דיון החדשות 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏17/5/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

טורה כרגע לא בלם שלישי ובטח שלא רביעי בליברפול אלא שני. כשיגיע בלם נוסף תדבר.
    מצחיק אותי שאתה מציב אותו נמוך ברוטציה רק כי ככה זה מסתדר לך בראש, בפועל לקלי יש 0 (?) משחקים כבלם בליברפול, ושום בלם פרט לטורה לא חתם, ובמידה ויחתום מי מבטיח לך שהיווני דווקא מתחת לטורה ברוטציה? ספקולציות ומשפטי השערה. החתמנו בלם עגלה, איפה הוא ברוטציה אנחנו לא יודעים. למה להחתים עגלות? אין מספיק כאלה בסגל שלנו?

2. Mellow29 Kopite

בהודעה הקודמת רשמת ששוב יש ציפיות מנופחות מליברפול, עכשיו אתה רומז שאני צריך לצפות מהקבוצה לזכות באליפות כי יש לה עבר גדול. אז תחליט, יש ציפיות מנופחות או לא? ולמה אתה חושב שהרבה מאוד אנשים מצפים ממנה לחזור להתמודד עם האליפות בשנתיים הקרובות?
    כן, בטווח הרחוק אני מקווה שליברפול תתמודד על אליפויות, כרגע אין בכלל מה לדבר על זה. צריך לחזור להתמודד עם הונגר קאפ, אם וכאשר נזכה בו כמה פעמים אני גם אעדיף שנזכה בתארים על חשבון מקום 4 ולא להתקע כמו ארסנל במעגל בלתי נגמר.

יגיע גם בלם צעיר וטוב ויגיע גם בלם צעיר עם פוטנציאל לעתיד, ויגיעו בערך עוד 3 שחקנים יותר יקרים מטורה. זו כנראה ההחתמה הכי פחות משמעותית שנעשה בקיץ הזה, וזה בטח לא מה שיפריע לנו להתמודד על המטרות של ליברפול (כמו שזה לא הפריע לסיטי לסיים מקום 2). לסקרטל אין מה לחפש בספסל, הוא ממורמר, הציג יכולת רעה והמנג'ר כבר לא סומך עליו, ועל הדרך יש לו גם ערך שוק מאוד מכובד. צריך למכור אותו ולהביא שחקן שכן שווה את השכר ודמי ההעברה הללו, אין מה להחזיק אותו על הספסל.

Liverpool-Forever
    היות וסקרטל כרגע בסגל אני חושב שאפשר לומר בקלות שטורה בלם שלישי. היות ורובנו מסוגלים לקרוא ולהבין מה קורה מסביב, זה די ברור שיגיע בלם חדש וזה די ברור שסקרטל יעזוב, וזה גם די ברור שהבלם החדש שיגיע יהיה בלם משמעותי שיצוות עם אגר ב-11 הראשונים. תחסוך מאיתנו את ה"כשיגיע נדבר". זה כמו המשפט שאתה אוהב לכתוב, בשביל מה יש פורום אם לא לדון על הדברים האלה לפני שהם קורים? נחכה עד לחודש אוגוסט?
    אם הוא בלם עגלה אני לא מבין למה אתה דואג לעתיד של קלי, קלי יוכיח בקלי קלות שהוא יותר טוב ממנו ויטפס ברוטציה. אם הוא לא מסוגל להוכיח באימונים ובפרה סיזן ובמשחקים הראשונים שהוא יותר טוב מעגלה וסוס מת, כנראה שהוא לא מספיק טוב. או שנגלה שטורה הוא לא סוס מת.
    אני לא חושב שהוא עגלה או סוס מת, בטח שיש לו מקום בסגל של ליברפול (לא משנה כרגע באיזה מקום ברוטציה). האם נתחרט על כך שהחתמנו אותו? ימים יגידו.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/13
  3. oranfu Member

כל העיתונאים האמינים בקשר לליברפול אומרים שהוא בא כשחקן לסגל, כאשר היווני הוא המטרה מספר אחת שלנו, ובנוסף יש כוונה להחתים עוד בלם צעיר. אני נוטה להאמין שאם כל העיתונאים האמינים שעוסקים בליברפול אומרים שהיווני הוא המטרה מספר אחת (כשמדובר כמובן גם בסכום לגמרי לא מבוטל) אז אין כוונה שטורה יהיה שחקן הרכב.

4. ARSI Member

נעשה קצת סדר כי אני רואה שלא ממש הובנתי (יש מילה כזאת?). אני מצפה שליברפול תתמודד על האליפות כל עונה,אבל התחושה הזאת נעלמת ברגע שהיא באופן קבוע בשנים האחרונות מחתימה בעיקר שחקנים בינוניים. צ'רלי אדם ודאונינג הם לא יוצאים מהכלל, הם החתמות סטנדרטיות במונחים של הקבוצה ממרסיסייד.

לעניין טורה, אז במידה וליברפול תתן לו להיות בלם שלישי ותקנה בנוסף אליו בלם טוב ממנו, אז זה בסדר. אבל אם טורה בגילו ובנסיגה ביכולת שלו בא כ"חיזוק" אז אין בזה שום טעם. גם בשיאו בארסנל היו לא הרבה ליקויים, בטח עכשיו כשהוא פחות מהיר, לא משחק ומתקשש.

5. Mellow29 Kopite

זה טוב שאתה מצפה לכך אבל זה ממש לא ריאלי, אנחנו לא הראנו עליונות העונה גם על מקומות 4-6 (בלשון המעטה) אז בטח שאין מה לדבר על התמודדות עם מקומות 1-3. קיים פער מקצועי וכלכלי גדול מאוד, אי אפשר לגשר על זה כרגע ללא שייח' או לכל הפחות ליגת אלופות שמכניסה עוד כסף.

החתמות בינוניות זו אחת הסיבות העיקריות, אבל אין שום קשר בין הרכש של אדם ודאונינג לרכש של טורה. השניים הראשונים הגיעו בסכום גבוה כדי להיות שחקני מפתח, טורה הגיע בהעברה חופשית ולאחר קיצוץ גדול בשכר שלו כדי למלא חלל שהשאירה הפרישה של קראגר והעזיבות המסתמנות של סקרטל וקואטס.
    ברור שאם הוא היה מגיע כבשורה הגדולה להרכב הייתי דופק את הראש בקיר, אבל עושה רושם שיגיעו עוד שני בלמים - ועל אחד מהם יושקע גם סכום משמעותי (פאפאדופולוס 12m£ הוא המטרה הבכירה). במצב אידיאלי אני לא בטוח כמה דשא יראה בכלל טורה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/13
  6. GentlePunter Member

פלגריני מאשר: אני המאמן הבא של הסיטי. סיכון וסיכוי.

7. skyday20 Member

סטיב מקלארן מועמד לאמן את וויגאן.

8. d1231 Member

מרק יוז מונה רשמית למאמן סטוק.

כישלון פה ולא יהיו הרבה קבוצות פריימרליג שיתנו לו הזדמנות.

9. Mellow29 Kopite

זה הימור לא קטן מצד סטוק. השלד שם היה קרוב מאוד להתדרדר למאבקי התחתית והם צריכים שינוי לא קטן כדי לחסוך את זה מעצמם בעונה הקרובה, והם לוקחים מאמן שעם הרבה יותר משאבים (QPR) לא הצליח לעמוד במשימה הזו בשנה שעברה. יש לי תחושת בטן שהם אפילו לא חשבו על מאמן מחוץ לאי הבריטי. יוז, אוניל, החבר'ה הרגילים... בסוף הם עוד יתגעגעו לפוליס.

10. Lupos Member

יהיה מוזר לראות את סטוק משחקת בסגנון שונה פתאום....

11. skyday20 Member

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/13
  12. skyday20 Member

13. BvB Member

חח ריאל מדריד עוד מסוגלים לשלם עליו סכום כזה
    אני לא יודע עד כמה בייל ירצה להישאר בטוטנהאם ושוב לא לשחק בצ'מפיונס אני חושב שבסוף תיסגר עסקה עם ריאל שתנוע בין 50-70 מיליון

14. Mellow29 Kopite

סאנדיי טיימס היום טוענים שריאל יציעו 85 מ' פאונד על גארת' בייל, מה שיהפוך אותו לכדורגלן היקר אי פעם וכנראה לאוברייטד הגדול בהיסטוריה... שחקן מעולה, הוכיח שיש לו ביצים ברגעי האמת וזה חשוב לא פחות מהיכולת, אבל 85 מ' פאונד? מה הם מעשנים שם במדריד ובלונדון? עצוב לחשוב שבסכום הזה אפשר לבנות קבוצה בערך ברמה של טוטנהאם.

סוארז 40 מ', בייל 85 מ'... מצחיק שבכלל לא ברור מי כדורגלן טוב יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/13
  15. d1231 Member

כמו שאני מכיר את דניאל לוי, הוא יתעקש על 100 מיליון פאונד ובסופו של דבר ימכור אותו בסיום העונה אחריי, עוד קיץ של ספקלציות שהרס של הקבוצה, תמורת חצי ממה שריאל הציעו.

מצב נושא:
הנושא נעול.