היום היה משחק באשדוד ואיפה שהייתה המצלמה בדר"כ נבה היום יציע. אז המצלמה עברה לצד השני ובינתיים איפה שאמור היה להיות יציע פשוט פרסו בד לבן ענק.
היום, במשחק הביתי הראשון לעונה ומול הקבוצה שהיא כנראה המושכת קהל נגדי מספר 2 בארץ, אולם בגין באילת היה רחוק מלהיות מלא. יש לי תחושה שהגדלת האולם תהרוס את האווירה המיוחדת שיש באילת
הארינה בירושלים יכיל 11,600? רק 100 פחות מבנוקיה שמכיל 11,700? עומרי ה-ל מתקלקל ועובד לפרקים. ושוב בקשר לשאלה שלי אני זוכר שבמוקדמות לאליפות אירופה שעלינו ב-2003 ישראל שיחקה באולם בנס ציונה והיו שם 3,000 צופים! שמישהו ינסה לעזור/למצוא על איזה אולם מדובר ולמה הקבוצת כדורסל שם לא משחקת בו.
העלו את מספר המקומות הצפוי בארנה בירושלים כמה פעמים. בהתחלה דיברו על 10,600, אחר כך עדכנו ל11,400 בכדורסל (רק 10,000 עם הסרת מושבים מתניידים בשורה התחתונה למשחקי כדוריד למשל או התקנת משטח קרח) והפרסומים הכי טריים דיברו על 11,600. בנס ציונה יש רק 2 אולמות ספורט גדולים. לב המושבה שמכיל 800 והורחב ל1200 ואולם צימרמן הישן יותר שמכיל רק 700 מקומות אם זוכר נכון. לדעתי יש סיכוי שיש לך טעות בזיכרון ואולי התקיים משחק בעבר באצטדיון הכדורגל בעיר שאירח משחקים של נבחרת הנשים למשל ואותו אצטדיון מכיל 3,500 מושבים. אפשרות אחרת שיש לך בלבול למשחק שהתקיים בראשל"צ בבית מכבי שאירח משחקים של נבחרת ישראל בכדורסל נשים.
התחילו להניח קורות משוננות שיהוו את הבסיס ליציעים בדרייב אין! לא מכיר פרוייקט בארץ שזז בקצב מטאורי כזה. רק שיהיה מוכן בזמן!
אתה יכול להעלות אותם לפייסבוק ומהפייסבוק לכאן. אתה יכול גם לתת כאן לינק לאלבום תמונות כמו PICASA למשל...זה קצת עבודה אבל אתה לא צריך לצלם 20 תמונות. גם 5-6 יהיה נחמד.
שולח לאימייל ו/או מוריד למחשב ומעלה. פיתרון נוסף - להחליף לאנדרואיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
פשוט תעלה לsiz.co.il ותעתיק את הכתובות אחרי כל תמונה ל?רשימות? ומשם לכאן אחרי לחיצה על IMG בעמוד כתיבת התגובה.
ועוד אחת מהפייסבוק של הפועל https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1395188_10151760901142362_2134527122_n.Xxx
נס ציונה שבנתה 2 יציעים זמניים שמגדילים את האולם שלה ל1200 מקומות סך הכל קיבלה סופסוף את אישור המשטרה לארח משחקי בית בו והקבוצה הראשונה שאירחה היתה מכבי ת"א.