יעבור לב"ש... וסוף סוף תיהיה קבוצה באופ"א שתיהיה של כולםםםםםםםםםםם... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx למי אין סימפטיה לקבוצה החמודה הזאת?
נתחיל בקודם כל- כל הכבוד לרמת גן, הגיע לה. יש לנו קבוצה זונה, העיר הייתה שבוע שלם מאחוריה, היה קמפיין שלא היה, הגיעו 18,000 צופים מבאר שבע שזה מספר חס תקדים בשבילנו ומה הקבוצה הזאת עושה? שולחת את כולם הביתה עם דמעות בעיניים. אני מכיר אנשים מבוכרים שהגיעו למשחק הזה אחרי שנים שלא היו במגרש הכדורגל ויש לפחות 3,000 כאלו. אז ז'ינו שנה הבאה אם נגיע לגמר אל תצפה לעוד 18,000 צופים. אוהדים יגיעו אבל לא ישתגעו אחרי הקבוצה כמו בגמר הזה. חבל לי שעונה יפה שלנו תסתיים בלי כלום, כנראה גם בלי המקום ה-4. הלך לי החודש עד הגיוס, פשוט הקבוצה הזאת הרסה אותי, שברה אותי.
למה אף אחד לא התייחס לכתבה הארוכה והמעניינת על הפועל ר"ג באירופה??? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx אתם לא רוצים שאני אמשיך אותה??? הפועל ר"ג בדרך לגמר גביע אופ"א... נ.ב: הכתבה נמצאת בסוף העמוד השני של הדיון הזה. מומלץ לקרוא!!!!!
אסור לקחת מהפועל ר"ג (גבעתיים) את הכרטיס לאופ"א !!!! אם ההתאחדות עושה זאת, היא הורסת את כל התחרותיות בארץ. למה שר"ג לא תלך ?? היא זכתה בכרטיס ביושר, והיא ראויה לייצג אותנו באירופה. מצב כזה עשוי לקרות השנה גם בספרד. רקרטיבו הואלבה הבטיחה את ירידתה לליגה השניה בספרד, והיא אמורה לשחק בגמר הגביע מול מאיורקה. גם אם היא תפסיד, יכול להיווצר מצב שהיא הולכת לאופ"א, כי מיורקה מתמודדת בליגה על כרטיס לאופ"א. אני לא רואה מצב שההתאחדות הספרדית שוללת את כרטיס זה מהואלבה !! אז לכל אלה שרוצים לקחת את התהילה מר"ג...שישכחו מזה. ואל תדאגו...ר"ג תייצג אותנו בכבוד, אני מבטיח.
ומזה אני מפחד... כנראה שב"ש לא רצתה להיות זו שחוזרת לתבוסות הקשות מהפעם האחרונה שהיא לקחה גביע, אז היא נתנה את התענוג לקבוצה הקטנטונת מרמת גן. קאמפ נואו יחגוג עלינו שוב, ניקוד הכדורגל הישראלי באירופה יקטן בצורה משמעותית, ואנחנו נחזור, שוב, כמה שנים אחורה.
אין לי מילים,אני מבקש מהמנהלים אם אפשר למחוק את הדיון הזה.. כל העיר ב"ש משבוע של שמחה וצהלות הפכה במכה אחת לעיר באבל,האנשים פה בהלם,בוכים עד עכשיו,אנחנו לא מעכלים מה קורה פה. הפועל ר"ג נלחמה יותר מאיתנו,כן,הגיע להם לקחת את הגביע,כמה עצוב להגיד את זה,אנחנו שעשינו צחוק מהקבוצות הגדולות קיבלנו סטירה מצלצלת,אני חשבתי שרק האוהדים מזלזלים בהפועל ר"ג אבל על המגרש ראו שגם השחקנים לא ספרו אותם,הם חיכו לשמוע את השריקה של חיים יעקב לסיום ולחגוג עם 18 אלף הצופים שבאו ולחזור לחגוג בבירת הנגב... איך כאב לי לראות את אופיר חיים בחדשות הספורט,ואת אבו לאבן...כמעט ובכיתי,גם בסוף המשחק כמעט ובכיתי,אבל החזקתי מעמד בזכות מישהו.. אבל כואב , הלב כואב ובוכה.
באמת כאב לי לראות את שחקני ב"ש פשוט מתייפחים, זה היה כ"כ חשוב להם. נראה כאילו ב"ש הולכת לסיים עונה פנטסטית שאין מילים לתאר אותה אפילו בידיים ריקות,כי גם נתניה לא בדיוק תוותר על המקום הרביעי בקלות,וזה כ"כ חבל. זאת בודאי החמצת העונה.