גמר מונדיאל 2022: הריקוד הושלם: מסי וארגנטינה אלופי העולם לאחר משחק מטורף

הנושא בפורום 'פורום מונדיאל 2022' פורסם ע"י Raulito, ‏17/12/22.

1. Lebron Member

זה כבר סגור שהטורניר הבא יהיה עם 48 נבחרות?
    מעפן רצח, גם לא אהבתי שהגדילו את היורו ל-24.

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמיד אמרתי, אלוהים שלח מלאך שילווה את מסי במסע שלו וקוראים לו מרטינז.

מאוד שמח לראות את מסי וארגנטינה מופיעים ככה במונדיאל האחרון ולוקחים אותו, אבל כן יש כוכבית גדולה על השיפוט. מבאס שהם קיבלו שלושה פנדלים (ולא מעט החלטות אחרות לטובתם) שכנראה לא היו וכולם היו מכריעים.

3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

סגור. 16 בתים של 3 קבוצות ומתוכם 2 עולות.

אליפות העולם 2026 תתחיל למעשה בשלב השמינית.

Lebron אוהב/ת את זה.
  4. תומר1989 Member

אין כת "רק לא מסי"
    אלא יותר "כת רונאלדו" הליכה עיוורת אחרי דמות עם אופי מעורר מחלוקת תוך כדי זריקת שטויות שהוא יותר טוב ממסי והגדול בהיסטוריה.
    מעריצי מסי זה יותר כמו מעריצי דייגו. הוא פשוט טוב מידי.

italiano ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

אני חושב שמעריצי רונאלדו זה יותר ריאקציה לפסטי-מסי. נונקופורמיסטים בעיני עצמם.

6. oranfu Member

מי פה בכת הזאת?

7. avicii Member

עולים לי כמה לראש, אבל לא יפה לתייג אותם פה

8. DRORIKO Member

פה בפורום אין כי זה אנשים אינטיליגנטים, אבל מחוץ לפורום יש גם יש

9. oranfu Member

פה בפורום יש פחות או יותר תמימות דעים שמסי הגדול מכולם, נראה לי.
    אפשר גם לסלוד מהפסטיבל וגם לחשוב שהוא הגדול מכולם (ושאין בכלל דיון בנושא).

10. Raulito Madridista

אין כאת "כת" כריסטיאנו רונאלדו. אני תמיד אמרתי מתי לדעתי הוא היה הניסיון לפיתרון - ביובנטוס ובעונה שעברה במדי מנצ'סטר יונייטד, וממתי הוא עושה הכל הפוך. רציתי להזכיר לאנשים מה הוא היה בשיאו גם מבחינת סגנון המשחק - לא כל הקריירה הוא היה רק חלוץ רחבה מפלצתי. בשלב מסוים היה דיון לגבי מי גדול יותר, לדעתי, עכשיו זה לא רלוונטי. היו כאלה שגם בימים הכי שחורים של ליאו מסי בקריירה לא יכלו להגיד מילה אחת רעה עליו, למשל בחלק מההדחות של ברצלונה בליגת האלופות כי הן שונות ומגוונות וגם בעונה שעברה בצמד המשחקים בין פריז סן ז'רמן לריאל מדריד. היום הגיע לו גביע ובכלל טורניר פנטסטי שלו. אני מפרגן לכל אוהד ארגנטינה אמיתי ולכל מי שאוהב אותו, לא לטרמפיסטים.

אגב, דידייה דשאן בילגן את המשחק וניצח עם החילופים אבל היה חסר לו בועט פנדלים מדופלם בשם אנטואן גריזמן. עוד מילה על הצרפתים, קיליאן אמבפה ביחס למעמד בדקות הכי מטורפות של שחקן במונדיאל לדעתי, ואני יודע ששני גולים היו בפנדל. אבל הסיומת שלו דקה אחרי ה-2:1, תוך כל הלחץ, זה פשוט וואו. והוא כבש גם בדו-קרב.

11. DRORIKO Member

אה סליחה טעיתי, יש כאן אוהדי רונאלדו

12. קשר שמאלי Member

רונאלדו שחקן אדיר ו- ווינר גדול. ברמה של מסי הוא לא, הוא אפילו לא קרוב לרמה שלו. היו שחקנים טובים מרונאלדו ויהיו שחקנים טובים ממנו. התקשורת בשביל הטראפיק יצרה תחרות ביניהם כאילו הם שחקנים ברמה דומה

oFiRzZz, Bitcoin, oranfu ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  13. Raulito Madridista

אתה זוכר את החרא שלו מהשנה וחצי האחרונות. אני ראיתי שחקן שגם בגיל 33 וחצי היה שחקן מדהים וגם בגיל 35. הוא לא היה מוכשר אף פעם כמו רונאלדו-פנומנו ואחרים וכמו ליאו מסי אבל רק בזכות עבודה קשה אתה לא מגיע ל-800 גולים בקריירה. הוא שינה את סגנון המשחק שלו, היה קיצוני סופה ועבר הסבה לחלוץ. פעם גם הוא היה יודע לייצר הרבה יש מאין גם אם לא ברמה של ליאו מסי. הוא ווינר מטורף והוא היה 8-9 בהרבה מאוד תכונות מלבד סקורר. הוא גם אחד האתלטיים הגדולים שידע הענף. לדעתי הוא טופ 3 בהיסטוריה חד וחלק. הם הרימו אחד את השני לגבהים עצומים כמו ריאל מדריד וברצלונה והמעבר שלו לסנטיאגו ברנבאו והקלאסיקוס בכל שנה תרמו מאוד לזה. גם מדובר בשתי הקבוצות שפחות או יותר שלטו באירופה. זה לא היה קוריוז. גם אין מה למהר להכריע שקיליאן אמבפה יהיה גדול מכריסטיאנו.

14. benbenjo Member

כל דור והשחקן שלו- המבוגרים ממש יטענו שאין גדול מפושקאש, הבא בתור יטענו על פלה, ואז על קרויף, דייגו, וכעת על מסי ורונאלדו. הילדים של המגיבים פה מאוד יכול להיות שיספרו לילדיהם על אחד בשם אמבפה (או על איזה ילדון שכיום עדיין אוכל חנונה בגן פשוש) שהיה ללא ספק הגדול בהיסטוריה, וכולנו ממיטת החולים נגחך על כך.

VAR אוהב/ת את זה.
  15. Raulito Madridista

כן אבל ההבדל בין שנות ה-50 לשנת 2000 הוא שונה מאשר הכדורגל של שנת 2000 לימינו אנו עם המהירות והפיזיות והמערך הרפואי וכן הלאה. בסופו של דבר קל לנו יותר לשפוט את ליאו מסי וכריסטיאנו רונאלדו כי ראינו לפחות 500 משחקים מלאים שלהםקריירה, גם בנבחרת וגם בקבוצות, וביותר מקבוצה אחת, ראינו את השינוי שהם עברו וכן הלאה. כמה חומר כבר אפשר יהיה למצוא על פרנץ פושקאש, תקצירי משחקים חוץ מקלאסיקוס איכשהו או גמר גביעי אירופה?
    אני לא אומר אגב שמישהו הוציא את מסי לפנסיה בשנה שעברה אבל הייתה לו עונה רעה מאוד בליגה הצרפתית, מישהו כתב אז שהוא יוביל את הנבחרת לזכייה במונדיאל בטורניר אדיר שלו? לא. הכדורגל מפתיע.