שאם אני לא טועה קוראים לו דניאל קאריס, או משהו קרוב לזה, ומזה זמן מה כבר שהוא לא מילא את תפקיד הקפטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אני לא מכיר אותו כל כך טוב, מיעט לשחק בשנתיים האחרונות, אבל אני זוכר שתלו בו תקוות גדולות ממה שהראה עד כה בקריירה. אם אני זוכר נכון שחקן מוכשר יחסית לבלם שמשחק גם לא מעט בקישור האחורי. קטן יחסית לעמדה אבל משחק אגרסיבי כפיצוי.
Newcastle United can confirm that Chelsea Football Club has made an official offer for Demba Ba which has triggered the release clause in the player's contract. The Club has given the player permission to speak to Chelsea FC and therefore he will not be included in the squad for tonight's game against Everton. לא כל כך הבנתי, זאת אומרת שלפני כמה ימים דיברנו עם הסוכנים שלו לפני שהגשנו את ההצעה הרשמית? בכל מקרה נראה שהדיונים יחודשו.
אולי זה נעשה בצורה לא חוקית (אבל כולם יודעים שכולם עושים את זה) ואולי ניוקאסל פשוט אישרה לדמבה בה לדבר עם מועדונים כרצונו. לאור הימצאותו של סעיף השחרור והעובדה שהוא נמוך וקבוצות רבות יכולות לעמוד בו, לא באמת היתה סיבה לדרוש שקודם קבוצה תציע את הסכום הנדרש.
לדעתי הסיפור הוא כזה: במצב של סעיף יציאה, "רשמית" אתה לא יכול לדבר עם השחקן לפני שהסעיף שולם (הרי מדובר בשחקן תחת חוזה). כנראה שהיום צ'לסי הציעה רשמית לשלם את הסעיף מה שמאפשר לה לדבר איתו. לגבי השאלה שהעלה לירן. אני מניח שהרבה קבוצות רצו אותו, אבל כולן נמצאות מתחת לצ'לסי הן בשרשרת המזון והן מבחינת יכולת כלכלית, כך ברגע שהיא נכנסה לתמונה היא העדיפות הברורה של השחקן. במידה והמו"מ יפול, תראה קבוצות אחרות נכנסות לתחרות עליו. בכל מקרה, דמבה בה בכמעט חצי המחיר של סטרידג'? עסקה מהטובות שצ'לסי עשתה.
אני קורא שיש גם כל מיני agent fees של 3-4 מ' פאונד שזה גם סכום נכבד, ואני גם חושב שהשכר יהיה יותר גבוה. בכל מקרה, אם צ'לסי באמת רוצים אותו אז הם יעלו את ההצעה שלהם על פני כל הצעה של ארסנל או קבוצה אחרת. אתה יודע איך זה, קשה לנהל מו"מ כשאתה מתחרה בקבוצה עם ארנק ללא תחתית. סדרו קייטע, אני מסתמך עכשיו אך ורק על דיווחים, יכול להיות שהם בולשיט אבל הסכום של בה ביחד עם הכסף שדורשים הסוכנים שלו מתקרב ל-12 מ' פאונד והוא גם דורש בסביבות ה-100 פאונד לשבוע, סטארידג' הסכים לרדת ל-60 אלף בשבוע אצלנו. כמובן שמבחינה מקצועית אפשר לומר שבה הוא הלהיט העכשוי ואולי בעוד 2-3 סטארידג' יוכיח את עצמו כשחקן טוב יותר, אבל הנקודה היא שדמי ההעברה בלבד לא מספרים את כל הסיפור (מבחינה פיננסית).
לגבי הבדיקות אתה צודק, לגבי השכר, בחיית זומזום. ארסנל תציע לו יותר? יש בן אדם שפוי שילך לQPR במקום לצ'לסי?
לא הבנתי למה צריך לחכות 2-3 שנים, סטארידג' כבר היום שחקן טוב יותר מבה, יותר מגוון, בעל איכויות רבות יותר, בה סקורר טוב יותר ואולי זה מה שצ'לסי מחפשת, בסופו של יום העונה הם לא ממש נתנו לסטארידג' צ'אנס הוגן להראות מה שהוא יודע ואולי אם כן היו נותנים לו אז לא היו צריכים להביא את בה.
כמו שמלוו רשם, יש נושא צדדי, כל מיני סוכנים, שלא ברור לי מה תפקידם, רוצים לגזור מיליונים לכיס שלהם, הבנתי שלפני כמה ימים זה גרם לסיום שלילי של פגישה, לא יודע בדיוק איפה זה עומד כרגע.
בה לא יקבל אצלנו 100 אלף פאונד לשבוע ולפי הדיווחים זה לא מה שהוא דורש, אני מניח שזה יהיה בסביבות ה80. לגבי הagent fees, ממה שהבנתי זה מה שהפיל זמנית את המו"מ עם הסוכנים שלו. לא נראה לי שנגלה אם זה מה ששולם במידה והעסקה תתבצע.
מן הסתם מדובר בגוזרי קופונים למיניהם שמחפשים את מה שכולנו מחפשים, רק מוכנים לעשות טיפה יותר בשביל זה. פארדיו התבטא לפני כמה ימים באופן חריף ודי יוצא דופן על האנשים הסובבים את בה ואמר באנדרסטייטמנט האנגלי כי אינו בטוח שטובת השחקן היא נר לרגליהם של אלו. עכשיו המספרים נחשפים ואנחנו מבינים (טיפה) יותר.