דיון החדשות וההעברות לשנת 2008/2009

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏1/7/08.

1. Becks Member

קארסון הליצן, יותר טוב ?

2. Magpie22 Member

חחחחחחחחחחחחח ענק!

אגב..באמת מדברים על עיסקת חליפין + כסף??

פינאן זה שידרוג רציני.
    אם אכן זה קורה אז הנה התגובה שלי:
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

עומד ומוחא כפיים!

3. אבו Member

תגיד אתה שפוי או שאתה לחלוטין מנותק מהגלאקסיה? או שבכלל אתה קורא לקארסון "ליצן", רק בגלל הופעה אחת גרועה בנבחרת, אבל מתעלם מההופעות הטובות שלו במדי וילה(עם הגנה טובה קצת יותר ולא בינונית כמו שיש לוילה, אולי הוא היה יכול לבלוט אפילו יותר)?

לגבי רובינסון, האיש מנותק מהכדורגל ו"מוכר" משחקים כבר שנתיים, העונה האחרונה באמת הייתה שיא השיאים- זאת בדיחה להשוות אותו לקארסון, וזאת בדיחה להגיד שאם וילה תרכוש אותו אז היא "תסגור קיץ נפלא".

4. בועז Member

זה עדיף מהכלום שיש להם ביד לא? יכול להיות שעברה עליו עונה גרועה בסה"כ, נראה מה העתיד טומן בחובו.
    קירק, הנה עוד קבוצה בסטטוס של ניוקאסל שמתחזקת ...

5. Becks Member

כן, כשאמרתי "ליצן" התכוונתי להופעה הארורה שלו בנבחרת, שבגללה לא היינו ביורו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

לא אמרתי שקארסון נתן עונה גרוע, פשוט לדעתי הוא לא טוב יותר מרובינסון, זהו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/7/08
  6. KirkH Member

קארסון חוטף באופן קבוע שערים לא פחות מביכים מאשר רובו. הוא לא יציב בעליל. אצל רובינסון אתה לפחות יודע מאיפה תבוא הרעה (מלמעלה), קארסון עושה שטויות של טירון כבר שלוש שנים ברצף.

רובינסון בהחלט טוב ממנו לטעמי.

בועזיניו. כשאתה אומר עוד למי בדיוק אתה מתכוון, לרכישה של הסולם שתהרוג את פומפי?

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק לפני שלושה ימים כשראיתי את ה-DVD שלנו מהעונה שקדמה לאחרונה, קלטתי את קארסון סופג גול מביך מטאיניו - טאיניו, שחקן שלא בורך בטכניקה מבריקה, בעיטה סתמית לאמצע שחמקה לו מתחת לבטן.
    רובו? סחורה בסימן שאלה. למען האמת, אני לא בטוח איזה רובו וילה קונה, אם זה של לפני שנתיים-שלוש, או זה של העונה או זו שקדמה לה. שחקנים שנזרקים ממועדון הרבה פעמים קמים על הרגליים האחוריות ורוצות להוכיח לכולם שהם טעו. במקרה של רובו ביקורת מפחידה אותו אבל אי אפשר לקבוע חד משמעית ובטח שלא לחזות את העתיד.
    האם רובו טוב, בטח בשלב הנוכחי, מקארסון? לא. האם קארסון טוב מרובו? אני ממש לא בטוח, אבל אני בטוח שיחס העלות של מעבר של קארסון לעלות של מעבר של רובו גדול בהרבה מהיחס בין היכולות שלהם.

מה שבטוח מפתיע, הוא שדווקא קירק מסנגר על רובו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/7/08
  8. john Member

טוב רובינסון עדיף על קארסון לפי דעתי, לא טירון כמוהו, יותר ניסיון, למרות הפאשלות לדעתי הוא שוער גדול.

חבל שניוג'ט עוזב, אני אישית תמיד חיפשתי אותו ב-11 של רדנאפ, כי ניוג'ט הרשים אותי מאוד בפרסטון מהסירטונים שראיתי, חלוץ טוב מאוד לדעתי. חבל שהפציעה הרסה לו המון זמן, אם הוא היה זוכה לשחק רדנאפ היה לומד את כישריו, מכיר אותו יותר ואולי לא היה רוכש את קראוץ' בכלל. אבל אם זה טוב בשביל פומפי אז בבקשה, אני בוטח בעבודה של רדנאפ, בכל אחד שעבר המון...

9. KirkH Member

כשהוא הרג אותכם כמובן שחגגתי אבל אף פעם לא שנאתי אותו או משהו כזה... מצד אחד מעולם לא החשבתי אותו למנייה הבטוחה בין הקורות שאוהדי הספרס חשבו שהוא יהיה כשהוא רק הגיע ומצד שני אני חושב שעשו לו עוול והפילו עליו סתם שערים שאם שוער אחר היה סופג אף אחד לא היה מצייץ.

הוא שוער סביר מאוד לקבוצה מחוץ לטופ 4, בטח שיותר טוב מקארסון כיום, בטח שלא נופל מהאלטרנטיבות שאני לפחות מודע אליהן בשוק.

10. קינג לדלי Member

מישהו ראה את זה ???
    שופט שיכור בליגה הביילורוסית...
    כל ההסבר כאן.
    בהתחלה זה נראה שנתפס לו הגב אבל מבדיקה לאחר מכן גילו שהוא שתה יותר מחכם חלפון.

http://www.glory-glory.co.uk/forums/thread/395016.aspx

11. SAMIR NARSI 8 Member

הוא השתכר בשביל להשכיח את העזיבה של חלב.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. Strawberry Fields Member

13. k_700 Member

לא יודע למה אבל הוא מזכיר לי קצת את גרהאם פול, ימח שמו.

14. Cup of Tea Liverpool, UK

הודעה שלי מתוך הדיון של ליברפול:

15. Ampelmann Member

שמועות מספרות שהטב"ח, או יותר נכון לומר ה"קוצב", טל בן חיים, עובר למנצ'סטר סיטי.
    קודם אברם ועכשיו זה? סניף סניף! אני מריח פה פיני זהבי.

אוהדי הסיטי- היזהרו!

נ.ב.
    בעצם, עם יו"ר הגון בערך כמו אברמוביץ', הרבה מאוד כסף ושמועות על רונאלדיניו, בכלל לא היה ספק שידו של הפין כבר משפשפת במנצ'סטר...