https://phantom-marca.unidadeditori...imedia/imagenes/2023/12/30/17039235864631.Xxx גם אטלטיקו מתעניינת.
שחקן אדיר, אפשר להגיד שהוא הגורם לכך שחאטפה נראית טוב והשילוב שלו עם בורחה מיוראל הוא נהדר. בנוסף הוא מספק אחלה מספרים בקבוצה כמו חאטפה. ברור שהוא לא ישאר בחאטפה בסוף העונה, לא מאמין שהוא גם יחזור ליונייטד או כל מועדון אחר באנגליה בגלל מה שהוא עשה. הוא יכול להשתלב מעולה באתטליקו של סימאונה, שחקן שאוהב להרביץ. אתם גם חייבים שחקן לכנף ימין כיוון שאין לכם כזה, יסלח לי אנחל קוראה אב הוא פשוט לא ברמה. ראיתי גם דיווחים שבארסה מתעניינת בו, אבל יש להם את יאמין למאל ורפאיניה כאשר גם פראן טורס יכול לשחק שם. דמי ההעברה שלו יהיו גם גבוהים מדי בשבילהם, בדגש שיותר דחוף להם להביא קשר אחורי ושחקן לכנף שמאל מאשר עוד שחקן כנף לימין.
אני לא יודע איך הוא מרביץ. לא עקבתי בזמן אמת ובסוף התיק נסגר. יאמין למאל? מה שלום אנסו פאטי? ואל תופתע אם גם ריאל תיכנס למרוץ.
אנסו פאטי פצוע, אז המצב שלו כמו תמיד. ריאל לא תכנס למרוץ חולית, התקפה שלנו עמוסה: ויני, רודריגו, חוסלו, אנדריק, אמפבה(?)/שם גדול אחר אם הוא לא יגיע, דיאז וג'וד. הייתי מצרף את גולר לרשימה, אבל קודם כל שיפסיק להפצע וישחק.
הוא גם העביר ביקורת ואמר אכן שהכדורגל הפסיד לכסף - בעיקר התרעם על הבחירה של גאבי ויאגה שהיה מבוקש בליגה האנגלית לדוגמא וגם בספרד, ואף אמר קודם לכן לפני שנה שזה חבל ואפילו מרגיז שהסופרקופה הספרדי משוחק במדינה אחרת, שאין שום סיבה שזה יקרה. בכל מקרה טוני אמנם לא חגג עם הקבוצה את הניצחון על כר הדשא אבל היה במיטבו לאחר המשחק כשכתב בטוויטר בציניות: "הקהל היה מדהים" או משהו כזה ועקץ. צריך להעמיד את הסעודים במקום.
אחד מהדברים שחרו לי אתמול במשחק היה כמות האנשים באיצטדיון. שיחקנו באיצטדיון של אל-נאסר בעלת קיבולת של 25K מושבים ועדיין לא הצליחו למלא את כולו, הגיעו למשחק 23,932 אוהדים. כריסטיאנו לא נכח אתמול באיצטדיון בעת המשחק. מעניין אם הוא יגיע למשחק הגמר מול אוסאסונה.
עובדה מעניינת בקשר לדרבי. הקבוצה הראשונה שנהנתה מפסייו היתה אטלטיקו מדריד. זה קרה ב-1970, כאשר אחרי הזכיה בליגה היא אירחה את אתלטיק במשחק גביע. הרעיון היה של רוני אלן, המאמן האנגלי של הבאסקים.
ומאז המסורת הפכה לפאסייו אחרי זכייה בליגה. מעולם לא אחרי סופרקופה כזה או אחר. היו קבוצות שעשו אחרי זכייה באליפות העולם למועדונים, אבל החלטה שלהן, לא של המסורת.
כל הבלאגן התחיל אחרי שבארסה לא עשתה פאסייו לריאל אחרי הזכיה בגביע העולם למועדונים לא? בעיני החלטה סופר לגיטימית, לא צריך להוזיל את הפאסיו עד כדי כך. אין חיה כזו שאלופת אירופה לא זוכה במפעל הזה. גם סופר קופה לגיטימי לא לעשות לדעתי. כשבארסה או ריאל "ישפילו" את עצמן זה צריך לפחות להיות עם סיבה מספיק טובה(כשמדובר באפסיו אחת לשניה לפחות).
אם פסייו זה לבלוע צפרדע, אז אני נגד. חבל שזה המצב, אבל לא מתקנים בכוח. El gesto de Bellingham con el Atleti tras perder que habla muy de él - AS.com גם בדרבי הראשון ג'וד דילג על הסמל. עשה לנו צרות במגרש, אבל ברגע שהשופט שרק לסיום חזר להיות ג'נטלמן אנגלי.
אישית, אני לא רואה שום סיבה לבטל את הפאסייו. מובן שאין שום סיבה לעשות אחד לכבוד זכייה בכל תואר שאינו האלופות וליגת האלופות. @Ever Banega קרה כבר שאלופת אירופה לא זכתה באליפות העולם למועדונים. זה התרחש כבר 4 פעמים בהיסטוריה של הגביע: שנת 2000-קורינתיאנס ניצחה את ואסקו דה גאמה[היה שלב בתים באותה תקופה. ריאל סיימה שנייה בבית שלה והפסידה את המקום השלישי בבעיטות עונשין,יונייטד הודחה בבתים כאשר סיימה שלישית] שנת 2005-*ליברפול הפסידה לסאו פאולו שנת 2006-בארסה הפסידה לאינטרנסיונל שנת 2012-צ'לסי הפסידה לקורינתיאנס *ליברפול היא היחידה מבין ארבעת הקבוצות הנ"ל שלא הפסידה באותה עונה גם את הסופר-קאפ האירופאי. יונייטד הפסידה את הסופר-קאפ האירופי בשנת 1999 ללאציו.