אם בולט היה באמת מתאמץ כל המקצה כמו שצריך הוא היה עושה שיא עולם חדש. כרגע קשה לי להמר נגד בולט. בשבילי גם נחמד שצ'ורונדי מרטינה ירוץ בגמר. תמיד נחמד שהאיים האנטיליים עוזרים לנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
גם מ-9.58 הוא ירד היום, ואם הוא היה יותר נמוך הוא אפילו היה מגיע לזמנים בלתי נתפסים של 9.3~9.4. האיש הזה באמת חצה כבר את כל הגבולות של הגוף האנושי.
סדר הרצים בגמר ה-100 מ': תומפסון, פאוול, גיי, בלייק, גאטלין, בולט, ריאן ביילי, מרטינה * הגמר יערך ב-23:50 שעון ישראל.
איזה גמר הולך להיות לנו... מדהים, ללקק את האצבעות. בלייק נראה מצויין, על בולט אין מה להרחיב... מדהים, לדעתי- את 2 המקומות הראשונים יתפסו בולט ובלייק, אני לא פוסלך לגמרי את האחרון.. לפאוול לא יהיה יותר מדי מה לתת מבחינת מדליות... הימור קל.
יש לי הרגשה שבולט אם לא ייפסול יירד מ-9.5, בכל מקרה הגמר הכי גדול אי פעם, לא ייאמן כמה מתח בפחות משישית דקה.
אני אמרתי עוד שיוהאן בלייק ניצח בג'מייקה שיוסיין רק מנער ממנו את הציפיות של הקהל לפני לונדון וצחק כל הדרך לזהב שני והיסטוריה. הוא פשוט לא אנושי זה לא יאומן.
אני חיכיתי כמו כולם ל100 מטר וזה תמיד מאוד מעניין אותי, אבל אני לא כל כך מתחבר להתפלאות המתמשכת הזאת מבולט ובכלל מהתוצאות של הרצים, כאילו... זה לא ברור? הם רצים מאוד מהר. מה חדש.
קצת אחרי הזינוק נתקעה לו מעט הרגל.. בערך לקראת סוף הריצה הוא פשוט הפסיק. לפי מה שראיתי זה משהו בירך האחורי