דיון החדשות 2012/13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י skyday20, ‏23/5/12.

1. GentlePunter Member

עושה רושם שאברמוביץ' מאד רתח על ה-2:2 ביום רביעי (שהיתה דרך אגב הפעם ה-3 בהיסטוריה שלה בפרמייר שצ'לסי שמטה יתרון של 2 שערים במחצית בסטמפורד ברידג, ביתר 87 הפעמים היא ניצחה...). מה יעשה עכשיו? יזרוק את בניטז?! מה יגידו השכנים?!?! אז הלך להנהלה של סאות'המפטון ובשביל הכיף זרק להם כמה מיליונים כדי שלפחות מישהו יפוטר אחרי המשחק הזה.

אם למישהו יש הסבר הגיוני יותר, אשמח לשמוע... פוצ'טינו.... WTF....http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

2. StevieG Member

עכשיו גיליתי על הפיטורים. דיברתי עם חבר אנגלי אוהד סאות'המפטון(שגר בפורטסמות', אגב), והוא עכשיו בהלם יותר ממני. הוא סיפר לי שהבעלים הנוכחי גם פיטר את פארדיו בעבר אחרי שהוא ניצח 4-0 בחוץ. הוא אמר שהוא הולך ביום שני למשחק להביע מחאה, יחד, אני מתאר לעצמי, עם כל שאר האוהדים של סאות'המפטון. אולם, הם לא רוצים להיות כמו אוהדי צ'לסי עם האונלי וואן די מטאו, אז הם יימחאו רק במשחק אחד, ולאחר מכן ייתמכו במאמן. הוא תיאר שאדקינס היה מאוד פופולרי אצל האוהדים, שהוא אחד האנשים הכי טובים ונחמדים בעסק, ושהעסק המסריח הזה בושל מאחורי גבו במשך חודשים(!). אני חושב שהאוהדים צריכים להתאחד ולמחות במחזור הקרוב נגד המהלך ולהביע סולידריות עם אוהדי סאות'המפטון. כבר יותר מדי זמן נדמה שהמשחק הזה נחטף מהאוהדים והופך להיות מגרש המשחקים הפרטי של הבעלים העשירים של הקבוצות.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדברי פוצ'טינו במסיבת העיתונאים, הוא למד את הסגל של סאות'המפטון בשבועות האחרונים... היה פה תהליך ארוך טווח שלצער הבעלים הגיע למיצוי בתקופה שהקבוצה מצליחה. כמה חבל עבורו.

4. GentlePunter Member

סקופ בלתי רגיל. השגתי תמליל שיחה מביתו של ניקולה קורטזה האיש החזק בסאות'המפטון בשנתיים האחרונות אחרי מות הבעלים (גרמני שאינני זוכר את שמו).

We're only making plans for Nigel
    We only want what's best for him
    We're only making plans for Nigel
    Nigel just needs this helping hand

And if young Nigel says he's happy
    He must be happy
    He must be happy in his work

וואלה, איזה צירוף מקרים, מזכיר לי שיר מפעם...

נערך לאחרונה ב: ‏18/1/13
  5. StevieG Member

6. JohnTerry26 Member

ניוקאסל ממשיכים לכבוש את צרפת, ומדובר בעוד עסקה מאוד מרשימה שבדרך להסגר- עם הבלם של מונפלייה מאפו-יאנגה אמבייה. אני תופס מהבלם הזה, שכבר מגיל צעיר משמש כקפטן של הקבוצה, ועושה רושם שהוא בדרך להפוך להיות שחקן הרכב בנבחרת צרפת (פתח במשחקים האחרונים במוקדמות המונדיאל). באמת מרשים, לומר את האמת זה שחקן שרציתי לראות בצ'לסי. לא מבין איך ניוקאסל שוב עושים את זה, שחקן שיכול לחזק הרבה קבוצות.

http://www1.skysports.com/football/news/11...pou-Yanga-Mbiwa

נערך לאחרונה ב: ‏19/1/13
  7. golding מנהלים

שימשיכו להחתים, כנראה שרק ככה הם יצליחו לצאת מהצרות הנוראיות שלהם. קבוצה לא מאוזנת עם מאמן לא טוב שהתמזל מזלו בשנה שעברה ששחקנים כמו סיסה, בה ובן ארפה נתנו תפוקה של מעל ומעבר.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

פירסמו שאולי ארסנל תעשה לניוקאסל מה שק.פ.ר עשתה להם,ותגנב אותו ברגע האחרון כמו שעשו עם ראמי.

עוד פורסם שבראן מאשרים שאמווליה יעזוב אחרי המשחק עם באסטיה,כשפולהם, וק.פ.ר המועמדות המובילות במירוץ אחריו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/1/13
  9. Magpie22 Member

גולדינג אין לי מושג איזו קבוצה אתה אוהד.
    מה שבטוח לניוקאסל יש לא מעט שחקנים שיכולים לפתוח גם במדי טוטנהאם וגם בליברפול וגם בכל קבוצה בליגה הזאת.
    יש לנו הגנה גרועה זה ידוע-אולי הגרועה ביותר בליגה לדעתי. דבושי והצירוף המתבשל של מאפו יאנגה אמביווה יעזרו לנו המון לשפץ את ההגנה.
    זו הדרך להשתפר-לבנות קו הגנה חדש שלא יכלול את ויליאמסון העגלה. אני בעד שגם קולוציני יעזוב או שיקבל תפקיד במועדון.
    מה שאני כן מסכים ומאוד זה שהמאמן חלש במיוחד. הוא מחרב את הקבוצה.
    אני יכול להבטיח לך שעם סגל כזה ועוד חלוץ שיגיע פלוס מאמן טוב הוא מאוד מאוד מאוזן.

בכל מקרה. הבי בי סי מאשרת כי הבלם במדיקאל.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21106227

10. alexshw Member

גם רובין קזאן מועמד לרכוש את מוילה.

11. ARSI Member

איך אתה יכול לכתוב דבר כזה אחרי שבעונה הקודמת הוא הפך את ניוקאסל להפתעת הפריימירליג?
    היו לו כישלונות והצלחות, אבל הוא לא מאמן רע לטעמי. זה לא עבד עד עכשיו כי בה וסיסה לא מצליחים להצליח ביחד. בחצי השני של העונה שעברה כשסיסה כבש בה נדם והשנה ההפך. עכשיו האחרון עזב ופארדיו צריך למצוא חלוץ שיצור כימייה טובה עם מי שכן נשאר.

12. Magpie22 Member

אני כותב את זה כי זו האמת.
    עונה שעברה היה המון מזל. הייתה יכולת סבירה ותו לא.
    ניצלנו חולשה רצינית של צלסי,ליברפול,טוטנהאם וכו.
    זה עזר מאוד לצבירת נקודות.

בכל מקרה..צרפתי נוסף שבדרכו לקבוצה הוא המגן השמאלי של נאנסי.
    חוזה ל-5 וחצי שנים.
    להלן הקישור:

Haidara To Sign Five And A Half Year Contract

http://www.themag.co.uk/the-mag-wire/haida...-year-contract/?

13. JohnTerry26 Member

מגן שמאלי של נאנסי? הבלם של מונפלייה חתם סופית והחלוץ של בורדו גם בדרך, כשיש שמועות על סגירה עם מוסה סיסוקו מטולוז.

"Tomorrow I will be a new player of Newcastle and I am proud. Thanks to everyone....kisses"- Yoan Gouffran on Twitter

ניוקאסל ממש הסיוט של הליגה הצרפתית,איזו אובססיה. אבל מתפתחת קבוצה מאוד מעניינת.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאומרים לפעמים, פארדיו הוא קורבן של הציפיות אותן הוא עצמו יצר בעונה שלפני כן.
    ניוקאסל לא הייתה קבוצה באמת טובה כמו שניתן היה לחשוב. היה לה מזל עם פציעות, הייתה לה עונת שיא של כמה שחקנים. הדעיכה הזאת הייתה מתבקשת.
    עכשיו כשיש גם לא מעט פציעות, זה יכול גם להתדרדר עד כדי מאבק ירידה.
    אני לא יודע מי זה כל הרכש הזה שהביאו לשם עכשיו, אני מכיר רק את גופראן, אבל זה קריטי עבורם שהשחקנים האלה יהיו בול פגיעה. תחשבו שקולוצ'יני עוד עלול לעזוב בקרוב...הוא רוצה לחזור לארגנטינה, מצבם רע מאוד.

15. Magpie22 Member