ההספק של באיירן העונה - 2 שלישיות מול צ'לסי וטוטנהאם, רביעייה מול צ'לסי, שביעייה מול טוטנהאם ושמינייה מול בארסה. כבר עכשיו מגיע להם להניף.
ערב מדהים, מושלם ומענג. מה שמדהים, זה שאין פה משהו שנראה מוזר, זה לחלוטין הפער בין הקבוצות, אז אולי אם היה עוד משחק ביניהן לא היה נגמר 8, אבל 4-5-6 שערים נראה כמו דבר שבאיירן תכניס בקלות לברצלונה כל עוד תרצה, באיירן מדהימה. נגד סיטי זה בקלות יכול להיגמר בפער של 4 שערים ומעלה, לפפ יש היסטוריה מפוארת של תבוסות בשלבים האלה ויש לו את אותו DNA אידיוטי של הנעת כדור ברחבה שלך גם כשברור שהיריבה אונסת אותך עוד ברחבה שלך. אבל... לסיטי יש התקפה הרבה יותר מחוברת , מהירה ודינמית, באיירן כן משאירה שטחים בהגנה שקבוצה כמו סיטי יכולה לנצל לטובתה ואולי לשנות קצת את גורל המשחק הזה. Sent from my SM-A530F using Tapatalk
עונג שבת המשחק הזה, ממש תענוג לראות את הכדורגל ההתקפי של באיירן . כל המסירות שלהם זה כדורים לעומק, לא זוכר כדורי רוחב שהם נתנו היום . טוטאל פוטבול . המשחק הזה הזכיר לי את ה 7-1 של גרמניה על ברזיל, סמדו על תקן דויד לואיז - משחק הכי גרוע שאני זוכר של שחקן כדורגל . מישהו יכול להסביר מה עבר על טר שטגן היום ?? נראה שהוא עלה מסטול למשחק היום, כמה איבודי כדור של שוער זה לא ייאמן . במשחק מחר אני כמובן מעדיף את ליון, אבל רק בשביל לראות חצי גמר מטורף של באיירן - סיטי עדיף שסיטי ינצחו .
הנעת כדור מהשוער אידיוטית כשמבצעים אותה בצורה רעה בלי התחשבות במציאות האובייקטיבית. כשסיטי תניע כדור מהשוער יהיו לה את הכלים כדי לבצע את זה בצורה מוצלחת ולאיים על באיירן, וכפי שראינו מסיטי של פפ, כשההזדמנות תופיע יהיו גם כדורים ארוכים.
@לירן לא כל כך מדויק שפפ ממשיך עם הנעת כדור כזאת גם כשאונסים אותו. אחרי המשחק הראשון שלו עם באיירן נגד דורטמונד של קלופ - במשחקים אחרי הוא שיחק על כדורים ארוכים כי הבין שהלחץ של דורטמונד יעיל מדי בשביל הנעת הכדור שלו. גם נגד ריאל בגומלין של השמינית, אדרסון שלח הרבה כדורים ארוכים (במקרה הזה אולי לא בגלל הלחץ אלא כי זאת היתה תורפה של ריאל) ככה שהוא יותר פרגמטי בקטע הזה מפעם.
ראיתי רק את התוצאת סיום, הסתכלתי קודם שמאלה ראיתי 2 לבארסה חשבתי בטח עוד ניצחון 2-1 כמו שני המשחקים האחרונים ואז העיניים זזו ימינה ו - 8, הלם
באמת מעניין איך באיירן הצליחו לבנות קבוצה כזאת מוצלחת. זה שנים של כשלונות שאפשרו להם לאתר את החולשות בסגל, אבל גם הרבה מאוד מזל. מעניין עוד כמה קבוצות בכדורגל האירופי שעם הסגל הקיים יכולות לעשות שינוי כזה קיצוני ביכולת ברגע שיבוא מאמן חדש. השחקן שהכי מרשים אותי אצלם הוא קימיך, אני מניח שאם ישימו אותו כמספר 10 הוא כנראה יהיה הכי טוב שיכול להיות שם. ורסטילי ובאמת יודע לעשות הכל בצורה הכי טובה שיש. לגביי ברצלונה, כמות הפעמים בשנים האחרונות שאנשים קפצו להגיד שזה נגמר כנראה מעל חד-ספרתית. כל עוד מסי שם, הם בסך הכל צריכים לעשות כמה שיפצורים קטנים בסגל והם רלוונטים כמעט לכל התארים. לא בכל עונה הם יתקלו בקבוצה ברמה הזו.
באיירן בסך הכל עשתה במשחק אחד מה שעשו ליברפול ורומא בשני משחקים. שום שינוי לא יהיה בברצלונה.מי שלא משנה אחרי אנפילד,לא ישנה גם עכשיו.
אני חייב לומר שהרבה שנים הרמה של הבונדסליגה לא הייתה מספקת, זה קל להם להפנות את הפוקוס לאירופה אבל כמובן שהמועדון מתנהל ברמה מושלמת - לגבי באיירן. שחקן כמו לבנדובסקי הגיע בחינם וזה על קצה המזלג. שחקנים כמו חאמס וקוטיניו הם היו מוכנים לקחת רק בהשאלה, ניסיון שלא הצליח אבל גם לא פגע. תומאס מולר היום פשוט נתן קונצרט על כר הדשא. לגבי ברצלונה, אם נאמר את האמת, כל הדחה שלה מהצ'מפיונס היא פיאסקו לא נורמלי, אני חושב שהם כבר הרבה זמן לא קבוצת כדורגל גדולה, כל טיעון שלך להצליח מסתכם במילה אחת - מסי, שרצה לקבור את עצמו היום ולא היה אכפת לי אם היה מבקיע למרות שכמובן שהוא לא אשם. הם הלכו ודעכו החל משחקני רכש כושלים במאות מיליוני יורו - דמבלה-גריזמן-קוטיניו שבצד השני, גם באיכות המאמנים (ואלוורדה עוד היה בסדר), ה-לוס-אמיגוס, בזבזו צעירים מהקאנטרה. מצד אחד רק תבוסות באמת כואבות כאלה גורמות לחריש עמוק, פלורנטינו לא היה חוזר לריאל אם לא שש השנים של מנחוס שמינית הגמר וההשפלות האינסופיות ב-2009. מצד שני המועדון מרוסק, אין הרבה זמן עד לפתיחת הליגה, אין כסף להשקיע ברכש. אבל בחירות חייבות להתקיים ואולי גם צ'אבי. ליבי באמת עם חלק מהאוהדים שלקחו קשה היום, עם כמה שכמובן יש שמחה לאיד. זה תמים להגיד 'כמה שינויים בסגל'. הם צריכים בלם, הם צריכים קשר אחורי שהוא לא דה יונג, רענון אולי כן בהתקפה עם כל הכבוד לקוטיניו או האמונה שגריזמן יהיה טוב יותר, והם בעיקר רקובים מבפנים. הנה העונה מסי לבדו לא הספיק גם לאליפות ספרד. ולא בגללו כמובן.
כמובן שמסי לא אשם בשמיניה אתמול. זאת התפרקות מנטלית של כל הקבוצה, וכל אוהד כדורגל יודע שאם אתה כבר מתפרק מנטלית אסור שזה יהיה נגד הגרמנים. הבעיה זה לא השמיניה, מזה בארסה תתאושש, הבעיה שכבר 5 שנים הקבוצה מפשלת בליגת האלופות, וכן גם למסי יש חלק בזה. האמת שזה סוג של פרדוקס, הגדולה שלו פתאום משמשת כחולשה, כלומר הוא הפך להיות כל כך דומיננטי בבארסה(ובצדק לאור מה שעשה שם) שזה הפך להיות בעוכריה של הקבוצה. לא אוהב את הטיעון הזה שלא הביאו לו את החיזוק הנכון. דמבלה-גריזמן-קוטיניו אלה שחקנים שהיו פנטסטים בקבוצות הקודמות שלהם, ואלה היו קבוצות ברמה, לא איזה אלאבס. אז מה פתאום כל השלושה שכחו לשחק כדורגל?
זה יהיה ההישג הכי גדול בקריירה של פפ אם הוא לוקח את המפעל הזה מול באיירן בכושר הזה(לא חושב שיש להם פציעות ואיזה עומק...מפחיד). זה יהיה מאוד מעניין לראות את סיטי מגיעה להתמודדות כזאת כשהיא פתאום הדוד מול גוליית (מינוס אגוורו גם...ג'יזס) מבחינת הסגל והציפיות. לבאנדובסקי באחד מהמשחקים החלשים שלו שאני זוכר העונה ועדיין מסדר שם שער לקוטיניו, נותן נגיעה מדהימה בבישול למולר וכושר בעצמו. איזה שחקן. לברצלונה אין כלום חוץ ממסי ובמשחק שהוא נראה כמו היום זה משחק של חנוכיה לא פחות. דורפן אמר לפני איזה שבוע שהוא בכייף לוקח את ראקיטיץ' כדי שיביא לנו נסיון ווינריות ו"לא יפגע למאטיץ בדקות יותר מדי", לא נוגע בו עם לייזר. 7 אמות מתחת לאדמה כמו כל הסגל הגיריאטרי שלהם. לא היה מוסיף להם כלום היום. פיקה, אלאבה, בוסקטס, רוברטו...מה נהיה מהם. רכישות מאכזבות כמו סמאדו(מה פפ מוצא בו אלוהים יודע?), דה יונג...צריך שם ריסטרט מוחלט ברמת הסגל. אין הרבה הפתעות בתוצאה, לגמרי ציפיתי לתבוסה מהאלה שזוכרים שנים קדימה- +4.