דין אשטון הודיע רשמית על פרישה מכדורגל בגין הפציעה המתמשכת. חבל מאוד, היה יכול להיות פתרון מצוין לעמדת החלוץ בנבחרת, זוכרים את המספרת שהוא הבקיע נגדינו ?
http://www.newsoftheworld.co.uk/news/64716...sh-scandal.html זה ממש לא הר מעכבר, זו בושה וחרפה ועוד אות קין על דמות הכדורגלן האנגלי בימים אלו ותהרגו אותי אם אני מבין את ג'ון טרי, מה לעזעזל יש לו להתעסק בשטויות האלה? סיורים במתקן האימונים או איפה שזה לא יהיה בשביל עוד קצת כסף מהצד... זה מה שחסר לו,כסף?הרי יש לו חוזה של מולטי מולטי פאקינג מולטי מיליונר אז מה הקטע? הוא עד כדי כך משועמם בין האימונים שהוא רוצה לפתוח בקריירה של מלווה טיולים או משהו כזה? טוב נו,הפעם הוא לא קיבל מציצה מאיזו ילדה במושב האחורי של הרכב שלו בטענה שהיא נראתה לו מבוגרת יותר, הפעם זה רק 10,000 פאונד במזומן... פרחח,חמדן וקפטן אנגליה רק באנגליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
וזה היופי באנגליה. כמה כסף שלא יהיה להם הם עדיין יגנבו אסלות וישחקן בול קליעה של שתן לתוך כוס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx
סטרטפורד, הסיפורים האלה רק מזכירים לנו כמה הגיבורים שלנו הם בסה"כ ילדים פושתקים. אין כאן איזשהי שחיתות שפוגעת בילדים באפריקה. הכל ברוח טובה.
Gianzola אם ג'ון טרי לא קפטן נבחרת אנגליה וצ'לסי ואם הוא לא במסגרת של מועדון כדורגל אלא במסגרת עבודה אחרת,רגילה,הוא כבר מזמן היה מפוטר ואולי מסובך מעבר. זו לא שחיתות שפוגעת בילדים באפריקה, זה כן התנהגות של אחד שלא רואה ממטר אף אחד ולצערי הוא לא הראשון ולא האחרון, הכסף,התהילה,המעמד גורמים להם לחצות קווים אדומים נורמטיבים ומבלי להענש.
כן,בוודאי, אני לא רואה את פרנק למפארד מסתבך או שהסתבך בשטויות של טרי, גם דיוויד בקהאם לא הסתבך במשהו שהוא בת'כלס,פלילי, בקיצור,לא חסר.
אבל אתה מבין כמה פעוט זה וכמה זה לא משקף. איך שזה מוצג בתקשורת, "הסכום העצום שמעביר ידיים בגשר", נו בחייאת. עשרת אלפים פאונד, בערך מה שהמגה סטור מרוויחה בחמש דקות. הר מעכבר, לא קרה כלום. בקס אומנם לא הסתבך במשהו פלילי, אבל השערוריות אצלו לא הפסיקו לצוץ. הכי טוב לראות את ההבדלים הוא בין ילדותם של שחקנים, שבעוד פאט פראנק נולד עם כסף, ג'י.טי לא, והכסף, בייחוד באנגליה לשחקנים צעירים תמיד קוסם. חסרות דוגמאות לפושטקים? מה עם ג'ודי מוריס? אלן סמית'? גאזה? אני יכול להמשיך עד הודעה חדשה. מעטים השחקנים שלא מסתבכים בשטויות באנגליה.
זה לא העניין של כמה כסף הוא לקח מתחת לשולחן אלא המעשה עצמו ועוד הניצול של המערכת שבה הוא עובד והוא מרוויח מספיק,כבר ממזמן לא הילד העני. בקהאם היה בכותרות אבל מעולם בקטע שכזה, אני לא יודע למה לאלן סמית יצא שם רע כי אני ממש לא זוכר שערוריות שהיה מעורב בהן, ג'ודי מוריס היה עוד פרחח,בהחלט. תראה,לא חסר דוגמאות לפה ולשם אבל זה לא מנקה את טרי מטימטום יתר וכשזה במעמד שלו זה חמור הרבה יותר, העולם ימשיך הלאה ואנחנו נמשיך לעודד אותם בטירוף על הדשא אבל עוד קטע צורם וחבל.
בולשיט מתובל בהגזמת המאה בהודעת ההמשך בה החלטת שמדובר במעשה פלילי. פעם אחרונה שבדקתי, לא בדיוק מסתירים בקובהאם סודות אטום או אפילו מתכונים סודיים להכנת ספריי קסם של רופאים. אפשר לחשוב שטרי הגניב משלחות מרגלים של המוסד באישון לילה למועדון. ב-99.9% מהעבודות שאני מצליח לחשוב עליהן כרגע, ניתן די בקלות לארגן סיור מאורגן לבני משפחה וחברים, תלוי כמה מקורב אתה לבחור מהש.ג ולהוא שאחראי לכבות את האור. אם אפשר להיכנס למפעל של קוקה קולה ולבית חרושת לתרופות - נראה לי שהסאונה במתחם האימונים יכולה גם כן להיכנס לקטגוריה של אתרי עלייה לרגל. גם ככה יש לא פעם סיורים בדיוק באותם מקומות. רק שהמדריך הוא לא ג'ון טרי והחברים שלו לא מסתלבטים בג'קוזי אז מה לעשות - בסיורים האלה אי אפשר לבדוק מה בדיוק אורך הרגל התותבת של דידי. זה שטרי לקח כסף על זה? שיהיה לו לבריאות. אם יש אנשים שמוכנים לשלם, וזה לא מפריע לחברים האחרים - על מה בדיוק הרעש?
קירק אם זה היה באישור המועדון אז סבבה אבל זה לא היה באישור כי עובדה,עשו את זה בשו שו ועם כסף מתחת לשולחן(וזה יכול בקלות להפוך לעניין פלילי אם רוצים) בכל מקום עבודה אחר אם אתה עושה דברים שכאלה(ולא חייב שיהיו שם סודות אטום) אז אתה מקבל בראש, כי אישור זה אישור והעלמת עין של ש.ג זה כי לא רוצים שמישהו יידע על העניין. עד כמה שאני יודע,סיורים מאורגנים מטעם המועדון יש באיצטדיונים,לא במתקני האימונים. שיהיה לו לבריאות עם הכסף ואם יש טמבלים שמוכנים לשלם כל-כך הרבה כסף בשביל סיור שם אז שיהיו בריאים גם כן אבל זה לא הופך את העניין לנקי,להיפך, כסף מלוכלך וניצול של המעמד והיכולת שלו ועל חשבון המועדון. אם אתה תכניס מישהו למקום עבודה שלך,מקום שהכנסת אורחים אליו ללא אישור אסורה ועוד תקבל על זה כסף שחור,אתה תמצא את עצמך מהר מאוד בלי עבודה ואולי עם תלונה במשטרה, כמובן שבצ'לסי משקיטים את העניין/מגבים את טרי וכמובן שהתקשורת לא ממהרת לעשות מזה הרבה מעבר כי זה קפטן נבחרת אנגליה וסוג של בייבי לאומי אבל בושה וחרפה שככה מתנהג קפטן ושחקן במעמד שלו.