דיון החדשות וההעברות 2009/2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Scouser Tommy, ‏3/6/09.

1. ManUtd Fan Member

כנראה שאני היחידי שהוא לא ממש הרשים בגביע הקונפדרציות. חוץ מכוח אדיר, לא ראיתי ממנו הרבה.
    ועדיין, כפי שכבר הזכרתי, זאת החתמה שמתאימה בול להאל ולקבוצות כמוה. בוא נראה איך הוא ישתלב במשחק המהיר של הליגה הזאת.

2. avdz7 Member

קראתי בלא מעט מקורות על לוקה טוני לווסט-האם...

3. Cup of Tea Liverpool, UK

זה נכון, יש גם את כל הקשר האיטלקי עם זולה וכל זה. בכל מקרה בבאיירן מכחישים.

האל סיכמו עם ניוקאסל על העברת חביב ביי המגן לטייגרס, כל מה שנותר זה לסכם עם השחקן שישמח להימלט מהצ'מפיונשיפ (בערך לעונה אחת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) והמדיקל.

עכשיו ראיתי, אלטידור יגיע להאל בהשאלה ולא בהעברה קבועה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/09
  4. Strawberry Fields Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/09
  5. קינג לדלי Member

וילה רכשה את חביב בייה מניוקאסל.
    פאקינג שיט הם ממשיכים להתחזק והוא שדרוג רציני לעומת לוק יאנג.
    אני מאוד מחזיק ממנו.

Sky Sports News understands Aston Villa have signed Habib Beye from Newcastle on a three-year deal.

6. Strawberry Fields Member

:aaarofl:
    מה יהיה עם האל? לא נותנים לה להחתים שחקנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/8/09
  7. Cup of Tea Liverpool, UK

האל :aaarofl:
    זה פשוט מופע סטנד-אפ מה שהולך איתם...

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. Dimitar Berbatov Member

פול הארט בונה אשכרה אחוזת ראשונים שם..
    לא יאמן איך שחקן ברמתו של וידוקה ובכושרו הנוכחי, איכשהו מצליח למצוא מקום בפריימרליג כאשר מנגד שחקן כמו גוטיירז לדוגמה נשאר בצ'מפיונשיפ.
    מסוג השחקנים שהרזומה שלהם איכשהו, גם בגילם, מקנה להם מקום בקבוצת פריימרליג לגיטימית.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/09
  10. בועז Member

וילה ממשיכה להתחזק, לפי הדיילי מייל טונצ'אי חתם שם.

11. Strawberry Fields Member

אם לפורטסמות' לא חסרות בעיות, במיוחד בסגל, אז עכשיו קראנצ'ר הודיע לראשי הקבוצה שאין לו כוונה לחתום על הארכת חוזה אשר מסתיים בתום העונה ובכך לא משאיר להם הרבה ברירה אלא למכור אותו.

http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...5483759,00.html

12. Dimitar Berbatov Member

מעניין.. זה נראה לי כמו הבעת אי אמון מוחלט מצד אוניל באגבונלוהור (לא רואה חוד של שניהם כשיש גם את קארו והסקי).
    בכלל די מוזר לי כל הסיפור על וילה הקיץ. מחזקת את החלק ההתקפי עם דאונינג וככל הנראה גם טונצ'אי למרות שנראה שיאנג נשאר בקבוצה (ואם הוא יישאר יווצר מצב די אבסורדי שדאונינג שהגיע כדי להתקדם ימצא את עצמו על הספסל) ולא את ההגנה אחרי עזיבתו של נייט (לא שהוא בלם גדול, אבל עדיין הופך את הגנת הוילה לדלה).

פומפי נראת (על הנייר כמובן) פשוט רע. ללא קראצ'נר אין לה טיפת ברק וכשרון בחלק ההתקפי. למזלה ישנן קבוצות כמו ברנלי, האל, וולבס ואחרות שחלשות ממנה, כך שאני עדיין חושב שהיא תצליח להתברג במקומות 13-14 עם קצת מזל. אגב, די אירוני שדווקא אחרי רכישת המועדון ע"י אל פאחים הקבוצה מתפרקת מנכסיה ואין שום רכש רציני. לא ברור הסיפור שם..

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/09
  13. ManUtd Fan Member

לגבי וילה, אמרתי שהסגל שלהם קצר מאוד ובינתיים הם עושים הרבה בשביל להעמיק אותו, רק חבל שהם לא מחזקים עמדות נחוצות יותר. בכל אופן, ברוכיאן, אם זה בא על חשבון מישהו אני לא חושב שזה בא על חשבון גבי אלא יותר בא על חשבון קארו או הסקי. אם אני לא טועה, החתימו את הסקי וכתוצאה מכך קארו ירד לספסל (או שהוא היה פצוע, אני לא ממש זוכר. אם אכן היה פצוע פשוט להתעלם מהמשפט האחרון), הסקי לא הרשים יותר מדי ולכן מביאים מחליף.

14. Dimitar Berbatov Member

קארו נפצע, הסקי בא למעשה כמחליף שלו.
    בכל מקרה, יכול להיות שאני טועה אבל אני לא חושב שטונצ'אי אם יגיע מיועד ללשתף פעולה יחד עם אגבונלוהור. זה לא נראה לי ציוות שיכול להצליח. אוניל אוהב מאוד לשחק עם חלוץ 9 קלאסי - פיזי מאוד, משחק ראש, גם אם זה אומר שהוא לוקה בטכניקה ותוקע לו את המשחק.

15. KirkH Member

אני דווקא חושב שאוניל עושה את המהלכים הנכונים עד עכשיו.

זה שיש לו עוד עבודה ושישנן עמדות שדחוף לחזק בין אם בהרכב ובין אם בשחקני רוטציה - אין ספק. אבל זה לא משנה את טיב הרכש שכבר הגיע. יש עוד מספיק זמן ולרנר כבר הוכיח שאין לו בעייה להכניס את היד עמוק לכיס כשצריך.

וילה שיחקה בעונה שעברה עם רוטציה אבסורדית. הם היו חייבים להעמיק את הסגל בראש ובראשונה כדי לשמור לעצמם סיכוי ללכת רחוק יותר בקרבות המיקום בעונה הבאה. הביאו קיצוני שמאלי איכותי, עכשיו מוסיפים חלוץ טכני שייתן עוד אופציה לצד אגבונלהור - מה רע?

סך הכל גם דאונינג ובעיקר טונצ'אי שאפילו לא היה באנקר בהרכב של סאות'גייט היו חייבים לברוח מהריוורסייד - הם אומנם כבר לא ההופעה הכי טובה בעיר, אבל הם לפחות בקבוצה שמתמודדת על משהו. אם הם יהיו טובים הם ישחקו יותר.

זט נייט בלם לא טוב והמכירה שלו הגיונית. זה שחייב להגיע עכשיו בלם כדי להיכנס לבור שהשאירו מלברג ולאורסן - אין ספק.