דיון גביע הליגה לעונת 2012-13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏18/6/12.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער, בזמן שאני מקבל את זה שהוא ניסה לבעוט בכדור ואכן הצליח במידה כזו או אחרת, לא ברור לי איך מישהו יכול לקבוע שהוא בוודאות לא 'לקח אתו' חלק מהנער. והיתה דרך אחת לוודא את זה: הבעיטה הזו לא אמורה להילקח בכלל. לא לפגוע בנער, לא לשחרר את הכדור, לא בכלל. הזאר לא מגעיל אותי כמו אחרים, אני לא חושב שהוא עשה משהו אלים. סתם טומטום.

2. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

https://pbs.twimg.com/media/BBU3fn3CUAEbmZb.Xxx

3. 亚历山大帕托 Member

http://www.imagetoo.com/images/1358986728.Xxx

מהזווית הזאת אפשר להבין שזו לא היתה בעיטה ישירה לצלעות, אבל בכל מקרה נראה שהיתה פגיעה גם אם קלה (כנראה שעם המגן). ברור שזה סתם פרחח שעשה הצגה והגיע לו הרבה יותר ממה שהוא קיבל, אבל אין דרך להצדיק את ההתנהגות של הזארד. חייב להיענש.

4. Pipe Member

This.

Major power move by hazard. Props to him. Little twat had it coming.

5. golding מנהלים

כן, אבל זה בדיוק הזמן של יפי הנפש להפגין את הדחייה שלהם משחקני הכדורגל ה'ערסים' שמתנהגים בצורה ברברית.

העולם השתגע. הבן אדם רצה לקחת את הכדור מעובד מועדון שניסה לבזבז זמן על ידי שכיבה על הכדור, לקח החלטה שגויה שאין בה כוונה רעה והפכו אותו לשטן בעיתונות האנגלית.

6. Mellow29 Kopite

בסיפור הזה אני נוטה להיות בצד של הזאר. הוא כנראה לא היה צריך לבעוט בצורה כזו, ולהפעיל טיפה יותר הגיון, אבל קל מאוד לכתוב את זה מאחורי המקלדת... בפועל, כשילדי הכדורים האלה עושים כמעט כל מה שביכולתם כדי להפריע למהלך התקין של המשחק, הם בוודאי לא מתנהגים כמו ילדים תמימים בני 12. ושלא תטעו, זו לא החלטה ילדותית וזו לא החלטה שנעשת בדם חם על המגרש ע"י ילדון חסר שיקול דעת - זו החלטה שהילדים האלה מקבלים במודע או כהוראה מלמעלה, כשכל ההשלכות שלה ברורות לכולם. הם בוודאי משקיעים בכך הרבה יותר מחשבה מכדורגלן ממוצע שרץ להביא כדור שיצא מגבולות המגרש, כך שהתירוץ הזה של "הוא בן 22 ולא בן 12, היה צריך להיות בוגר" לא תקף בעייני.
    אני מניח שאם להזאר הייתה שנייה לחשוב רגע, הוא היה מבין שהוא עומד לדרוך פה על מוקש מסוכן. אבל בלהט המשחק, כשהוא מתוסכל מהתוצאה, אנשים מצפים ממנו להפעיל יותר מדי את השכל. הסיפור האמיתי פה הוא הילד הזה, והתופעה הרחבה הזו, שקבוצות מנצלות באופן מודע תוך חוסר ספורטיביות בולט.

עכשיו מה, הבלגי מורחק ל-3 משחקים? וסוונזי אולי תקבל 20,000 פאונד קנס, אם למישהו זה יזיז בכלל. הענישה פה היא חסרת פרופורציות, אבל לצערי אני לא בטוח שלצ'לסי יש קייס לערעור.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/13
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא נשכב על הכדור ביג פאקינג דיל, ניסה למשוך עוד 5 שניות אוי לטירוף......זה הופך בעיטה בו למוצדקת יותר? מה נסגר איתכם ברצינות?
    הזאר צריך לקבל גינוי וציפיתי לקונצנזוס בנושא הזה.

8. Rushie Member

מסכים איתך גיל לגבי השורה השנייה. אבל לגבי השורה הראשונה, אי אפשר להגיד ביג פאקינג דיל על זה שילד נשכב על הכדור או מנסה למשוך "רק" עוד 5 שניות. אם הוא היה נשכב עליו ל10 שניות זה כבר היה פחות מתקבל? מדובר בחוסר ספורטיביות לכל דבר ועניין של עובד מועדון של סוואנזי שצריכה גם להיענש בהתאם. התקשורת האנגלית מטומטת כי כשהיא מוציאה את האזרד כאשם הבלעדי ואת הילד מסכן והיא נותנת לגיטימציה לילדי כדורים האלה לנסות ולחפש את הזמן מסך שלהם ע"י פרובוקציות כאלה ואחרות. בשנה הבאה לא אתפלא אם באמת נראה ילדים נשכבים על הכדור או אפילו מעיפים אותו ליציע כדי למשוך עוד יותר זמן.
    האזרד-צריך להיענש. סוואנזי והילד-צריכים להיענש.

9. Mellow29 Kopite

הוא בעט בכדור ופגע קצת בצלעות, ביג פאקינג דיל... זה הופך את התופעה חסרת הספורטיביות הזו למוצדקת יותר? ותוסיף לזה את ההצגה היפה שעשה הילד.

ואני לא מסכים עם מה שכתבתי בשורה הראשונה, אבל אני בהחלט טוען שזה לא בסדר להציג את מה שהזאר עשה כמשהו איום ונורא ומנותק מכל מה שקרה מסביב. הוא לא היה צריך לבעוט בילד, יש על כך קונצנזוס. אבל לפטור את האחריות של סוונזי (במקרה הזה בפרט, וכל קבוצה אחרת שעושה דברים כאלה) מההתנהגות של מביאי הכדורים ולומר שזה בסה"כ ילד קטן... תקרא את הטוויטר של אותו ילד, כבר כמה שעות לפני המשחק הוא כתב שהוא הולך להיות מאחורי השער של סוונזי בכל מחצית ו"לעזור" לה להעפיל לגמר. הוא נראה לך תמים? גם אם זה לא מישהו מהמועדון שהורה לו לעשות ככה, הילדים האלה יודעים טוב מאוד מה הם עושים. הגיע הזמן שהמועדונים יקחו אחריות על כך. כולם מדברים על חוסר הספורטיביות של סטוק שלוקחת דקה וחצי לנגב כדור לפני שמוציאה חוץ, אבל למה לא מזכירים את זה שלוקח גם להכניס 20 שנ' כדור שיצא החוצה?

אם זה היה מישהו עם "היסטוריה" של דברים כאלה, כמו סוארז, רוני, טרי, הייתי עוד מסוגל להאמין שהילד הזה הקפיץ להם את הפיוז עד שבעטו בו. הזאר לא נראה לי טיפוס כזה, או לפחות אין לו היסטוריה של אדומים אלימים כאלה. אני נוטה להאמין שלא הייתה לו סבלנות לחכות את ה-5-10 שניות האלה, החליט לחלץ את הכדור בבעיטה, לא להוציא עצבים ותסכול על הילד. לא חכם, אבל לא יתכן שהעונש שלו יהיה חמור כ"כ וכולם יתעלמו מחוסר הספורטיביות עם כל הסיפור של מביאי הכדורים.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/13
  10. Wazza Member

הזאר יצא דפוק. מגיע לו. כאילו ששנה שעברה נערי הכדורים של צ'לסי לא עשו אותו דבר נגד בנפיקה ובארסה ובזבזו זמן... ילד כזה ירצה לבזבז זמן כשהקבוצה שלו מובילה ורוצה שתחזיק מעמד עוד קצת..

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הבדל בין ילד שמשתהה קצת בלהחזיר את הכדור לבין ילד שמסרב לשחרר אותו כך כששחקן בא אליו ועוד נשכב עליו. אולי גם שיפוצץ את המשחק?

ואני מסכים לחלוטין עם Mellow29. השטות של הזאר לא מורידה כהוא זה מהשטות של הילד והאחריות של סוואנסי למי שנבחר על ידה לתפקיד הזה. מועדונים צריכים להבהיר לחבר'ה שהם לוקחים לתפקיד שזו זכות ושהם לא שם כדי לעשות מעצמם כוכבים וגם לא שם כדי להפריע ליריבים.

12. שםמשתמש Member

מה הקשר בין מה שעשה הילד למה שעשה האזאר? האם שכיבה על הכדור כמה שניות מצדיקה בעיטה שפוגעת לו בצלעות, אם מכוונת ואם לא? זה שהילד אפס, לא אומר שיש כאן כל הצדקה. השחקן היה צריך פשוט מאוד לעמוד לידו ולסמן לשופט, או מקסימום לנסות להוציא לו את הכדור בלי לבעוט בו. שחקן שמרוויח מיליונים, צופים בו מיליונים, לא יכול לבעוט במביא הכדורים. כל השאר פשוט לא רלוונטי, שסוואנזי תענש בנוסף וזהו. זה די ברור שהילד גם אשם מן הסתם ושהוא התחיל את זה, אף אחד לא חושב אחרת, אבל הקטע הוא פה השחקן המבוגר יותר שאמור להיות גם אחראי יותר ולא לבעוט באף אחד. הסיפור הוא קודם כל האזאר, ובצדק. השאלה היא לא האם הילד אפס או לא, אלא האם יש הצדקה למה שהאזאר עשה, וברור שאין שום הצדקה.

13. Mellow29 Kopite

אגב, הילד הוא בן 17 ולא 12, ובמקרה הוא גם הבן של מרטין מורגן, מנכ"ל (נדמה לי, אולי הבעלים) של סוונזי.
    שםמשתמש, אין ויכוח ששניהם עשו מעשים שלא מקובלים וצריכים להענש. הקטע הוא שחייבת להיות פרופורציה. לא יכול להיות שהזאר ישב 3 משחקים בחוץ בגלל שפגע בנער הזה (ושוב, אני די משוכנע שזה בלי כוונה), הפסד של מאות אלפי פאונד עבורו או עבור צ'לסי, והבן של בכיר בסוונזי יקבל קצת נו נו נו והעניין ירד מסדר היום.

14. פול סקולס Member

בקיצור, אין הצדקה לא לזה ולא לזה. הזאר צריך להיענש, וכך גם הילד/סוואנזי כמועדון.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, חייבת להיות פרופורציה. זאת פגיעה בגוף וזה בזבוז 5 שניות ממשחק כדורגל וזאת הפרופורציה.
    הזאר צריך להענש בחומרה ואני מקווה שיקבל בוז במגרשי כדורגל כי הוא פרחח עבריין.
    הילד? תעשו איתו מה שאתם רוצים מה הילד מעניין אותי? אני מדבר פה על כדורגל אנגלי, מה הוא קשור? שלא יהיה יותר בול בוי מצידי.