצות כמו פנא ישימו עליו את הדגש בתור השחקן הכי מסוכן בקבוצה. הוא מפלצת מפחידה שביום טוב שלו צריך לחשוב הרבה איך מנסים לעצור אותו.
    הבעיה איתו שכמות הדקות שהוא מסוגל לשחק מייצרת חור לא קטן בהרכב ושינוי תהומי בסגנון המשחק. היו גם כמה פעמים שסופו והנדריקס(כתוצאה מסופו) סיימו רבע ראשון עם 2 עבירות כל אחד. אתה לא יכול להרשות לעצמך כזה מצב.
    כנראה שראשי מכבי עשו חושבים והגיעו למסקנה שלא שווה להם לשים עליו מיליון דולר כאשר כשירותו מוטלת בספק וגם אם אכן יהיה כשיר(הימור של 50-50) בעיית דקות המשחק שלו יקרה מדי בשביל להחזיק שחקן כזה רק ל15-20 דקות במשחקי היורוליג.

הוא אפילו קצת מזכיר לי את שאק במיאמי בתחילת שלהי הקריירה שלו. 5 דקות ראשונות במשחק מפטמים אותו בכדורים עד שנגמר לו האוויר.

עם כל ההערכה והכבוד אולי באמת היה כדאי לוותר עליו במצב שנוצר.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

סיינה מחתימה את הפוינט של אולדנבורג, בובי בראון, שהוביל את הליגה הגרמנית בנקודות בעונה החולפת. הוא ייכנס לנעליים של בו מקאלב, אבל אי אפשר להשוות ביניהם. מקאלב שחקן טוב יותר, אבל צריך לראות איך בראון ישתלב בקבוצה, כי זו תהיה הקבוצה המשמעותית הראשונה שלו באירופה.

5. RiverPlate#35 Member

אלכסנדר שבד ששיחק עכשיו באולימפיאדה הבנתי שהוא הולך לשחק ב - NBA, איפה בדיוק?....

ועוד שאלה יש שחן גם בנבחרת ספרד בשם ויקטור קלבר ששיחק העונה בולנסיה, איפה הוא הולך לשחק ב - NBA?....

6. Ricky van Wolfswinkel Member

שבד במינסוטה וקלאבר בפורטלנד.

האחים לברינוביץ' מתאחדים בז'לגיריס.

7. Ricky van Wolfswinkel Member

אנדרסן בפנר, דארפר בריאל, סאדה מאריך חוזה בבארסה, סטונרוק פורש.

8. LIVERPOOL87 Member

קוסטה פרוביץ' חתם במלאגה

אחלה קו קדמי יש למלאגה, נתמודד עם שני האקסים של ברצלונה פרוביץ' וואסקז בשלב הראשון.
    משחק ראשון של מכבי מול שני הענקים האלו, יהיה מעניין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. RiverPlate#35 Member

מישהו יכול להביא את התקציר של המשחק אתמול של גמר אליפות אירופה לנוער שקרואטיה מצחת את ליטא המארחת, עם השחקן הקרואטי אומרים שהוא כוכב עולה, בחור צעיר שמתנשא לגובה של 2.09 אם אני לא טועה סיים את המשחק אתמול עם 11 ריבאונדים ו 33 נק'.

תודה לעוזרים.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

יש אחלה אתר שנקרא יוטיוב.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, עזור לבחור הנחמד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    מצאתי אחלה קליפ, לדעתי כל המשחק...
    הכוכב של הטורניר היה דאריו סאריץ', שם שעוד נשמע עליו.
    הלינק של המספרים של משחק הגמר:
    http://u18men.fibaeurope.com/en/cid_2bqXUa...04.teamID_.html

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/12
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

באתר היורובאסקט פורסם שלוקומוטיב קובאן קרובה להשיג סיכום עם יוגב אוחיון ושנשארו מספר פרטים לסגור מול מכבי ת"א, ויוגב כנראה יחתום באמצע ספטמבר בגללשהוא עם הנבחרת. משום מה, אף אחד שם לא יודע/מכיר/התייחס לעניין שמכבי אמורה להגיע לבוררות מול יוגב. לעניות דעתי הנושא רחוק מלהפתר בצורה כ"כ פשוטה. אין מצב שמכבי יוותרו לאידיוט אחרי ההתנהגות שלו.

13. LIVERPOOL87 Member

המנהל שלהם טוען שהוא מאמין שהם יגיעו להבנות עם מכבי תל אביב, אם הכוונה היא עוד 200 אלף דולר בנוסף למה שאוחיון שילם אז אני מאמין שזאת תהיה עסקה טובה וצריך לתת לו ללכת ובנמל התעופה לומר לו בהצלחה ושאת המדים של מכבי הוא יכיר עוד שנה שנתיים שהוא יחזור לגליל.
    אני עדיין מקווה שיגיע לכאן רכז נוסף, הסיכויים לא גבוהים, אבל צריך לקוות שפדרמן יכניס את היד לכיס כדי לסתום את העמדה הזאת.

14. RiverPlate#35 Member

הלוואי והייתי מוצא באחלה אתר שנקרא יוטיוב את התקציר...., ותודה לבחור שהביא לפה את התקציר....

15. Ricky van Wolfswinkel Member