אלה הן השאלות: 1. דרגו את שש הראשונות בעונה הקרובה לפי הערכתכם. יונייטד, סיטי, צ'לסי, ליברפול, ארסנל, טוטנהאם 2. מי תהייה הקבוצה המפתיעה? סנדרלנד 3. מי תהייה הקבוצה המאכזבת?ארסנל 4. מי יהיה השחקן המצטיין? ויין רוני 5. מי יהיו היורדות? סוונסי, ויגאן, נוריץ' 6. מי יהיה המנג'ר המפוטר הראשון? ניל וורנוק
אני לא מבין את אלה שרושמים שסנדרלנד תהיה הפתעת העונה אבל לא רושמים אותה בטופ 6. לדעתי יש לה סגל למקומות 7-8 אז איפה ההפתעה בדיוק אם היא לא מסיימת מעל?
1. יוניטד צלסי סיטי טוטנהאם ליברפול ארסנל 2. טוטנהאם שיעברו את ארסנל וליברפול ויגיעו שוב לצמפיונס, וכמו כן יאבקו כל העונה בצמרת הגבוה. 3.ארסנל שלא יעיפילו לליגת האלופות בגלל עייפות פציאות ותירוצים.(אני מקווה שאני טועה) 4. בייל שיראה כמה שהוא גדול ויפרד מהספרס בסיום העונה. 5. קפר.ויגאן.בלקבורן. 6.סטיב קין
1. דרגו את שש הראשונות בעונה הקרובה לפי הערכתכם. מנצ'סטר יונייטד- כמו בכל שנה, אני לא מסוגל להמר נגד הקבוצה שלי. אמנם קריטי מבחינתנו שיגיע קשר לקבוצה אבל גם הסגל הנוכחי מסוגל וצריך ללכת עד הסוף בליגה. 2.שיטי-סגל מעולה שהייתה לו עוד עונה להתחבר, יהיה מעניין לראות אם שיטי תדע לתמרן בין האלופות והליגה. 3.צ'לסי- הסגל מזדקן לו בעוד שנה ובינתיים לא נעשו השינויים הדרושים, לדעתי. 4.ליברפול-התלבטות קשה בין ליברפול לארסנל, לפני כל עונה מספידים את התותחנים ולבסוף הם מצליחים להישאר בטופ 4 אבל העונה באמת הקיץ העגום מבחינתם גרם לי לבחור בליברפול. 5.ארסנל 6.טוטנהאם-אם יגיע לפחות חלוץ אחד ברמה סביר להניח שאחליף בין התרנגולים והתותחנים. 2. מי תהייה הקבוצה המפתיעה? אין 3. מי תהייה הקבוצה המאכזבת? סנדרלנד, אם המטרה של סנדרלנד היא לסיים בשש הראשונות אז כן, לדעתי היא תהיה אכזבת העונה, כל קיץ החתולים השחורים מפציצים ברכש ולבסוף מסיימים במרכז הטבלה. 4. מי יהיה השחקן המצטיין? ווין רוני, עם כל הסאגה סביבו בעונה שעברה הוא עדיין ידע לחזור אחרי פציעה ולתת סיום עונה פנטסטי, גם במשחקי האימון הוא נראה חד והלוואי וזאת הולכת להיות השנה שלו. 5. מי יהיו היורדות? נוריץ',וויגאן וסוונסי 6. מי יהיה המנג'ר המפוטר הראשון? אין לי מה לחדש-ניל וורנוק.
1.ליברפול 2.ארסנל 3.יונייטד 4.צ'לסי 5.סיטי 6.טוטנאהם הקבוצה המפתיעה-ליברפול הקבוצה המאכזבת-מנצ'סטר יונייטד השחקן המצטיין- ג'רביניו היורדות- וייגאן אתלטיק,סוונסי המנג'ר במפוטר הראשון-לא יפוטרו העונה
1. צ'לסי 2. סיטי 3. יונייטד 4. ליברפול 5. ארסנל 6. טוטנהאם מפתיעה- סטוק מאכזבת- ליברפול, ארסנל, טוטנהאם מצטיין- אגוארו יורדות- 3 העולות המנג'ר הראשון שיפוטר- ארסן ונגר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx
כהרגלי, אני נותן הימור מלא. 1. מנצ'סטר יונייטד 2. צ'לסי 3. מנצ'סטר סיטי 4. ליברפול 5. טוטנהאם 6. ארסנל 7. אברטון 8. פולהאם 9. ניוקאסל 10. סטוק 11. אסטון וילה 12. ווסט ברומיץ' 13. סנדרלנד 14. סוונזי 15. בלקבורן 16. וולבס 17. וויגן 18. נוריץ' 19. בולטון 20. QPR המפתיעה - בצמרת אין כמעט מקום להפתעות, זה אותו טופ-2 שבו לצ'אבס יש פער משמעותי מדי להדביק ועם מנג'ר חדש, כך שהדרך של יונייטד לאליפות סלולה מתמיד. סיטי שוב תעשה קולות אבל את קפיצת המדרגה האמיתית לא מנצ'יני יעשה, ומתחת לזה כולן חסרות סיכוי לעשות משהו משמעותי. אם כך, כל ההפתעות יכולות להגיע רק משאר הליגה. אני מהמר שסוונזי תישאר בליגה ואפילו בצורה יחסית נוחה, ברנדן רוג'רס יהיה מועמד למנג'ר העונה. פולהאם עם מרטין יול מסוגלת לתת עונה טובה מאוד בליגה - בתנאי שלא יתקדמו יותר מדי באירופה כמו לפני שנתיים, ועם עוד מעט חיזוקים נקודתיים. המאכזבת - לדעתי בולטון הולכת לקראת עונה קשה ולא רק בגלל הפציעות, שחקנים עזבו ויעזבו, הרכש לא ברמה, פציעות קשות שנפלו פתאום וכמה אפשר להיתלות בקווין דיוויס? יש כמובן את סנדרלנד - כרגיל, הרבה בזבוזים שמסתיימים בקול ענות חלושה. וארסנל... בלי הגנה, כוכבים שלא רוצים לשחק בקבוצה ומנג'ר שחי בלה-לה-לנד, זו נראית כמו תאונת רכבת שמחכה לקרות (במונחי צמרת, לא רואה אותנו מידרדרים כעת למחוזות של אסטון וילה). המצטיין - סוארס. התואר הזה כבר ניתן באמצע העונה שעברה. המנג'ר המפוטר הראשון - מפתה לומר ניל וורנוק. זה נראה כאילו כבר תולים אותו לייבוש.
1. יונייטד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/puke.Xxx 2. צ'לסי 3. סיטי 4. ארסנל 5. ליברפול 6. טוטנהאם מפתיעה - ניוקאסל. מאכזבת - אברטון. מצטיין - סוארז. המנג'ר המפוטר הראשון - סטיב קין.
קשה להמר שיש עוד כמעט חודש של ההעברות ובתוכו גם משחקי ליגה, אבל ננסה: כרגע: יונייטד, ארסנל, סיטי, צ'לסי, אברטון, טוטנהאם. המפתיעה: אברטון לא תקרוס בתחילת העונה, ותהיה יציבה לאורכה. המאכזבת: ליוורפול, כי הרכש של היה מגוחך, והציפיות משחקנים בינוניים להיות מובילים יגרמו לקריסה המצטיין: רובין ואן-פרסי המפוטר: דלגליש
1.מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי, מנצ'סטר סיטי, ליברפול, ארסנל, טוטנהאם 2. אסטון וילה 3. סנדרלנד 4. ויין רוני 5. וולבס, סוונסי, וויגאן 6. סטיב ברוס
תשמע אני חייב לציין שאתה הבנאדם הכי אופטימי שאני מכיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
1) אלופה. מנצ'סטר סיטי 2. יונייטד 3. צ'לסי 4. ארסנל 5. טוטנהאם 6. אברטון 2) מפתיעה - ארסנל זוכה בגביע האנגלי ומסיימת טופ 4. 3) מאכזבת - ליברפול. 4) מצטיין - דויד סילבה. 5) יורדות - נוריץ', וולבס וסטוק סיטי (יצליחו יחסית באירופה ויכשלו בליגה). 6) הראשון שיפוטר - ניל וורנוק.
מה שבאמת אופטימי בהודעה שלו זה שואן פרסי יהיה כשיר לאורך כל העונה בשביל להיות שחקן מצטיין(יכולת יש). Blaugrana Blood, אם ארסנל מגיעה למקום רביעי מקנה לה את הקבוצה המפתיעה כנראה שמצבה ממש גרוע.