טונצ'אי לסטוק? יופי של רכש. אני בטוח שהטורקי מאוד ישדרג את הקבוצה הזאת. אני די קיוויתי שהוא יישאר העונה עם בורו בגלל שטונצ'אי הוא שחקן שלא מזיק במשך כול השנה, אבל כשהוא רואה את ארסנל, הוא פתאום משחק כאילו הוא קיבל כוחות על, כמו ג'ינאס למשל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
ניקי שורי כמו כל קבוצת רדינג ההיא הלך ודעך עם הזמן והיום הוא מגן בינוני מאוד במקרה הטוב. מעבר לזה וורנוק תופקד כקשר אמצע בעונה שעברה בכמה משחקים והרשים מאוד, ככה שהתיפקוד לא יהווה בעיה.
דווקא בכמה פעמים שיצא לי לראות אותו בעמדת המגן השמאלי הוא הפתיע אותי ועשה עבודה לא רעה בכלל. לא יודע לגבי קשר אמצע. ובועז, בלי קשר לוורנוק - כמות זה טוב, אבל צריך איכות. הם איבדו את בארי שהיה הראשון שנכנס להרכב. אני מסכים שזו עמדה עמוסה אצלם, אבל ריאו קוקר, פטרוב סידוול ודלף, אף אחד מהם לא בקלאסה של בארי כרגע. אם הם יכולים להחתים קשר מרכזי איכותי אני חושב שאוניל ילך על זה. ועוד בעניין וילה - הקבוצה סגרה עם סיטי על מחיר עבור דאן. הם אכן צריכים חיזוק במרכז ההגנה אבל האם אוניל עד כדי כך נואש? אברטון שמחפשת מחליף ללסקוט עומדת לסגור עסקה קצת יותר טובה עם סילבן דיסטאן. לא ברמה של לסקוט, אבל לפחות ימנע פגיעה עמוקה מהעזיבה של האנגלי.
כמה ימים לפני סגירת חלון ההעברות, אז כנראה שכן. עדיף לו להמר על דאן וליפול מאשר לא להביא אף אחד וליפול. לפחות הוא יידע שניסה. וילה חייבת עוד בלם וחייבת יותר עמוק (מה שמסביר מאוד את וורנוק).
לפי הדיווחים בסקיי ספורטס ניוז, סטוק סגרה עם רוברט הות' ועם אריזמנדי האורוגוואי. צ'ימבונדה (צ'יפופו) עבר לבלקבורן.
רכישה טובה של הרוברס. צ'יפופו אומנם חסר כל שמץ של מקצועניות כאשר זה מגיע ללקפוץ ממועדון למועדון - אבל זה לא חדש. הוא עדיין אמור להיות שחקן מספיק איכותי. בטח יחסית לאופציות של סאם הלועס בימין. מי שנראית עבודה יותר מתמיד היא פומפי שכנראה הולכת לאבד את שחקן ההגנה הטוב ביותר שנשאר לה בסגל. הארט ממשיך לדבר על חיזוק ובסוף אולי יביאו איזה דחליל מהצ'מפיונשיפ..
הביאו את טומי סמית' מווטפורד סטוק עושה חיזוק מבורך עם הות',אריזמנדי וטונצ'אי. ככה בדיוק הם צריכים לבסס את עצמם בפרמיירליג.
לאן ומה מרטין אוניל חושב לעצמו שהוא יוכל להוביל את וילה עם עוד 2 שחקני רכש כל-כך אפורים להגנה, מעבר למה שהצליח להוציא עד כה? כן,ההגנה צריכה חיזוק אבל הבן אדם פשוט לא מסוגל להביא משהו מעבר לאפרורי והמשעמם. יש להם בעלים נהדר שמזרים כסף ונותן שקט תעשייתי,איך הוא נפל בפח עם המנג'ר הזה. אז וילה אולי במקרה הטוב תמשיך לגרד את החלק העליון של הטבלה, אולי תהיה להם איזו ריצה באחד מהגביעים אבל זה מועדון שצריך להיות בקדמת הבמה ויותר מדי שנים מדשדש להוציא איזו סנונית פה או שם, אוניל = אלרדייס = כדורגל שבלוני ומקובע.
אולי הכדורגל שלו שבלוני ומקובע אבל עם כל האנגלים שיש לו בסגל הוא הופך את הוילה גם לקבוצה מרגשת שקל להזדהות איתה וגם למכרה זהב בימים בהם כל בריטי ליצן נמכר במספרים דו ספרתיים.
איאן ראש איזה מרגש,מה מרגש? אני הכי בעד חומר מקומי,בעד ציביון בריטי ואין לי בעיה עם חלק מהמקומיים שיש להם אבל לאוהד של וילה אני מניח בטח נמאס מלראות אפור על הדשא הירוק,מספיק לו האפור בשמים של ברמינגהאם. גם לפני כמה שנים היתה להם קבוצה שרוב הסגל היה בריטי אבל גם אז היה זה סגל בינוני ברמתו וזה ביום הכי טוב שלהם בשנה. עונה שעברה אוניל הביא את פרנק ברונו,סליחה,אמיל הסקי בלא מעט כסף, דחילק,תעשה סריקה בליגות הנמוכות ואתה יכול למצוא חלוצים טובים ממנו. עכשיו וורנוק,אם אלרדייס האפור מוכן למכור אותו אז מה זה אומר? צריך מקומיים אבל צריך בשכל,צריך בלנסות ולחשוב קדימה,שונה, אם אוניל שמח בלסיים עוד פעם 9-5 אז סבבה,עם דאן ו וורנוק היא יצליח במשימה, זה ירגש מישהו? אני כבר נרדם מלחשוב על זה וזה לא בגלל השעה המאוחרת.
עסקה אדירה לסטוק! טונצ'אי יוסיף לסטוק עוד משהו חוץ מהחוצים האלה... שחקן ענק שיכול לשדרג אותם. גם הות' בלם ענק (תרתי משמע) שייצב יותר את ההגנה. אגב די מוזר שקבוצות בסדר גודל גדול יותר משל סטוק לא מתעניינות בטונצ'אי שהיה השחקן הבולט ביותר בבורו (למרות שירדה).
הוא יכול להיות אופציה לא רעה בימין....אבל נראה שאלרדייס מתכוון להשתמש בו דווקא בשמאל!! (הוא שיחק שם מתישהו בקריירה?? לא זכור לי....) במקום וורנוק שעבר לוילה. לא מבין את זה....עדיף היה להביא מגן שמאלי פרופר למרות שצ'ימבונדה בא במחיר נמוך. יש לנו מספיק מגנים ימניים עם אמרטון ג'קובסן וסלגדו,שלדעתי אלרדייס הולך להשתמש בו בתור קשר מרכזי אני מקווה שאלרדייס יודע מה הוא עושה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
אני גם לא בטוח בזה. עם הגנה כזאת, ללא בארי בקישור האחורי (ולמרות המשחק הנהדר של השלישיה שלהם נגד ליברפול, אני לא מחזיק לא מסידוול ולא מפטרוב) התקפה שמורכבת מהסקי האפס, קארו ואגבונלוהור שלא פוגע כבר יותר מחצי שנה - גם יאנג ומילנר לא יצילו אותך. אני רואה אותם מגרדים את ה 9-10.