הנה קצת Paper Talk: NEWS OF THE WORLD Chelsea have made a new £23.6million bid for Real Madrid's Brazil star Robinho. Portsmouth are on the verge of signing Algerian left-back Nadir Belhadj. Sunderland have tabled an £8m bid for West Ham centre-half Anton Ferdinand. DAILY STAR SUNDAY Aston Villa will test Chelsea's desire to hang on to Joe Cole with a £10m bid for the unsettled England star. Everton are planning a £3m move for Fulham's Jimmy Bullard. Aston Villa are lining up a move for Chelsea's Shaun Wright-Phillips. THE PEOPLE Manchester City boss Mark Hughes is lining up a bid for Mikael Silvestre. Kevin Keegan is ready to sign Hamburg's giant Cameroon left-back Thimothee Atouba. Middlesbrough have made a £5m bid for Reading's James Harper. Dimitar Berbatov will finally become a Manchester United player this week in a £28m deal - and Newcastle's Michael Owen could replace the Bulgarian at Spurs
לא נראה לי שווסטהאם יסכימו בשלב כזה של העונה לכל הצעה על פרדיננד, בכל מקרה אני לא מאמין שיש לפרדיננד מה לחפש שם. אם הוא יעבור זה לקבוצות בדירוג 8-1.
לא יודע לדעתי ב8 מיליון כזה קרוב לסיום המועד לא שווה למכור כי את מי תביאו? גם במחירים שהאנגלים נמכרים היום אפשר למכור את פרדיננד בלפחות 10 מיליון.
אני חושב שהוא יימכר רק אם הבעלים יבוא לקרבס ויגיד לו שצריכים כסף. כי אין היגיון למכור אותו. יש לנו רק שני בלמים כשירים כרגע.
קיגן ממשיך בניקוי. גם אמאובי עוזב. סגר באיפסוויץ. http://www.itfc.premiumtv.co.uk/page/NewsD...1369893,00.html לא פלא שקיגן משחק עם סגל 90 דקות מלאות בלי חילופים. כבר אין לנו ספסל.
אני לא מסכים עם הקביעה הזאת, וחושב שניוקאסל מסתכנת כשהיא לא מביאה שחקנים אשר יחזקו את סגלה. שחרור שחקנים לא טובים היא אכן פעולה מבורכת מצידו של קיגן, אך ללא שחקנים מחליפים - גם אם הם ברמה מספקת - ניוקאסל לא תוכל להתמודד בצמרת הטבלה לאורך הזמן, ועשוייה ליפול חזרה לאמצע-תחתית הטבלה. לפני שמשחררים שחקנים לא טובים מספיק, צריך למצוא להם מחליפים לספסל.
מה שניוקאסל עושה זה לחזק את הקבוצה.בקיץ אחד לשחרר את סטיבן קאר,פיטר ראמאג' ואמאובי זה חיזוק. ד"א קאר שוחרר עוד במאי ועד כה לא חתם באף קבוצה.מגיע לאפס הזה
זה לא חיזוק, כל עוד הסגל נשאר קצר יחסית. אמאובי לדוגמה, נאלץ לשחק לא מעט משחקים במדי הקבוצה, בעיקר עקב העובדה ששחקני החוד בקבוצה, בשנים האחרונות, לא הפסיקו להיפצע ולהיעדר לתקופות ממושכות יותר וממושכות פחות. גם בעונה שעברה הוא נאלץ לשחק לא מעט משחקים, ובהתחשב בכך שלא הובא חיזוק לחוד הקבוצה, ושהוא נשאר אותו דבר, שמייקל אואן נוטה להיפצע, ושאלן סמית' כבר לא מסוגל להבקיע כשהוא משחק כחלוץ, אין לקבוצה אופציות מספקות בחוד ההתקפה. בכל הנוגע לקאר ורמאג', בהחלט היה ניתן לשחררם, כי יש מספיק שחקנים בסגל היכולים למלא את מקומם, אך בכל הנוגע לחוד, הוא נראה לי פשוט לא מספק כרגע. סטיבן קאר עשה קריירה נאה מאוד עד עכשיו, והנפילה ברמתו הייתה בעיקר בגלל הפציעות אשר העיקו עליו. הוא אומנם אכזב באופן כללי בניוקאסל, במיוחד בשנתיים האחרונות, אך להתייחס אליו בתור "אפס" יהיה דבר שגוי.
ב"אפס" התוונתי בעיקר בגלל מה שקרה עם הספרס.חוץ מזה עם השנים הוא נהיה באמת אפס ולראייה אף קבוצה לא נוגעת בו בפרמיירליג כבר 3 חודשים.
סטיבן קאר... כמה אהבתי אותו, אני המום מזה היום, איך תפסתי ממנו. Robin Hood, הנסיגה של קאר התחילה בשתי העונות האחרונות אצלנו, אני לא אשכח גול שהוא סידר לברקוביץ' בפורטסמות' (אם אני לא טועה השער האחרון שלו בכדורגל האנגלי), עמד על הקו והרחיק כדור ישר... לתוך הראש של ברקוביץ', יותר גול סתמי מזה לא תקבל. היה מגן פנטסטי, ב-99/2000 אני חושב שהוא היה אחד משלושת המגנים הימניים הטובים בליגה, הייתה תחושה שגידלנו באמת מגן נהדר ואפילו דיברו על התעניינות של יונייטד, אז הגיעו הפציעות והוא נסוג ביכולת אבל בשנים האחרונות הוא פשוט תירוץ עלוב לשחקן, ומעבר לכך - להתנהג כמו שהתנהג לקבוצה שגידלה אותו, השאירה אותנו ללא ברירה אלא למכור אותו, הבן אדם שיחק אותה סטאר ודרש משכורת ממש לא הגיונית גם כשעל המגרש היה נראה הכי רחוק מזה, ועוד אחרי שעזב דיבר בצורה כל כך לא ראוייה עלינו, אני פשוט נהנה לשמוח לאידו, כולל עכשיו, כשהוא יושב בבית כי מנג'רים יודעים שעל הדשא הוא מקסימום חוליגן מכוער ומזדקן.
אם התכוונת מהבחינה הזאת, אני מבין למה התכוונת, למרות שאין מה לעשות, העידן בו קיים הכדורגל היום הוא שונה מאוד ממה שכולם פה היו רגילים. אין כבר רומנטיקה או נאמנות אמיתית, ואלו שנשארים אמינים הם שחקנים מאוד בודדים, אשר הולכים ונעלמים. וברגע שהרצון לכסף משתלט על כל המשחק, והופך אותו לתעשיה, השחקנים רואים עצמם כשכירים ותו לא, וכשכירים בשוק פתוח יחסית הם יכולים לדרוש משכורת גבוהה יותר או לחילופין ל"התפטר" או לגרום למעסיקים שלהם "לפטר" אותם. בנוגע לרמתו המקצועית, אני חושב שקאר אומנם איבד זאת בהדרגה, אך אני ראיתי את הירידה המשמעותית שלו בשנתיים האחרונות, וזאת בגלל הפציעות. אני מסכים שהשנתיים האחרונות שלו בליין גם לא היו מוצלחות במיוחד, אך זאת בגלל הפציעה בעונה שקדמה להם, אשר גרמה לו להיעדר עונה שלמה למעשה מהמגרשים (וגם את המונדיאל עם אירלנד). הוא בכל זאת חזר בהדרגה לכושר גופני טוב, ותרם לקבוצה, גם אם לא כמו בשתי עונות השיא שלו - לדעתי - ב-99/00 ו-00/01. אם אני זוכר נכונה, הוא היה מועמד גם למנצ'סטר יונייטד באותו קיץ שהוא עזב את הקבוצה לניוקאסל, אך זה לא התממש לכדי משא ומתן כנראה. אני אישית חושב שהוא עדיין יכול לשחק ברמות האלו, ושבסופו של דבר הוא ימצא קבוצה. הוא היה מועמד למספר קבוצות במהלך הקיץ הזה, ולא ברור לי מדוע זה לא יצא לפועל (כמו עם וויגאן).