דיון החדשות 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏23/6/11.

1. Ian Wright Member

זו לא הפואנטה אבל היה הרבה יותר פשוט להחתים את סטארידג' או כל חלוץ אחר אם הם היו מקבלים כסף על אלמנדר.

2. Magpie22 Member

Paper Talk: Cats agree £13m Connor fee

Sunderland have agreed a £13m fee for Ipswich's Connor Wickham

אז דווקא הם בסוף יחטפו אותו?

3. Mellow29 Kopite

הדיווח הבא מהטוויטר הוא של איזה ליצן שבדרך-כלל מפרסם דברים על ליברפול, אני מניח שהידיעה לא הכי אמינה, אבל האם רק אותי הצחיק הפורמט של הטוויט? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

jwidnell Jack Widnell
    Real Madrid, Barcelona, ​​Chelsea, Man City and Anzhi Makhachkala are allowed to open personal discussions with Neymar.

4. golding מנהלים

5. Mellow29 Kopite

אוקיי, ועדיין משעשע. אני לא בטוח שאוהדי אנז'י ציפו למצוא את השם שלהם ברשימה אחת עם ברצלונה, ריאל מדריד, צ'לסי וסיטי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. golding מנהלים

בהחלט משעשע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו יש גם אישור ב-BBC ובסקיי: יש סיכום בין איפסוויץ' לסנדרלנד על העברתו של וויקהאם. הסכום הראשוני יהיה 9 מיליון פאונד, שיוכל לעלות בעתיד ל-12.5 מיליון פאונד. הנער עובר בדיקות רפואיות בסנדרלנד ברגעים אלה לפי הדיווחים.

חתיכת רכש של סטיב ברוס. לגנוב שחקן כל כך מבוקש מתחת לאף של קבוצות כמו ליברפול וספרס זה לא עניין של מה בכך.

גם קרייג גארדנר של בירמינגהאם על סף חתימה בסנדרלנד, כפי שכבר דווח לפני מספר ימים.

8. ARSI Member

אני בטוח שהשיקול של וויקהאם לבחור דווקא בסנדרלנד היה בגלל סיכוי גדול יותר לדקות משחק.
    אמנם בטוטנהאם מלבד דפו אין חלוץ איכותי, אבל רדנאפ די מקובע על פיטר קראוץ' גם כשהאיטרייה לא מספק בדיוק את הסחורה. יהיה מעניין לראות את וויקהאם בליגה של הגדולים.

9. Ian Wright Member

ואולי וויקהאם הוא לא פרוספקט כזה גדול כמו שעשינו ממנו אם הוא הגיע דווקא לסנרדלנד (עם כל הכבוד)?

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלעד, גם קבוצות יותר גדולות מסנדרלנד הביעו בבחור עניין. הם פשוט היו אלה שהציעו לאיפסוויץ' את ההצעה הכי טובה, ולכן הוא יעבור אליהם, זה הכל. ונראה לי שזה יהיה מהלך נבון מבחינת הנער. הוא עושה את קפיצת המדרגה המתבקשת אל הפרמיירליג, אבל לא לקבוצה גדולה מדי, שם הוא היה נקבר בקבוצת המילואים, אלא לקבוצה שבה תהיה לו הזדמנות לצבור נסיון ולבחון את עצמו מול הגדולים ביותר. בגיל הדבר הכי חשוב הוא לשחק. אם הוא יצליח בסנדרלנד הוא יקבל את ההזדמנות שלו לעבור לאחת הגדולות, כשהוא בשל יותר ומוכן להיכנס לרוטציה אצלן.

לא נראה לי שהיה לו יותר מדי "סיי" בנושא, פשוט ההצעה היחידה שהוגשה שסיפקה את איפסוויץ' היתה זו של החתולים השחורים.

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/11
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

סנדרלנד היחידה ששילמה עבורו 12-13 מ' פאונד, היתר רק מעוניינות בו לפי העיתונים.
    בפועל סנדרלנד הייתה הכי נחושה להביא אותו וגם יכולה להציע לו דקות משחק ממשיות, בגיל 17 הוא יוכל לקבל דקות פרמייר ליג, אחלה סטפינג סטון. אם הוא תותח, הוא כבר יגיע לקבוצה ענקית עוד 3-4 שנים, אין לחץ.

12. ARSI Member

איפסוויץ' כמדומני זה לא הפועל טביב. אם שחקן לא רוצה לשחק בקבוצה מסויימת לא יכריחו אותו.
    לשחקן צ'מפיונשיפ (לא מושאל כמו בלאמי), גדול ככל שיהיה, הצעה מסנדרלנד צריכה להיות דבר בהחלט מחמיא.

13. Mellow29 Kopite

ואם עכשיו סנדרלנד משלמת עליו 12 מיליון פאונד עם סעיפים שונים, למישהו יש ספק שהוא יעלה פחות מ20-25 כשיגיע זמנו לעבור לקבוצה גדולה?
    השוק האנגלי....http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

:aa1: לפי YNET; צ'לסי מגבירה מאמצים להחתים את ניימאר

אנשיו של רומן אברמוביץ' הסכימו לשלם 40 מיליון ליש"ט על מנת לשחרר את כוכב סנטוס מחוזהו הנוכחי, וכעת הם יחלו בשיחות עם השחקן עצמו. עוד בתמונה: ריאל מדריד, ברצלונה ויובנטוס

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4088645,00.html

יש אמת בדברים?

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/11
  15. Magpie22 Member

כשמדובר באתר ישראלי 90 אחוז מהמקרים זה חארטות.
    לאתרים ישראלים אני ממליץ להתייחס כשמדובר בהעברות של הליגה הישראלית בלבד.
    לדעתי ניימאר לא יגיע לצלסי.
    קשה לי להאמין שמאמן איקס עזב ומאמן חדש הגיע רק לפני שבוע ובכל זאת הוא ירצה את אותם שחקנים שרצה קודמו.
    לניימאר אין מה לחפש באנגליה. שילך לספרד. שם הוא יראה מה הוא יודע.