זה מתוק בצורה יוצאת דופן פשוט. אין לי בעיה עם זה, אבל אני בטח לא אחפש את זה. רוצה לנסות את זה? תזמין בבאר. זה אף פעם לא עולה יותר מדי ותוכל לטעום ולהחליט אם בא לך בקבוק. זה ממש לא עסק יקר לא כשוט ולא כבקבוק. פשוט אני חושב שיש לך משקאות הרבה יותר טובים למצוא.
אההה לא ראיתי את זה סרגיי. בגדול, לא יצא לי לקנות/לקבל בקבוקונים כאלה (ויש לי כמה) שלא במסגרת דיוטי פרי/נמל תעופה/כלי תעופה אווירי. חשבתי פעם לאסוף אותם והפסקתי, נראה לי מעט חסר תועלת, כמו רוב האוספים שברשותי (למשל, בובות קטנות של שחקני טוטנהאם, בזבוז זמן וכסף מוחלט). היתרון הוא שהם ישמשו ליום שמישהו בבית שלי ירצה שוט של ייגר, או ג'וני לייבל אדום, או טקילה... אגב, יש לי וויסקי עם נחש מת בתוך הבקבוק, אחת מהמזכרות מהשוק של לואנג פרבאנג בלאוס... אוף איך נסחפתי עם התשובה הזאת - בקבוקונים! לדעתי הסיכוי הכי טוב שלך למצוא הוא בחנויות האלכוהול הקרובה לביתך. ביקור שם הוא תמיד נחמד. אם בכל זאת אתה מתעצל, אין לך זמן, לא סגור על עצמך, הייתי מחפש את הטלפון ועושה אליהם שיחה. אני חושב שזה קיים בכמעט כל חנות, במדפים הקדמיים. אה וגם יש בפיצוציות! אז הייתי אומר שתחפש גם בפיצוציות אבל מן הסתם כאלה שקרובות לאיזורי בילוי כי בפיצוציה השכונתית רוב הסיכויים שיושב מקסימום וודקה קגלביץ' אפרסק (כמה טעמים יש לרעל הזה שלא נדע) או זיוף של רמי מרטן. בהצלחה.
הוטספר הכל שאלה של אכיפה ואם היא תהיה טובה אז החוק יצליח אבל זה לא הופך אותו למטופש. גם באנגליה אתה לא יכול לקנות משקאות חריפים בסופרים או מכולות לאחר השעה 11 בערב ואם רוצים לאכוף משהו אז זה אפשרי, קח לדוגמא את הפאבים בכפ"ס, עיריית כפ"ס החליטה לאכוף את חוק עישון הסיגריות כמו שצריך ועשתה ביקורת ערב ערב בכל מקומות הבילוי,פאבים קיבלו קנסות וקנסות כבדים כשעישנו בהם, אני חושב שכל פאב היום בכפ"ס לא מאשר עישון בפנים כי זה לא משתלם להם והקליינטים לא נטשו(זה היה החשש הגדול של בעלי הפאבים)אלא מעשנים בחוץ כמו ילדים טובים. אם תהיה ביקורת אמיתית בפיצוציות,אם פיצוציות שימכרו מעל לשעה המיודעת אלכוהול, אם ימכרו סיגרות לקטינים וקיבלו על זה קנסות כבדים באמת אז מהר מאוד גם הם יפסיקו זאת כי זה פשוט לא ישתלם להם.
אני מאוד בעד. לא בטוח שהוא יאכף, אבל גם בעל פיצוציה אחד שלא ימכור לקטין מסויים אלכוהול בעקיפין (דרך איזה בוגר שיסתובב באיזור ויקבל מהקטין כסף כמובן) כבר יהפוך את החוק הזה למועיל. בסופו של דבר, לאנשים מעל גיל 18 ברוב המקרים אין בעיה לקנות אלכוהול מראש בצורה מסודרת (חוץ מכאב ראש ארגוני), לילד בן 16 יהיה טיפה יותר קשה להשיג שתייה באמצע היום, ועוד לשמור עליה עד הלילה. חוק מצויין.
בקופי טרי בשישי היית? "פינת" עישון עאלק... מטר על מטר לאנשים כמוני שלא מעשנים וכל השטח הגדול והקומה למעלה מעשנים... פה הבעיה,בקיוסק ליטר בלטיקה עולה 18,כמה ליטר בירה בפאב עולה אתה יודע? אני בטח לא צריך לספר לך... פשוט ביזיון