דיון גביע הליגה לעונת 2012-13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏18/6/12.

1. golding מנהלים

מגיע לו אדום. אני לא בטוח שהייתה לו כוונה לפגוע בו אבל זה לא דבר שעושים. מה שכן, איך מגיע לball boy הליצן הזה לקבל בעיטה. ומה הוא בוכה כשמאות אלפי אנשים צופים בו בטלוויזיה - מביך.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ברדפורד-סוונזי בגמר! Too Good To Be True...

3. golding מנהלים

איזה גרוע בניטז, זה מביך. וגם השחקנים כמובן, לא הראו טיפת תשוקה ורוח לחימה. יאללה, הביתה.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, סוואנסי צריכה לקבל אזהרה חריפה ואת הילד הזה לא צריכים לראות במגרשים, לפחות לא לזמן מה. ילדי כדורים לא במגרש כדי לעשות שטיקים כאלה. אבל זה כמובן החלק האחד של המשווה והחלק האחר הוא שהזאר אהבל וראוי לעונש שלו. שיחק לידיים של ילד, אינפנטיל.

5. 亚历山大帕托 Member

קוד:
    Sir Alex: "The worse thing I've ever seen on a football pitch, the ball boy is lucky to be alive."

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

7. golding מנהלים

לאחר צפייה מרובה בהילוכים החוזרים, נראה כי אזאר בעט בכדור ולא בצלעות שלו. אחרת איך הכדור נפלט החוצה מהצד השני? עוד יותר נורא ששחקני סוואנזי צעקו לילד לשמור על הכדור.

שוב, האדום כנראה מצדק. אבל לא הייתה פה כוונה מרושעת.

8. alexshw Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש לא מסכים.

לא הבנתי מה האזארד לא עשה בסדר ובטח למה הוא קיבל אדום. הילד החרא הזה החליט לבזבז זמן ולעשות הצגות שגם נאני לא היה עושה, האזארד נתן בעיטה קטנה לכדור כדי לשחרר אותו מהגוף של הילד - לגיטימי לגמרי ועוד הפרובוקטור הקטן מתחיל לשחק אותה קורבן אומלל אח"כ.

האזארד מנסה לקחת את הכדור, הילד מתנפל על הכדור ושוכב עליו, האזארד נותן בעיטה קטנה לכדור וככה מחלץ אותו. סוונזי צריכה להיענש והילד הזה לא צריך להיות מביא כדורים יותר. סוף סיפור לדעתי.

:aaa021:

10. שםמשתמש Member

גולדינג, אתה רציני? הוא בברור בועט לו בגוף ובכוונה.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה ילד זבל. לא עשה לו כלום.

12. 亚历山大帕托 Member

הכדור יצא כי הילד עזב אותו בעקבות הבעיטה שחטף בצלעות.

http://www.imagetoo.com/images/1358976841.Xxx

מיותר לחפש תירוצים והצדקות. אף שחקן עם מעט שכל לא היה נוגע באף ילד מטומטם. להזארד מגיע להיענש ומעניין איזו תקופת השעיה הוא יקבל.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא משנה אם הוא בעט לו בגוף או בעט רק בכדור. הוא לא אמור לבעוט בשום צורה לכיוון הכללי של גוף הנער. שיקרא לשופט, שיקרא לקוון, שיתלונן. שלא ייקח את החוק לידיו ויחפש דרכים לשחרר את הכדור. זה לא תפקידו. מה אם זה לא היה עוזר? אולי סטירה קטנה?

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הבדל בין זה לסטירה אמיר, כי לא היתה כאן שום כוונה אלימה. הוא פשוט לא עושה לילד הקקה הזה כלום.

אבל בכל מקרה זה לא משנה, אני מניח שהתקשורת האנגלית תתחיל במסע הצלב שלה מחר בדרך לעונש רציני שהאזארד יחטוף.

15. golding מנהלים

לא חיפשתי תירוצים ולא ניסיתי להצדיק דבר, אלא רק להבהיר עד כמה הילד הזה מגוחך.

שםמשתמש, כמובן שגם אני לא יודע בוודאות, אבל לצאת בהצהרה שזה כן היה מכוון זה פשוט הסקת מסקנה סובייקטיבית. אני לא שולל אפשרות שזה כן היה מכוון, אגב, אבל באמת לא נראה לי.

האדום מוצדק. חבל שהמקרה מסיח את דעת האנשים מהביזיון האמיתי; התנהלות המשחק הנוראית של המאמן הנוראי שלנו, והופעות רעות מצידם של הרבה שחקנים.