ג'ורדי, קראת בכלל את הראיון איתו בלינק שנתתי? הוא אמר במפורש: "There are many big clubs after me now, so I am glad that I did not sign for Everton."
קראתי, אבל שוב אני אומר: בקיץ הוא ממש רצה לעזוב לאברטון וכבר הודיע לראן שזו הקבוצה בה הוא רוצה לשחק. ראן סירבו, ואמבאייה עשה ברוגז כל תחילת העונה... הראיון שהבאת הוא מלפני שבוע אז היו שמועות על איזו הצעה רצינית מהליגה האיטלקית והחור ותפס קצת יותר מדי תחת, אבל בשורה התחתונה כל הקופצים עליו כרגע זה קבוצות מהדרג של אברטון ומטה... (כן, לצערי אני נאלץ להכניס את ניוקאסל להגדרה הזו)
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_4796994,00.html פיל בראון עובד קשה בחלון ההעברות הזה, ואחרי ההחתמה של קילביין הוא הולך על חיזוק להגנה - וכנראה יחזיר את סטיב פינאן לפרמיירליג אחרי חצי עונה באספניול הספרדית.
SSN: - בואה מורטה דחה את החוזה שהוצע לו בהאל. כרגע ההעברה על סף ביטול. - סטיב פינאן יחתום בקבוצה תמורת 1.5 מיליון ליש"ט. - פול מקשיין חזר להאל מהשאלה בסדנרדלנד. - מאמן סנדרלנד הכחיש שמועות שהאל רוצה את דין וויטסאד. - בולטון הציעה 5 מיליון ליש"ט על ג'ימי בולארד אך ההצעה נדחיתה ומגסון אישר כי הוא ירד מהשחקן. - דנילסון (מר 40 מיליון דולר) עשה מבחנים של שבוע בריבוק אך מגסון החליט לוותר עליו. - לפי סבראגיה קנווין ג'ונס לא ימכר.
ניוקאסל החתימה חלוץ ברזילאי בן 18 שעונה לשם Caio Ferreira. גם ווסט ברומיץ' ניסו להחתים אותו אבל בסוף הוא בחר נכון. יש לו דרכון איטלקי ולכן יקבל אשרת עבודה. בנוסף, המגפאייז הגישו הצעה על 5 מיליון ליש"ט על סטפאן אמבאייה מראן, עליו דיברנו קודם...
האל סיטי ואספניול סיכמו על מחיר תמורת המגן הימני שלנו עד לעונה זאת, סטיב פינאן, אבל הוא לא עבר את הבדיקות הרפואיות ויאלץ לקוות שקבוצה אחרת תנסה להוציא אותו מספרד. האל סיטי חתימה את קווין קילבאן מוויגאן תמורת 400,000 פאונד. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...igh-injury.html
מעניין. פרד (ליון) ממש רוצה לעזוב, אבל סטוק סיטי? נראה איך זה יתפתח. יש לו 34 שערים ב-81 משחקים בליון (היו לו פציעות חמורות ביותר) ו5 שערים ב-9 הופעות בנבחרת ברזיל. http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...4802249,00.html
כמה דברים של השעות האחרונות: טוטנהאם פנו לאינטר ב-Enquiery לגבי הרנן קרספו, והבהירו שהם לא מתכננים שום מהלך על אדריאנו. סטיב ברוס אומר שהוא מצפה שאמיל הסקי יישאר בוויגאן לפחות עד סיום החוזה שלו, בקיץ הקרוב. בולטון סגרה את השאלתו של אריזה מאקוקולה מבנפיקה עד סוף העונה. מדובר בחלוץ גבוה (1.92), יליד קונגו שמשחק בנבחרת פורטוגל.
כל הכבוד למגסון, עוד שחקן פיזי, עוד ענק לזרוק אליו כדורים, בקצב הזה בקרוב נראה את בולטון עולה עם חמישיה ונשמע את מגסון מדבר על הבדלי אינטליגנציה ותרבות בין "שחורים" ל"מוקה".
רדנאפ דחה בצורה נחרצת את כל הדיווחים שקשרו אותו לשחקני אינטר. הייתה מסע"ת די משעשעת. רדנאפ ממש נראה המום... הוא אמר שהוא בסך הכל הלך לראות משחק באיטליה ולמחרת הוא מקושר עם חצי מהשחקנים ששיחקו. למי שפספס, היו דיבורים על אדריאנו, קרספו, דאקור ועסקת חליפין עם בייל. אגב, הוא גם דחה אפשרות שג'נאס יעזוב לאינטר. אגב, גם WBA הייתה מעוניינת בו אך מאקוקולה דחה רק לפני כמה ימים השאלה לווסט ברומיץ' בטענה שהוא לא מעוניין לעבור לפרמיירליג. היה לי ברור שזו סתם דרך מנומסת להגיד "אני לא רוצה לשחק בקבוצה במקום האחרון באנגליה" כי אף שחקן שפוי לא ידחה מעבר מפורטוגל לקבוצת פרמיירליג יציבה, והנה הוא חותם בבולטון. אולי ואז טה הצעיר שכנע אותו לבוא...
בלאמי לא מגיע לאימון,בניטז מסרב לחתום על חוזה חדש,דרוגבה קיבל הוראה לא להגיע היום למשחק, אין רגע דל בכדורגל האנגלי.