נו באמת... קבוצה שבונה על סביולה בתור חלוץ העתיד שלה צריכה את בקהאם שיגביה כדורים לרחבה???? מה קרה לקבוצות כדורגל????? הם שכחו שצריך גם לשחק על המגרש...?
מישהו מוכן להסביר לי למה איך כמה ומה בדיוק מביא איתו דיוויד בקהאם שגורם לכל הקבוצות להתעניין בו? לעזאזל, מה הקטע של ברצלונה מדריד ודומותיהן... הן בחיים לא ראו אותו משחק?!
ליהי שם המשחק הוא כסף בקהאם מביא איתו תועלת כלכלית אדירה כמו:חסויות, חולצות ומוצרים נלווים ועוד..לא לשכוח שאחרי שקונים שחקן גדול מכירות המנויים והכרטיסים עולים ועולים. חוץ מזה שנכון שהוא אולי לא בין 10 הקשרים הטובים בעולם אבל הוא בהחלט לא רע.., לסיכום אם קבוצה כלשהי(מילאן,ברצלונה,ריאל מדריד או רומא)תרכוש אותו בנוסף לאיכויות המסוימות שלו הוא יביא הרבה כסף למועדון גם אם הוא לא יצליח.
מבזקי חדשות פורצים וsky מדווחים שבקהאם עובר לריאל מדריד לא ברור עוד הסכום אבל המעבר נראה סופי.. עוד מעבר טיפשי של ריאל ושוב ..מאיפה יש להם את הכסף הזה לקנות כל מה שזז?..
המעבר סופי והוא עולה 25 מיל' פאונד (פינאטס כמו שאומרים) ולאלה ששכחו בקהאם יושב על המשבצת של פיגו מה שמעורר בעיה אחרת ותהייה לגבי המשכו של פיגו בקבוצה (או במילים אחרות: פליזזזזזזז פיגו בוא אלינו).
בקהאם בריאל מדריד, סופית. אם מעיפים את פיגו, אני מאחל לבקהאם שישבור את שתי הרגליים ואת שתי הידיים, לעזאזל! לא רוצה אותו בברנבאו! וזה היה כ"כ ברור שבקהאם לא יעבור לברצלונה, לאפורטה הבטיח סתם, אני ידעתי את זה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx :x
יששששששששש הוא לא בא איזה מזל!!!! סתם ביזבוז של כסף והשקעה ממש לא רצויה ותודה לאל שהוא הולך לריא* ממש לא מבין מה הם צריכים אותו??? גם ככה הכל אצלהם מכור מראש מנוים וכל זה וחולוצות לא חסר להם ובקאהם עולה להם הרבה הרבה מאוד כסף... והוא לא שווה את זה במיוחד בגלל שכנראה שפיגו יעזוב והרי פיגו יותר טוב ממנו.. ולכן אני ממממששששש ש-מ-ח עכשיו בארסה בעזרת השם יבאו משהו שהם באמת צריכים כמו רושטו
באמת תיהיה להם בעיה עם בקאהם אבל היתרון שיש להם שפיגו יודע ומסוגל לשחק גם בכנף השמאלי. קשה להבין איפה ישחק בקאהם ואיפה פיגו ואיזה מערך יהיה לריאל וגם איזה מספר יקבל בקאהם.. הלוואי וזה יהרוס להם מה שפשוט לא נראה הגיוני,חשבנו כמעט כולנו שגם רונאלדו יהרסו להם,אז הם לא לקחו ליגת אלופות,הם לקחו אליפות..
בעייתי ששחקן כנף שהדבר הכי טוב שהוא עושה זה לקבל כדור על הקו, לעבור שני שחקנים ולהגביה לרחבה, יצטרך להגביה ולעשות דריבלים עם הרגיל החלשה שלו. פיגו פי 10 פחות טוב בצד שמאל. חוץ מזה שאם הם משחקים עם בקהאם, פיגו וזידאן, אין להם קישור דפנסיבי... אפילו מקללה לא יכול לבד מול כל ההתקפה של היריב (על ההגנה של ריאל בכלל אין מה לדבר...). אני לא חושב שדל בוסקה (או כל מאמן אחר) יסתכן כל כך. שורה תחתונה - פיגו בחוץ.
א. קלוד מקאללה קשר אחורי, דיוויד בקהאם קשר קדמי. בכלל, המועמד לעזיבה הוא פיגו המאכזב יחסית, ולא מקאללה המצוין. ב. אתה ממש לא תרצה לראות מה יישאר מריאל בלי מקאללה. תאמין לי שהוא חשוב לא פחות מראול, זידאן ושות'.
פיגו לא בחוץ ובטח שלא מקללה שהוא אחד הקשרים האחוריים הטובים באירופה. פיגו יכול לשחק גם בכנף שמאל והוא לא פי 10 פחות טוב שם. אתם לא רואים את פיגו לפעמים באגף שמאל? הוא משחק שם דווקא טוב, הוא בועט בשתי הרגליים והעברתו הצפויה לצד שמאל לא תפריע לו. בעניין מקללה, מה נראה לכם? שריאל תשחק ללא קשר אחורי? אין סיכוי שהוא יעזוב, אין סיכוי. לדעתי ככה ריאל תשחק: -------------קסיאס קרלוס---היירו---הלגארה---מיצ'ל -------------מקללה פיגו --------זידאן--------בקהאם ----------ראול ---------------רונאלדו בעיקרון זאת אותו טקטיקה כמו במשחק השני נגד מנצ'סטר כאשר את בקהאם מחליף מקמנמן.
אז זהו, שזה הקטע. פיגו ממש לא יודע לשחק בצד שמאל. הוא פשוט ימין מובהק. זה כמו שתשים את בקאהם בצד שמאל- היכולת שלו תירד בעשרות אחוזים, לדעתי עדיף לשים בצד שמאל שחקן שמאל מובהק מאשר פיגו בצד שמאל, או להחזיר מהשאלה את מוניטיס ולהציב אותו שם. אם לא אז אפשר את סולארי. בצד ימין צריך להחליט את מי משחררים- פיגו או מקמנמן, כי אין צורך גם לבקאהם, גם לפיגו וגם למקה... במקרה ומקה משתחרר הייתי עושה רוטציה בין פיגו לבקאהם, את זידאן הייתי משאיר תמיד באמצע כמובן, ובמקרה שזידאן או פיגו נפצעים הייתי מכניס את בקאהם להרכב- מה לעשות אין לו מקום כרגע. אם רוצים את בקאהם בהרכב זה חייב להיות על חשבון פיגו, עוד אפשרות היא שבקאהם ישחק באמצע והוא ממש לא טוב באמצע כמו שהוא בצד ימין, אז מה עושים? בקאהם חייב להיות בצד ימין, פיגו חייב להיות בצד ימין(לדעתי)= פשוט עושים רוטציה, אין ברירה אחרת.