גרמניה הדינאמית חוזרת

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י HapoelFan, ‏21/6/12.

1. Eric Cantona Member

מי יודע למה אלו הבחירות שעשה המאמן. אולי מולר, פודולסקי וגומז קיבלו מבחינתו מספיק הזדמנויות ואולי הוא בדק את ההגנה היוונית ובחר את שחקני ההתקפה שמתאימים יותר נגד ההגנה היוונית. אתה לא צריך לדאוג, יש לכם מאמן שצודק ב 90% מהשחקנים שבוחר לשחק איתם ולכן גרמניה נראת מצויין.

2. aloneli Member

ועכשיו נראה מי אומר על יוגי שהוא מקובע על שחקנים ולא מנסה שום דבר חדש.נראה לי שהוא לקח את הדברים יותר מידי ברצינות והגזים הפעם.

נקווה שהניסוי הפעם יצליח כי בדרך כלל הניסויים של יוגי כושלים.

3. Eric Cantona Member

יש לכם מאמן ש 90% מהשחקנים שבוחר מצליחים בסוף. בטוח יש מחשבה מאחורי ההחלטה. המאמן היווני לא התכונן לשחקני התקפה כאלו, זו הפתעה גמורה עבורם.

4. The_Arsenal Member

גם אם הניסוי יצליח היום לא בטוח שזה טוב לגרמנים, כי גם עם התקפה לא אופטימלית הם יכולים וצריכים לנצח את יוון. השאלה היא אם בחצי גמר מול אנגליה/איטליה (אם הם יעלו כמובן..) זה יהיה מספיק טוב, כי שם יהיה הרבה יותר קשה לתקן.

5. itay7 Member

הייתה לי הרגשה שיוון מנצחים, אבל בגלל ההרכב הזה של גרמניה נראה לי שגרמניה הולכת לפרק אותם.

6. שער 7 Member

כשיש לך פריבילגיה כל כך גדולה מהספסל, ואתה מעלה את אחד הנוגחים הטובים באירופה (קלוזה) במקום אחד הנוגחים הטובים באירופה (גומז), אז אין פה שינוי מהותי. שורלה צריך לקבל דקות, ראוס הצטרף לשחקני דורטמונד שמככבים ביורו הזה וגם הוא משחק. המערך נשאר, השחקנים לא שינו תפקוד.

נ.ב. : יש כבר סמאראס אחד במגרש, למה אין אחד כזה ביציע? (אני מתכוון לראש הממשלה הטרי)

7. Muurad Member

תענוג לראות את רויס משחק.

התנועה שלו ללא כדור פשוט מפרקת את היוונים לגורמים - פשוט אין להם תשובה אליו ואל התנועה החכמה שלו, הוא מוצא בדיוק את השטחים המתים שגורמים לכל ההגנה להתפרק.

שחקן יוצא מן הכלל, והחלטה יוצאת מן הכלל של לאב שהבין שרק עם תנועה ללא כדור, ניידות, ומהירות הוא יצליח למוטט את החומה היוונית.. השער הוא רק עניין של זמן.

8. Raulito Madridista

גרמניה נבחרת מצויינת. לא רק מוכשרת מאוד אלא גם חזקה מנטאלית. לא מאבדת את הראש כשלא הולך והשריקה למחצית מתקרבת. ממשיכה להניע כדור בסבלנות ומציגה גם גיוון במשחק שלה - פעם מהאגפים, פעם מהמרכז, לפעמים בעיטות מרחוק וכמה טוב שיש מגן התקפי מצויין כמו להאם שגם הוא דרך לפרוץ בונקרים. גרמניה גם במחצית בינונית שלה מגיעה ל4-5 הזדמנויות של מאה אחוז. היא צריכה לכבוש את השני כדי לבטל אפשרות של ספק ולסגור עניין.
    אם נלך פרטנית לגבי שחקנים - עדיף לא להתעסק ב'אם' אז נכתוב את זה ככה - אוזיל לוקה בחסר רק בסיומת. חבל שהוא בועט כל-כך דרדלה, שגר איזה פצצה ותבקיע כבר גול בטורניר. חדיירה ושוונשטייגר באמת כאילו התחלפו בתפקידים. חדיירה מצטרף ובוחן את השוער בעוד שוונשטייגר לא מספיק פעיל התקפית אבל חילץ כמה כדורים כמו שצריך ולא עברו אותו פעם אחת.

9. ראיין אדלי Member

אז בחזרה למציאות. האופטימיות והתקווה שהייתה לי נעלמה לה בדקה ה37 (שער גדול של לאם)
    לא מאמין שנבקיע מול הגרמנים, רק שלא נחטוף תבוסה

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

רוייס נפלא, שורלה, כמו שחשבתי לא משהו וקלוזה עושה את ההבדל. מחצית לא רעה של הנבחרת. הייתי רק רוצה לראות את מולר במקום שורלה.

11. Eric Cantona Member

זו הסיבה שאני כל כך אוהב לראות את גרמניה. מאמן אדיר יש להם ולא משנה מי משחק על המגרש הם משחקים ככה.

12. Leoforos Member

החיסרון של קראגוניס מקשה עלינו להחזיק קצת בכדור במרכז המגרש שלא קיים כלל, צריכים נס.

13. שער 7 Member

שער גדול של פיליפ לאם שמזכיר את השער שהוא הבקיע במשחק הפתיחה של מונדיאל 2006.

14. Keyser Söze Member

כצפוי, כל מה שיוון עושה במחצית הזאת זה להתגונן, ממש כמו צ'כיה אתמול. בכלל, הנבחרות שעלו מבית א' גועל נפש. פשוט אנטי כדורגל ובזבוז מוחלט של משחקי רבע גמר יקרים.
    חבל שלפחות רוסיה לא עלתה מהבית הזה, הם לבטח היו עושים יותר מהמנשנשי פיראוס האלה שבקושי מצליחים לחבר שלוש מסירות.

15. skyday20 Member

מחצית טובה של גרמניה, הם משחקים בקצב לא מהיר, אבל מאוד מסודר וחכם עם הרבה תנועה, זה מאפשר להם שליטה רבה, מול יוון שמתקשה רק לשמור על הכדור להרבה זמן כשהיא משיגה אותו.
    לגבי השער של לאהם, ישר מהרגע שהוא קיבל את הכדור והתחיל את התנועה היה לי דה ז'ה וו מהשער שלו מול קוסטה ריקה ב2006, היה לי תחושה שהוא הולך לנסות משהוא דומה גם הפעם, וזה הצליח לו יפה מאוד.