דה יונג מהמבורג? חבל מבחינתה של המבורג, לאט לאט לוקחים לה את כל השחקנים הבכירים בקבוצה. רכש מעולה לסיטי לדעתי.
כמה ירדו עלי כאן שכתבתי שאני לא רוצה את פודולסקי. אמרו לי "שחקן גדול" ועוד כל מיני שטויות. איך מכוכב כזה "גדול" הוא הפך היום לשחקן קלן ? מקובע עם השמאל.
עזוב,נפלנו איתו ואין ספק על כך. אני מדבר על ההייפ שיש על פודולסקי שהוא שחקן מוגבל. בנט לא יהיה בטוטנהאם בקרוב.
:aa1: פנאנט חתם בפומפי. :aa1: ווסטהאם פיספסה את החלוץ אוסבלדו לאחר שעבר מפיורנטינה לבולוניה. :aa1: פלאסיוס כבר חצי רגל בטוטנהאם לאחר שנכנס למדיקל.
זאת אומרת שנשאר לפלאסיוס עוד.. רגל וחצי עד שהוא חותם רשמית? לגבי אוסבלדו- חבל שפספסנו, אני מתחיל לשמוע יותר מדי את השם קרספו וזה די מציק. אני מקווה שזולה עם הקשרים שלו באיטליה וסטיב קלארק עם הקשר המצויין שלו עם מוריניו יצליחו להביא לנו מושאל יותר אטרקטיבי מאשר קרספו- אולי באלוטלי, אולי אובינה?
מידלסבורו החתימה את קשרה המרכזי בן ה-23 של קריסטל פאלאס, בן ווטסון, תמורת 2 מ' פאונד. http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...4828951,00.html
אם אנחנו כבר בליגות נמוכות, מישהו יודע מה קורה עם פביאן דלף מלידס? דיברו עליו כמועמד לכמה קבוצות פרמייר ליג לפני פתיחת החלון (כולל ניוקאסל) אבל בשבועות האחרונים לא שמעתי עליו כלום...