זה יותר גרוע מהקטור קופר. עונה כזאת מדהימה,שלנצח את מכבי ת"א ועוד פעמיים בעונה זה הישג,זה לא נראה פה כבר 40 שנה !! עונה כזאת טובה לא זכור מאז עונת הגביע,ובדיוק היה צריך לקרוא לזה גם עונת הגביע 2 אבל השחקנים שהיו צריכים לגמור את זה כבר במחצית,לעלות רציניים בדיוק כמו שעלו רציניים במשחק העלייה מול אותה הפועל רמת גן לפני שנתיים. כואב הלב,כל העיר היום באבל,אנשים ברחוב הולכים עם הראש למטה,חיוך אי אפשר למצוא בעיר היום.וזה גם מדובר באנשים שאין להם מושג בכדורגל. 27.5.2003 יום שחור בספורט הדרומי
ר"ג עלתה אוטומטית לסיבוב הראשון של גביע אוופ"א זאת אומרת,שמונאקו,בורדו,בנפיקה,וכל הקבוצות הגדולות של אירופה שישחקו באוופא,או איזה קבוצה קטנה מסלובקיה/סלובניה/צ'כיה/הולנד ושאר העולם... רק בגלל הפה שלהם אני רוצה שיקבלו בראש !
קודם כל נאמר שבכיתי המון אחרי המשחק,וגם היום כל היום,לא ישנתי בלילה,כבר שבועיים שאני חולם את אותו חלום,סתיו אלימלך ואסי רחמים מרימים את הגביע,כשביציע כמעט 20 אלף צופים מבאר שבע,היום בבוקר התעוררתי בעצב אדיר,כל היום אני בבאסה,לא זז מהמיטה,כל כך רציתי את הגביע,הייתי בחולון במשחק הראשון,בבלומפילד בשני,בקריית גת בשלישי,וכמובן בשני המשחקים ברמת גן. זה היה פיצוי על הרגעים הקשים העונה,היה סיום לרגעים הגדולים,אבל זה לא קרה. אני מברך את רמת גן על הזכייה,אבל אני לא חושב שהגיע לה. נכון,מבחינת הבדלי היכולת במשחק לא ראינו אותם,אבל כולם נתפסו על זה שהיא מליגה שנייה ואנחנו מליגה ראשונה,ולכן הגיע להם לזכות,וזאת טעות,הם באו,עשו בונקר,והבקיעו גול ממתפרצת. מבחינת משחק נטו,באר שבע הייתה יותר טובה,40 דקות של לחץ כבד במחצית הראשונה שלא הובילו לגולים,בתחילת המחצית השנייה מתפרצת של רמת גן הובילה לשער,לופא היה חייב לשנות,אז הוא הכניס חלוץ במקום שוקי נגר(המגן השמאלי),ומהרגע הזה,רמת גן תקפו בלי הפסקה דרך אגף שמאל. בגול שלנו הייתי בשמיים,אבל מה לעשות,הפסדנו בפנדלים. שוב ברכות לרמת גן על הזכייה,היא לא שיחקה כמו קבוצה מליגה שנייה,באנו שאננים גם השחקנים וגם האוהדים וקיבלנו בראש,עכשי כולם מצטערים שלא קיבלנו בגמר את מכבי ת"א. מיום חג אתמול,האווירה השתנתה ליום אבל היום,נסיים ונומר,שהתאחדות אמרה שרק רמת גן תחליט עם היא תשחק שנה הבאה בגביע אופ"א,אולם עקב העלות הכספית,ככה הנראה הכרטיס לאופ"א תעבור לבאר שבע...
תמיכה כלכלית אולי אבל קשה לי לראות שחקנים באים לקבוצה עם מוסר תשלומים גרוע ולקבוצה שהיא בליגה השנייה רק בשביל לשחק סיבוב בגביע אופ"א..
אני מבין שלקחתם קשה את ההפסד בגמר גביע המדינה... כן, זה באמת קשה להפסיד במעמד שכזה, אני זוכר איך התייפחתי לאחר שהפועל ת"א ניצחו אותנו בפנדלים... פעמיים... אבל אני עדיין תמה מדוע אתם מקללים את הקבוצה שלכם - לפני גמר הגביע לא הפסקתם להלל את ב"ש! אני מבין ששכחתם את הימים הקשים שלכם בליגה השניה... מפסידים בגמר גביע ומקללים אחרי עונה מצוינת... ומשה, אל תתחיל לעוות את המשחק כמו תמיד, ר"ג שיחקה במחצית השניה הרבה יותר טוב מב"ש ואתה לא יכול לקרוא לזה בונקר.
בני אנחנו לא מקללים את הקבוצה. אנחנו כואבים ותוהים איך באר שבע לא עלו לכר הדשא, ראו את הקהל וטרפו את ר"ג. למה? אנחנו מחר נוסעים לשכונת התקווה, לא בשביל המקום הרביעי. אנחנו נוסעים בשביל להודות לקבוצה על עונה טובה למרות הסוף הכואב. באר שבע זאת לא קבוצה שאני אוהד. זאת אהבה.
נו תגיד לי מה אתה אידיוט? את זה אני אומר פה בפורום וזה הייתה הודעה ראשונה שלי אחרי המשחק. נראה לך שבמגרש קיללנו אחרי ההפסד? כולם היו בהלם וישבו שעה שלמה בשקט. זה שאני כועס על הקבוצה זה ברור וכולם כמוני. ומכל מה שאמרתי נתפסת לציטוט הזה? לבאר שבע יש את הקהל מספר אחד בארץ ואנחנו נבוא לשכונת התקווה על מנת להגיד תודה לקבוצה על עונה שסיפקה לנו הרבה רגעים משמחים.
ואת זה אומר אוהד בית"ר,לאן הגענו? מי קילל? שעתיים הינו בשוק. ואל תשפוט אדם בצערו,אני בטוח שלירן אמר את זה מתוך כאב,אף אחד לא קילל את הקבוצה,נהפוך הוא,אנחנו ביום אחרי המשחק הינו עסוקים בלהתקשר לשחקנים,ולעודד אותם. מצופה קהל דיי גדול לבוא לשכונת התקווה,למרות הכל,אז אל תבלבל את השכל. אני מסלף את העובדות? אתה נורמלי? רמת גן במחצית הראשונה לא עברה את החצי,40 דקות של לחץ בלי הפסקה. מחצית ראשונה אותו דבר,ואז ממתפרצת הם שמו גול. אחרי זה להזכיר לך כבשנו שער חוקי שנפסל! לופא הוציא את שוקי נגר המגן השמאלי,ומאז כל חטיפת כדור התפתחה התקפה מאגף שמאל. ההאכרה הייתה נטולת התקופת,הרבה בגלל שכל כדור טוב שלנו אבו לאבן בעט לשמיים. ואז הפסד בפנדלים,שוב,וידוקה,אני חשבתי שאתה לא מושפע משדרנים וכדומה. מי שראה את המשחק,ראה 15 דקות שרמת גן שלטו,ותקפו מאגף שמאל,וכל שאר המשחק היה שליטה ברורה שלנו.
אמממ... שלא נזכיר מה המצב של בית"ר ומה המצב של ב"ש. יש הבדל. שלא נדבר על חיפה. מקום ראשון ועושים יותר בלאגן מאוהדי בית"ר.