דיון החדשות וההעברות 2009/2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏3/6/09.

1. George Best Member

טוב, זה לא בדיוק שהיה לך יותר מדי ממה להתרגש..דייגו טריסטאן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/09
  2. Hammers Fan Member

שני שחקנים כאלה יצירתיים יתאימו כמו כפפה ליד לשיטת היהלום של זולה וקלארק.

שני אלה לעומת די-מיקלה וטריסטן זה שמיים וארץ. אני מניח שייקח להם קצת זמן להסתגל לקצב, אבל יש לנו מספיק עומק בקישור כדי להכניס אותם לאט לאט לעניינים.

אני מעריך שבשבועיים הקרובים נראה גם את רוד פאני חותם ומאזן את אילונגה יפה בצד ימין של ההגנה.

נאני לאט לאט מתגלה כנכס אדיר למועדון מבחינת רכש, 180 מעלות מהמפלות החוזרות ונשנות שלנו בשוק עם מנג'רים כמו גלן רודר והבושות של הארי רדנאפ.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/09
  3. Dimitar Berbatov Member

אני מציע לך לחכות קצת עם ההתלהבות בהחלט מובנת. אני לא יודע עד כמה הגאטזה אמין, אבל כולנו מודעים לאמינות של הסאן.
    ואין ספק בכלל, אם אכן שניהם יגיעו הם יכולים לשדרג מאוד את ווסטהאם

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

את חימנז לא ממש מכיר אבל מאנסיני ישתלב נפלא באנגליה, ווינגר טכני בצורה בלתי רגילה, זריז כמו שד ותחבולן מצויין. חיזוק אדיר אם יבוא.

5. קינג לדלי Member

הרכש הראשון של רוברטו מרטינז בוויגאן יהיה כנראה ג'ורדי גומס שהיה מושאל מאספניול ושיחק תחת מרטינז בסוונסי.
    ראיתי את גומס בכמה משחקים והוא קשר חכם וטכני והוא הביא את היצירתיות למשחק של סוונסי.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11827_5385861,00.html

6. Strawberry Fields Member

דויד ויה (שמוקשר לריאל מרדיד, ברצלונה, צ'לסי, מנ' יונייטד וליברפול) הודיע שהוא יודע איפה הוא רוצה לשחק החל מהעונה הבאה והסוכן שלו יתחיל לעבוד בכיוון הזה.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_5386253,00.html

הלוואי שיבוא לאנפילד כדי ליצור את החוד הכי אמיתני באירופה גם במדי ליברפול ולא רק במדי נב' ספרד. אם לא עדיף שישאר בספרד.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה די ברור שהוא רוצה ריאל בעונה הבאה ואם לא הוא יעבור לברצלונה.
    צמד ה"דוידים" מולנסיה הם שני השחקנים שחסרים לליברפול, תארו לכם את ליברפול + ויאה וסילבה, מפחיד!
    אבל לא נראה לי שיש לליברפול כיסים מספיק עמוקים כדי להחתים את שניהם, אבל גם סילבה יכול להיות מספיק.

8. REAL MADRID Member

אני בספק האם הכיס של ליברפול מספיק עמוק בשביל אחד מהם. ולנסיה לוקחת את הזמן עם דויד ויאה ולא ממהרת לסגור אף עסקה אך למרות שויאה משדר קור רוח, דיווחים מספרים שהוא כועס על הנשיא שלו. לאחר גביע הקונפדרציות - כלומר, בסוף החודש, ויאה יהיה להפעיל לחצים לפי דעתי על מנת לסגור את העסקה (אלא אם כן היא תסגר לפני כן). ההכרעה תהיה בין ברצלונה וריאל מדריד. באמת שכבר אין לי מושג מי פייבוריטית.

לגבי סילבה, רק לאחר שסאגת ויאה תיסגר יתחילו לצוץ השמועות לפי דעתי העוסקות ב'דויד סילבה - לאן?', באופן עקרוני הוא רוצה להישאר בולנסיה אך אני בטוח שהוא אינו יהיה שלם עם החלטה שכזו. סילבה שחקן מצויין שנמצא לפי דעתי מרחק של רגע מפריצה אדירה, הוא זקוק כרגע לקבוצה חזקה שתאפשר לו לפרוץ בה ולכן אני חושב שהוא יתחיל להפעיל לאט לאט לחצים על ראשי ולנסיה על מנת שייתנו לו ללכת. זה עוד רחוק אך הסיכויים שזה יהיה לליברפול לא רעים בכלל, בניגוד לויאה שהביע את רצונו להישאר בספרד, סילבה לא אמר מילה בנושא ואני חושב שולנסיה עשויה לתמוך בסיטואציה מסויימת במעבר שלו לליברפול כיוון שהיא אינה נלהבת מהרעיון של למכור את ויאה וסילבה ליריבות ישירות שלה בליגה. אבל, ולנסיה אינה צפויה לוותר עליו בקלות, ליברפול או כל קבוצה אחרת תצטרך לפתוח את הארנק עבורו ולהוציא סכום שינוע סביב ה-30 מיליון יורו להערכתי.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רציני בערך כמו כל המועמדויות של גרנט.

Nigeria goalkeeper Vincent Enyeama has told skysports.com he is interested in sealing a move to the Premier League.

It is suggested the likes of Arsenal, Hull City and Wigan Athletic are all eyeing the shot-stopper, who is contracted to Hapoel Tel Aviv.

Reports claim he is valued at €2million (£1.7m), and Enyeama is hopeful he could secure a switch away from the Israeli Premier League this summer.

11. THE STRETFORD END Member

שוערים נמוכים תמיד חשודים בעיניי,
    לא מספיק טובים לטעמי ושיהיו אתלטים עד מחר,
    בארטז ביונייטד להוציא עונה אחת מוצלחת(וצריך לזכור שזו היתה יונייטד)תמיד היה בגדר חשוד אצלי
    ואכלתי ממנו הרבה מרור ברגעים קריטים.

12. wolf89 Member

ארסנל תוכל לעמוד במחיר הבלתי נורמלי של..2 מיליון יורו?

ומיסטר ריאל מדריד, ברור שהכיס שלנו לא עמוק כמו שלכם, אגודת ידידי פרנקו. :aaaprot:

13. REAL MADRID Member

לא שמעת?

פרנקו הטיל קנסות על הבנקים בקטלוניה וכך מימן לריאל מדריד את רונאלדו וקאקה.

14. cityblues beter dead than red

תומס ורמאלן הבלגי.
    כל זה לאחר שיעבור מדיקל My Webpage

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/09
  15. The_Arsenal Member

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/09