בהמלצת אחי נכנסתי היום לעולם הפיירפוקס. הבנתי שיש כל מיני תוספות מועילות שכאלה, אני אשמח לשמוע על המלצות.
המלצות על מה ספציפית? פיירפוקס 3, דפדן סוחף, אין אחד הדפדפנים הכי טובים לדעתי. עדיף על IE בהמון, יותר מהיר נוח. אין, ענק.
התכוונתי על כל מיני אפליקציות, תוספות שראיתי שיש לדפדפן. אני פשוט רוצה לדעת מה כדאי להוסיף, מה ייעל את הגלישה.
העניין הוא ש2 לוקח יותר משאבים מהמחשב, ובגירסה 3 הפחיתו את כמות הזכרון שהוא זקוק לו. בכל אופן אני נשארתי ב2. בינתיים.
PicLens- https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5579 לאחר התקנת התוכנה, תחפש משהו בגוגל תמונות, יוטיוב, פליקר או אמאזון, תלחץ על המרובע הכחול שיופיע לך ליד שורת הכתובת, ותקבל תצוגה מדהימה של תוצאות החיפוש. מומלץ מאוד.
משום מה פיירפוקס 3 קורס לי כל הזמן. בעיקר באתרים שיש בהם כתבות וידאו כמו וואלה וספורט 5. פיירפוקס 2 כמעט ולא קרס לי. אגב, יש איזו דרך לחזור ל-2 בלי לעשות Uninstall ואז להתקין מחדש הכל? כי אין לי כוח להתקין מחדש את ה-addons.
הדפדפן החדש של גוגל סה''כ נחמד, אבל זאת רק גרסאת ה- BETA. כשהדפדפן ייצא במלואו, אז יהיה יותר על מה לדבר. בינתיים זאת רק גרסאת ה :"דמו".
דפדפן באמת פנטסטי,אם זו גרסת הדמו אז מסקרן לדעת מה מכינים לנו בגרסה המלאה. אומנם יש מספר פגמים כמו סרטונים ואתרים שלא ממש תומכים,אבל מהירות הדפדפן מדהימה ומכפרת כמעט על כל החסרונות. יש למישהו מושג מתי אמורה לצאת הגרסה המלאה של הכרום?