ממה שאני שמתי לב- לשישיית גולדסטאר המחיר עלה בין 4-5 שקלים. בפאבים טוענים שהמחיר יעלה בין שקל לשניים על כל הזמנה (שליש/ חצי).
נראה לי זה הדיון: למה מקומות שנותנים צ'ייסר עראק בזוקה על חשבון הבית, לא נותנים יחד איתו תג עם הכיתוב "כוסית"?
אני לא בענין של יינות לא כשרים , אני מכיר "בהפסד " ובהחמצה של יינות טובים מאוד כתוצאה מכך אבל, היקבים הישראלים עשו קפיצת דרך מדהימה בשנים האחרונות ולכן , איפשהו החסך הזה לא מטריד אותי. כמי שאוהב אלכוהול בכלל ויין איכותי בפרט, חיפשתי יין בלנד טוב. קיבלתי המלצה על היין הזה. ניסיתי ונפלה לי הלסת. היין הזה פשוט טוב!! אלא ש...... רק לאחר ששתיתי יותר ממחצית הבקבוק גיליתי שאין ליין הזה הכשר. שפכתי חומר טוב לכיור :-( האמת , על הזין שלי אם אין להם תעודת כשרות בגלל שהיקב עובד בשבת( מרבית התוצרת ממילא הולכת ליצוא . היינות של היקב הזה מקשטים תפריטי מסעדות מועטרות כוכבי מישלן ). רק שהענין מפריע לי בגלל הקטע שנקרא יין נסך. מאז מצאתי יינות טובים אחרים , אבל למי שלא ממש איכפת? נסו את הבלנד הזה הוא פאקינג טוב והמחיר לא בשמים. טריו 2014 של יקב PELTER Trio 2014 | Pelter Series by Pelter Winery
אחרי שביקרתי בקובה בספטמבר האחרון התאהבתי קשות ברום ובמיוחד במוחיטו. לצערי סיימתי את הבקבוק הוואנה קלאב שקניתי שם, והגעגועים קשים מנשוא... אז אם מישהו יכול להמליץ לסופ״ש על בר שבו מגישים מוחיטו ורום טוב באמת, ממש אשמח