גמר גביע המדינה: בתום דו קרב פנדלים - הפועל באר שבע מחזיקת הגביע !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏24/5/22.

1. italiano Member

לא, אתה מעליב אותנו כשאתה רומז שאתם לא רואים בנו יריבה.

כפי שאמרתי בנושא שלכם, גם אני לא רואה בכם יריבה עיקרית. בעיניי הteam to beat שלנו(לטווח רחוק) זאת מכבי תל אביב.

2. alexshw Member

אין לך יריבה מסורתית. אתם מחפשים בכוח.

Butragueño אוהב/ת את זה.
  3. G.B7 ירוק עולה

יש פה כמה שקוראים לעצמם אוהדי מכבי חיפה אבל עסוקים בעיקר בללכלך ולבקר את המועדון והשחקנים גם בצדק וגם לא בצדק בתור ניסיון להעביר איזשהו מסר.

בעניין הזה של היריבות הם צודקים. ב"ש לא יריבה שלנו, ואנחנו לא שלכם.
    לא רואה אוהד אחד שיברך את הקבוצות מתל אביב, בעוד שגם אני וגם עוד כמה פה בירכו אתכם על הגביע, וכנראה שהיו בעדכם במאבקים נגד מכבי ת"א.

Butragueño אוהב/ת את זה.
  4. Butragueño מנהלים

למועדונים גדולים יש יריבות מושבעות. זה הטבע שלהן. לנו יש את מכבי ת״א, יש לנו את הפועל חיפה כדרבי, כנ״ל מכבי ת״א והפועל, ובית״ר והפועל. זה נראה שהפועל באר-שבע רוצה להיות מועדון גדול, וכיוצא בזה היא מחפשים בכוח יריבויות. היא הופכת את מכבי נתניה לכזו (בעוד שאוהדי נתניה מתכחשים בתוקף לאיזשהי יריבות), היא הופכת את מכבי ת״א והיום בבוקר הופתעתי לגלות לראשונה שגם אנחנו הפכנו ליריבה מושבעת של הפועל באר-שבע (אני חגגתי בכל אחת מהזכיות שלה, במיוחד זו שהייתה על הפרצוף של מכבי ת״א, אבל נו שויין).

למכבי ת״א אני עוד חוטא בלשוני ולפעמים כותב פה ״הצהבת״ ומוחק. הפועל באר שבע היא...הפועל באר שבע. וואלה לפעמים קורא לכם באר-שבע. @italiano אם כל כך חשוב לך, אז יאללה, אזרום אותך, יאללה נהיה יריבים שלכם. זה מתכתב לי טוב עם הרצון שלך לרשום דברים כמו ״הי, אני חגגתי עד 5 בבוקר את הזכייה, אתם בוכים על שלקחתם אליפות בהפסד למכבי תל אביב ואת הגמר״. בסדר, כנראה שככה נראית יריבות, אני דמיינתי אותה אחרת.

de Middenweg, alexshw ו-G.B7 אוהבים את זה.
  5. zivmay Member

אין יריבות כי כמעט עשור לא הייתם באותו איזור חיוג.
    ורק בגלל טיפשות של אלונה חזרתם לחיים.
    מניח שאחרי השנתיים האחרונות זה בדרך להשתנות.

6. alexshw Member

לא הייתם באיזור חיוג שלנו 30 שנה. אנחנו אולי 5 שנים. מאז האליפויות שלה, ב"ש שוב מסיימת קבוע מתחת למכבי חיפה. שחר שנים דפק אותנו. אלונה מחקה אותו טוב.
    טפשות אלונה במה? שהיא ששחררה את בכר? הוא מיצה את עצמו אצליכם, כמו שהוא ימצה אצלינו אם לא יעזוב בזמן.
    מועדון לא צריך להיות תלוי באדם בודד, אומר לך את זה גם בתור אוהד יונייטד. צריכה להיות מערכת חזקה.

oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  7. italiano Member

"זה נראה שהפועל באר שבע רוצה להיות מועדון גדול". בטוח שחלומו של האוהד היריב הוא להיות יריב מר בעיניך.
    איזה חיקוי של מכבי תל אביב אתה*/aaaroflרמה של טוקבקיסט בוואן.

היריב שלי הוא מי שנמצא שם מבחינה ספורטיבית. מעבר לזה אני לא צריך שום יריבות.
    היו לנו קרבות אדירים עם מכבי תל אביב על האליפות וראינו בהם יריבה מרה וענקית והעונה כשהם טיפה פחות טובים אז זה בעוצמה הרבה יותר נמוכה. כך זה אצלי בכל אופן.

zivmay אוהב/ת את זה.
  8. zivmay Member

בכדורגל הישראלי אתה צריך מאמן טוב וזהו. לא "מסורת", גם ראינו שלא צריך להיות עם התקציבים הגדולים ביותר, כי גם עם תקציבים נורמליים לקחנו אליפויות.
    מאמן שיודע לגבש צוות מודרני, מודע להתחדשות בעולם הכדורגל ודורש מקצוענות בסיסית.

הוכחה שמכבי תל אביב, למרות מערכת משומנת, כאשר המאמן רע, לא מגיעים לכלום.

9. alexshw Member

ואיפה יש מאמנים כאלה בשוק הישראלי חוץ מבכר? מכבי ת"א עם מספר רב מאמנים לא ירדו ממקום שני בין 2012 ל - 2021. חלקם לא מאמנים טובים במיוחד. עדיף לדעת לדבר אנגלית מאשר לא לדעת.
    כשנתנו יותר מדי קרדיט מקצועי לישראלי(יצחקי), ירדו ברמה וסיימו עונה לא טובה ובמקום שלישי.

מצפה ממכבי חיפה לשמור על רמה ואף להתפתח גם ללא בכר. אני נגד להתחנן למישהו.

10. yedidel Member

המשחק אתמול היה תצוגת תכלית של חידת אספרייה.

מצד אחד נכנס מעולה, שינה את כיוון המשחק שהיה אצל חיפה באותן דקות עם השתחררויות חכמות ולא הצליחו לעצור אותו בלי עבירות.
    אפילו בישל מנייח (אגב - הנייחים שלו אתמול היה הרבה יותר איכותיים משל ספורי).

מצד שני - הבן אדם לא מסוגל לשים כדור ברשת ויהי מה

11. zivmay Member

הם כנראה לא הבינו את הקונספט, שיריבויות נוצרות מהתמודדות על תארים. כמו שעד שנת 2020 הם לא עניינו לי תביצה.

12. zivmay Member

מאיפה תשיג מאמנים?
    המערכת לא תציל אותך.
    זרים איכותיים רוב הסיכויים לא יגיעו לארץ, ומאמנים ישראלים הם יותר מורים לספורט.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נכון, צריך גם צוות ישראלי טוב על הדשא. לאלופה יש ברב הזמן את המקומיים הכי טובים, או לפחות אחד שיכול להוביל קבוצה לאליפות. למה מכבי ת"א נחלשו? לאו דווקא בגלל המאמן אלא בגלל שהגרעין הישראלי הטוב שהיו להם הלך. זהבי, פרץ, מיכה וכמובן אצילי.

14. alexshw Member

איכותי עניין יחסי. אפשר למצוא מאמנים זרים מספיק טובים שיחד עם מערכת בריאה יצליחו. מן הסתם מאמן שהוא טוב ברמת איטליה, לא יאמן פה. מכבי חיפה לא יודעת לדבר אנגלית וזו הטענה הראשית שלי כלפי הבעלות. זה לא רק מאמן, אלא בכלל אנשי מקצוע. קלארק עבד אצל בלבול - מומחה לכושר. הוא אחראי על מקום שני והכדורגל שהצגנו לא פחות ממרקו. בעולם גלובלי בלי אנגלית אי אפשר להתקדם.
    גם ב"ש הוכיחה את זה.

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  15. zivmay Member

שורה תחתונה, בשנים האחרונות ראינו פה את סוזה, איביץ ובכר.
    בכר לקח 5 אליפויות ב6 וחצי שנים ( אפשר להגיד , שישה תארים רציניים ב8 שנות אימון) שזה הזוי לחלוטין.