בינתיים אלכס טיוס מצטיין בניצחונה של קאנטו ברבע גמר מוקדמות היורוליג על אקדמיק סופיה הבולגרית 87-79, בעוד שבמשחק השני עולים נימברוק הצ'כית ומאמנה נני גינזבורג, אחרי ניצחון על אוסטנד הבלגית 83-65. השתיים ייפגשו במשחק חצי הגמר מחר ובחצי הגמר השני ייפגשו המנצחת בין קאזאן (רוסיה) לאולם (גרמניה) עם המנצחת בין לה מאן (צרפת) ודונייצק (אוקראינה) של דורון פרקינס.
אני לא יכול, אני לא מקושר אבל אנשים כמו רענן כץ וג'ף רוזן הם משקיעים יהודים שכבר נכנסו לפה ככה שכנארה שיש עוד כאלו. חוץ מזה שבדרך כלל אנשים לא רוצים שותף חיצוני בבעלות ובניהול כי זה פוגע להם בשליטה וברווחים. שמעון מזרחי הוא יושב ראש, לא הבעלים. הוא אף פעם לא היה זה שמביא את הכסף. מילאן נפלה בגלל החובות האישיים של ברלוסקוני שנוצרו מכל מיני כנסות ומהבזבוזים שלו בשנות התשעים. כל הבעלויות נגמרות בצורה דומה אבל לא תמצא אוהד מילאן שיגיד שהוא מתחרט על כל העשרים ושבע שנים האלו. תאר לך את חולון זוכה ברצף של משהו כמו שמונה אליפויות רצופות ואז יורדת ליגה בגלל חובות. היית מתחרט על התקופה הזו?
קפטן קנדה, אהבתי את מה שכתבת כאן. לרגע חשבתי שזה אוהד מכבי מדבר אבל אז ראיתי שמדובר במיודענו ריקי. וואלק 20 שנה חלפו משטרסבורג עד לברסי. מה קרה? פארקר ושות' הרגילו אנשים לטוב. אני מזכיר שבסוף יש קבוצה אחת שזוכה. ו- 7 שנים בלי גביע זה הרבה זמן? המכביזם מת בגלל זה? נטו נסיונות לעורר פרובוקציה. בחייאת, אני ריאלי - ואני יודע לקבל הפסדים - כי רק אדם כזה ידע גם לנצח. בנוגע לניהול - רק דבר אחד קצת מעצבן אותי ויש מן האמת בדבריו של ריקי(כשהוא רוצה הוא מסוגל לכתוב לעניין) ההחתמות הקצרות ההאלה, העובדה שלא שמרנו על אידסון/ריצ'י/קית' שבכל עונה בונים כאן מחדש, אני לא אופתע אם דווין סמית' יהיה הבא בתור לעזוב. אין ספק שזו בעיה, יש משהו בלשמור על חומר השחקנים ולתת לקבוצה לרוץ יותר משנה אחת. בקטע הזה אני מאוכזב כי שחקנים בורחים לנו בגלל שאנחנו לא מסוגלים לשלם להם(מנסה בונסו הגיע ביותר ממה שרצו לשלם לריצ'י! ואת אידסון משכו יותר מדי זמן ויכלו להשאיר אותו, במקרה של קית' לא הייתה אופציה אחרת - אבל אין לי ספק שלוגאן זה לא לנגפורד בסופו של עניין גם אם הייתי ממתנגדיו בהתחלה, צריך להבין ששחקנים ברמתו אין יותר מדי בשוק). לכל מבקרי הסגל ברצוני להגיד משהו -זו עונה רביעית שאני שומע שזו הקבוצה החלשה ביותר שהייתה למכבי בנתיים הצלחנו להגיע 3 פעמים לטופ 8 ופעם אחת לגמר(ואם לא אנדרסון מזורגג אחד אולי זה היה נגמר אחרת). תנו לדיוויד לעשות את מה שהוא יודע הכי טוב.
אני לא מסכים עם נושא ההתנהלות. כלומר, צריך גם לדעת מאיפה זה מגיע. אם ההנהלה סוגרת לשנה עם שחקן, אז כן בד"כ זה לא תקין כי תמיד עדיף לחתום לפחות על אופציה. אתה אף פעם לא יודע על איזה שחקן תיפול (אלא אם הוא מוכח) וישר לחתום ל-3 שנים זה לא תמיד רציני. שנה + אופציה, ככה אתה יודע אחרי שנה לאן נושבת הרוח. במקרה של ריצ'י, קית' ואידסון, ההנהלה התנהלה מצויין. את כל השלושה רצו להשאיר, לכל השלושה שידרגו את השכר, אבל מה לעשות שמכבי לא יכולה ולא צריכה להתחרות ולהתפרע מול השוק? הנה, בארסה נתנה 2.5 מיליון לאידסון ועכשיו תשאל כל אוהד או חבר הנהלה שם אם זה היה שווה להם. אחרי שנה שם, הם יגידו לך שגם בחצי ממה ששילמו לו הם לא היו מביאים אותו. אז אתה רוצה שמכבי תתמודד עם זה? לריצ'י העלו ל-800 או 900K אבל הבחור קיבל כפול מזה במילאנו. אני אוהב את ריצ'י, הוא אחלה שחקן, אבל ממש לא שווה את הסכומים האלו עם כל הכבוד וראינו את זה בחצי השני של העונה שעברה. מנסה בונסו לדוגמא, זה שחקן שלטעמי עולה על ריצ'י וחבל שזה לא הסתדר איתו. כנ"ל לגבי קית', שמכבי הציעו לו מעל מיליון דולר אבל מילאנו הציעו הרבה יותר וגם קית' הוא לא מהשחקנים ששווים כאלו סכומים כדי שמכבי תומיא עליהם. נכון שהוא יותר טוב מהקו האחורי שיש לנו היום, אבל כדי להשאר הוא היה רוצה הרבה יותר. לא מתאים ובצדק. לדורון הצענו חוזה חדש לפני ההצלבה והוא העדיף לחכות כי הוא חשב שבסוף העונה הוא יסחט את התפוז עוד קצת. בסוף קרה מה שקרה, ועכשיו הוא בחוזה נמוך בהרבה ממה שיכול היה לקבל ממכבי ומשחק בדונייצק. עזוב, יש גם לי הרבה תלונות על הניהול של פדרמן, אבל לפחות בצד הפיננסי אני כרגע מסכים עם מה שהולך שם, מבחינת השחקנים שיכלו להשאר ולא רצו.
תבדוק שוב. הסכום שריצ'י מקבל במילאנו לא עולה בהרבה על זה שהוצא למנסה בונסו ואני חושב שבסוף מה שהפיל את העסקה היה האגו של הסוכן - כי ההתנהלות של מכבי בנושא פגעה במו"מ. אידסון - אם היו נותנים לו את מה שביקש לפני הפיינל 4 (שזה מה שהוצע לו אחרי) היה נשאר, אבל נסחבו - בארסה הציעו פי 2, וגם אז טענתי שהוא לא שווה את ה- 2.5 אבל להבדיל מבארסה במכבי היו יודעים להשתמש בו - ו 1.2 מיל' על צ'אק אידסון שחקן כל כך ורסטילי שהתאים בובה לדיויד בלאט היה שווה את זה. לא לפזר אני מסכים. אבל למה לא להציע את החוזים האלה עוד קודם בעונה למה לחכות לאפריל אם אפשר לסגור בדצמבר. בוא נזכור את מה שאני אומר כאן ונחכה ונראה מה יהיה עם דווין סמית'. אני מקווה שאתבדה(או שהוא יתן עונה נפילה בגלל הפציעה - אפשרי, אבל פחות סביר בעיני).
אין סיכוי שאף אחת מ-30 הקבוצות מה-NBA לא תרצה את קניון מרטין אז תורידו אותו מהרשימה. גם תומאס מועמד חזק לכמה קבוצות בארה''ב.
תביא לינקים כדי לחזק את הטענה שלך. הכתבה אומרת דברים אחרים...אגב, גם ג'וש פאוול מועמד. אני לא מעריך שקניון מרטין יגיע כי הוא ירצה סכומים שמכבי לא תשלם לו. לגבי תומאס אין לי מושג. כבר דיברו על טרוי מרפי ודי ג'יי ווייט כך ששמות יש מספיק. בסופו של דבר מכבי תחתים סנטר ואנחנו נראה מי זה יהיה.
ריקי, במיוחד בשבילך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...274.129941.html "This kid is a beast" לי יש הרגשה שבלאט מצא העתק של הנדריקס. אתלטי, חזק ויודע לחסום. ממה שראיתי בקליפ הכנה לדראפט תומאס גם יודע לקלוע מרחוק. הדבר היחיד שאולי קצת בעיה היא שאין לו ממש ניסיון, אבל אולי זה גם לא כל כך משמעותי.
לא אמרתי שאין סיכוי לגבי תומאס פשוט קראתי שהוא מועמד לשיקאגו, יוטה ואינדיאנה. למי שעדיין החשיב את סטפן לאזמה כמועמד למכבי אז שישכח מזה כי הוא בפנאתנייקוס.
תגיד, מה הקטע שלך בלהמציא דברים? שמעת מישהו מאוהדי או אנשי מכבי בונה על לאזמה? מוזר, כי אני לא. -------------- קאנטו מצטרפת לבית A יחד עם פאנאתינייקוס, ריאל, פנר-אולקר, ליובליאנה וחימקי מוסקבה, לאחר שגברה הערב 80-66 על לה מאן בגמר שלב המוקדמות, שמשום מה נערך באולמה הביתי...טיוס סיים עם 8 נקודות.
טוב אחרי חזרה מחודש וחצי בתאילנד, כיף לחזור ולראות שמכבי נראית לא רע בכלל וזה עוד בסגל חסר מאוד. מדלי מפציץ, אוחיון השתלב נהדר עם 9 אסיסטים, ושרמדיני עם 28 נקודות מדד למה הוא חתום כאן על עונה אחת? לשדרג ל-5 כמה שיותר מהר. לוגאן קולע 2\7, לא משהו אבל לפחות הוא לא פסיבי יותר מידי כמו שחששו ממנו. קראתי על הזר החדש שהוא שומר מעולה וביחד עם סמית שיחזור ואוחיון תהיה כאן קבוצה הגנתית מצוינת עם ג'יימס שנראה שהעלה כמה קילו בקיץ הזה. הדבר הצפוי עם חזרת אוחיון הוא דחיקת רוט שאני באמת מצטער עליו שהגיע לכאן, את הצ'אנס לשחק במכבי הוא צריך לקבל כרכז שני ולא כשחקן רוטציה אחרי עידן זלמנסון. היום משחקים נגד גאלא עם כמה שחקנים שהיו על הכוונת של מכבי הקיץ, מבחן מצוין לקראת גביע ווינר.
כיף לקבל אותך כאן חזרה, מקווה שנהנית שם אבל עכשיו הפגרה עומדת להסתיים ואנחנו נכנסים לעבודה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
http://media.acb.com/www/images/cabecera/cabecera_r1_c2.Xxx ספרד: ברצלונה הובכה במחזור הפתיחה ע"י ויאדוליד. גם קאחה לבוראל הפסידה בסראגוסה. תקציר משחק ההפסד של קאחה לבוראל בסראגוסה. * ריאל מדריד ניצחה הערב בביתה 64:79 את מלאגה. ניקולה מירוטיץ' הרבה לקלוע לריאל עם 14 נק', כשרודי פרננדס הוסיף 12 נק'. תקציר המשחק