שוער בדיחה. מבטל את עצמו בגול הראשון וגם עכשיו בנגיחה. העיקר סיפרו לי שאי אפשר היה לנסות את ואן ביסקה בלם, עדיף לינדלבלוף שמחלק מתנות.
הבעיטה של גונדואן מושלמת וההכנה שלינדלוף אירגן לו שם עם נגיחה הכי נוחה שיש לרגל החזקה אי אפשר לתכנן משהו טוב מזה. להאשים שוער שצילם בעיטה כזאת...טוב. אני דווקא זוכר לא מעט פעמים את דה חאה מוציא כדורים מהחיבורים מול ליברפול ב12 שנים האחרונות האלה. אהב בעיקר את הבעיטות של קוטיניו שכל שוער אחר בליגה היה מוציא מהרשת.
הזילזול היה בשבועיים האחרונים כשהם לא נתנו להרכב הראשון לרוץ וזה מוציא מהקצב. אכן מרגישים שזה קצת חלוד יותר מהרגיל. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
הייתה דריכה של קאסמירו הוא שרק שם עבירה על הרגל השנייה של אקנג׳י שיצרה את העבירה לפני הדריכה. צריך לשרוד איכשהו את הדקות עד למחצית ואז לתת לילד לנצח אותם שוב. סאנצ׳ו כרגיל לא חי במשחקים כאלה. עלה נידף ברוח.
סיטי ממש לא נראים רע, להיפך. משחק טוב מאוד שלהם בינתיים, היה להם חוסר מזל עם הפנדל לטובת יונייטד . אם דה בריינה יותר חד ולא מסתבך עם הכדור זה היה כבר 2-0 לסיטי ולגבי הפנדל ליונייטד : הייתה נגיעה יד כמובן, אבל מדובר בעוד מקרה של פער גדול מדיי בין ההשפעה של היד על המשחק לבין העונש. הכדור גם ככה לא היה מגיע לשחקן יונייטד ונגיעת היד לא השפיעה על מהלך ההתקפה . חבל שלא משנים את חוק הפנדל והופכים אותו ליותר רלוונטי לשנת 2023 ולשינויים שעברו על משחק הכדורגל.
נכון שלשרון דבידוביץ׳ יש נסיבות מקלות כי הוא מגיע מהכדורסל, אבל הגיע הזמן שהוא ילמד על מה שורקים פנדל ועל מה לא
מכדורסל האידיוט הזה מגיע? לא מדוקים? לא להאמין שגונדוגאן פרי אייג׳נט בעוד חודש. לא בכבוד של פפ להשאיר אותו. יש קבוצה בעולם שהוא לא יהיה כוכב בה?
איזה בדיחה הצהוב הזה לביסאקה. מחצית מצוינת שלו. אם סאנצ׳ו לא על המגרש אז גריליש השחקן הכי לא קיים על הדשא במחצית הזאת.
אריקסן וסנצ׳ו אאוט, מקטומיניי וגרנאצ׳ו אין. ולקוות לטוב. סיטי בנתיים לא ביום גדול (גם כשהם לא ביום גדול, הפערים ניכרים לעין). כל עוד פרד על הדשא - עדיף שיהיה רחוק כמה שיותר מהשער של דה חאה. הייתי שולח אותו עוד קצת קדימה, אולי מלביש אותו על רודרי.