ריצה ענקית של בולט הוא ניפץ את השיא הקודם של גונסון זה לא יאמן!!!! שלומי לדעתי הוא לא יכול לרדת מה-19 שניות
שמע, אני גם התקשתי להאמין, אבל 0.9 מ' בשנייה זה כמעט עשירית, ואם במקרה הוא יקבל רוח גבית על הגבול בדיוק (2.0), הוא מסוגל לעשות את זה. ברור שזה לא יקרה בזמן הקרוב, אבל זה יכול לקרות.. מחר כנראה נראה את ההצגה הבאה שלו ב-4*100, אם ירוץ במוקדמות כמובן..
זה לא שחצנות., זה ביטחון עצמי גבוה מאוד ובצדק. הוא יודע מה הוא שווה. אין בכלל מישהו שיכול לתת לו פייט.
לא יודע אם בנאדם מסוגל לרדת מה-19 שניות, אבל הרוח הנגדית הראתה שלבולט פוטנציאל לשבור גם את השיא המדהים שקבע לפני מספר דקות. רוח נגדית של כמעט מטר, תארו לכם מה היה אם היא הייתה באותה מהירות אך בכיוון ההפוך. אם נעזוב רגע את בולט, אני ממש שמח בשביל מרטינה. הוא המתחרה האהוב עליי בינתיים בתחרויות הריצה, לא הגיע לפודיום ב-100 מ' ולכן אני שמח שנתן ריצת כסף ב-200. ראיתם את הטרגדיה של הבחור האמריקאי השלישי שחגג וחגג כשכבר נקבע שהוא נפסל? לא יכלו לרוץ להודיע לו ולחסוך לו את הבושה לחגוג מול כל העולם כשהכותרת מציגה אותו כ'דיסקואליפייד'?
Holly shit, זה היה אחד הרגעים המרגשים באולימפיאדה הזאת ללא ספק. לנפץ את השיא האלמותי של ג'ונסון, שיא שהתייחסו אליו שנים כשיא שאי אפשר להתקרב אליו אפילו - אני חושב שזה העביר צמרמורת בכל מי שצפה במירוץ הזה. אין ספק שבולט הלך כאן על שיא עולם - בניגוד למאה מטר שם החל לרקוד לפני קו הסיום כאן בולט הציב לעצמו מטרה ונתן את הכל עד הסוף. הטירוף של הקהל, המירוץ המרגש, הצרחות של מאיר איינשטיין - הכל מוצדק, זה היה עוד רגע אולימפי גדול לספרי ההיסטוריה. האצן הגדול בהיסטוריה, אני שמח שיצא לי לחזות באצן האלוהי הזה ולצפות בהיסטוריה in the making.
נראה לי שהוא בכלל לא שם לב, אז הוא חגג את המקום השלישי. חחח ראיתם איך הוא הגיב שהוא פתאום גילה שהוא נפסל...
http://d.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/ap_photo/20080820/all/l3347385.Xxx ככה הוא חגג את שיא העולם, רואים שפה בניגוד ל-100 הוא באמת התרגש..
אני מודה שגם אני שיחררתי צעקה כשראיתי את הזמן עליו עצרו השעונים תחילה, 19.31, וגם התרוממתי אינסטינקטיבית משכיבה על הספה לישיבה.
העניין שבגלל גובהו אני כרגע לא רוצה לדבר על שימוש בסמים...לדעתי הוא גם לא כל כך שרירי ומנופח כמו שראינו מאתלטים אחרים בעבר, אבל באמת אני מקווה שהוא נקי. הריצה שלו כל כך אלגנטית ולא כוחנית שיהיה ממש חבל אם הוא נתפס בשימוש בחומרים אסורים. בכלל ג'מאייקה הפכה פתאום למעצמה של ממש בספרינטים!
שרירים נותנים כוח ומהירות, אבל צריך לזכור שהם גם מוסיפים משקל. נראה שבולט עשוי מחומר אחר, יותר אתלטי ויותר אלסטי.
ג'מאייקה מאז ומעולם הייתה מעצמת ספרינטרים. השנה האצנים זכו ביותר מדליות, אבל הם תמיד היו שם. כשם שברוסיה מחנכים מגיל צעיר למצויינות במתמטיקה, בג'אמייקה מחנכים מגיל צעיר למצויינות בריצה.
הוא ירוץ גם ב-400? יש את ההרגשה שהוא יכול לקחת את כל הריצות של היחידים. אני בדרך כלל לא סובל אינדיבידואליסטיםם ששולטים בענף שלהם (פלפס, ארמסטרונג, פדרר...) ותמיד מאחל לכשלונם, אבל בבולט פשוט התאהבתי, לא יודע איך להסביר את זה...
יש לבולט צעדים של דינוזאור, הוא פשוט מדהים... לא יודעים מה יש לכם מהשחצנות שלו, מותר לו, הוא הכי גדול בהסטוריה! האמת שאת השיא הזה לא האמנתי שהוא ישבור... זה היה ברור שהוא הולך לנצח בקלות אבל לשבור את השיא? בלתי יאומן... אני מאוד רוצה שעד האולימפיאדה הבאה הוא יפתח את ה-400 כי אמרו באחד השידורים אם אני לא טועה שהציעו לו לעבוד על ה-400 מטר והוא וויתר כי זה יותר מדי מעייף.
לא ירוץ ב-400. ד"א, לא בטוח שיכול לרוץ, 400 זו ריצה שונה, זה לא רק המהירות, אלא בעיקר שימור שלה לאורך כל הריצה.. בזמנו הוא אמר שהמאמן שלו ניסה לאמן אותו לרוץ את הריצה הזאת, אבל הוא אמר לו שהיא נראית לו קשה ומעייפת מדיי והוא ויתר עליה.