דיון החדשות 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

בולט אבל מתבקש לאור הדמות שעמדה על הקווים בשני המועדונים. לליברפול היה מנג'ר גביעים מצוין בתקופה שבה היא העפילה לשלבים המאוחרים , לארסנל היה מנג'ר-טופ4 (ולפני כן טופ2/טופ3, תלוי בדרישות) מצוין בתקופה הזו.

2. alexshw Member

פויט וסנדרלנד כבר לא
    Sunderland sack head coach Gus Poyet after less than 18 months | Football News | Sky Sports

בסקיי בט אדבוקאט הוא המועמד המוביל לקבל את התפקיד

עדכון: דיק אדבוקט מונה למנג'ר הקבוצה ויקבל מענק של חצי מיליון פאונד אם ישאיר את הקבוצה ליגה.
    נראה איך זה יעבוד. אדבוקאט אימן לאורך הקריירה מועדונים מובילים במדינות שונות, שנהנו מאמצעים כספיים גדולים יחסית לליגה. פה זה סרט שונה לחלוטין.

נערך לאחרונה ב: ‏17/3/15
  3. Sir Alex Las' Killa

Craig Burley absolutely burning Slippy and the English media. He's absolutely spot on.

4. JohnTerry26 Member

חדשות רעות לאברטון: לוקאקו מינה את מינו ראיולה כסוכן החדש שלו. ובתור התחלה ראיולה טוען שאם לוקאקו היה פוגש אותו עוד בקיץ הוא לא היה משחק באברטון, אומר שלוקאקו הוא ׳הפול פוגבה של החלוצים׳, זאת אומרת לדבריו הולך להיות מהטובים בעולם. ראיולה כמובן מייצג את שניהם והולך לעשות בוחטות הקיץ. ולא מפסיק שם, אומר גם שלוקאקו טוב מדייגו קוסטה. עושה רושם שהמנייה של לוקאקו שוב בדרך לעלות אחרי ירידה קלה בשנה האחרונה. ראיולה יודע את העבודה.

5. alexshw Member

לאו דווקא רעות אברטון קבוצה שגם ניזונה ממכירות שחקנים ובשורה התחתונה לוקאקו די אכזב מבחינת להוביל את הקבוצה לפחות לשחזור העונה שעברה.
    40 מיליון יורו זה סכום שיספק את אברטון לדעתי.

6. JohnTerry26 Member

לוקאקו אכזב שלא הוביל? אתה אשכרה מפיל עליו את העונה העלובה שאברטון עשו? מי הוא אריאן רובן? הוא פינישר, לא פחות ולא יותר.

אברטון תשמח מאוד להמשיך להחזיק בו, אני מסכים שזה אחלה כסף בשבילם, אבל חלוצים כמו לוקאקו הם לא יצליחו להביא בקלות. זו היתה הזדמנות חד פעמית להביא חלוץ במעמד כזה כי אף אחד אחר לא רץ לקנות אותו מצ׳לסי. הם יצטרכו להשקיע את הכסף מאוד בחוכמה כדי לחזור לטופ 7 בעונה הבאה בלי לוקאקו.

7. alexshw Member

אם יציעו עליו 35-40 מיליון יורו הם יארזו אותו יפה וימכרו. אברטון לא מועדון שיגיד לא לסכומים האלה, חוץ מזה אם הוא באמת יהפוך לכוכב מהדרג הכי גבוה באירופה, אז לבטח לא יוכלו להמשיך ולהחזיק בו וראיולה דווקא סוכן טוב בלהוציא סכום העברה משתלם.
    זה שהם צריכים להשקיע את הכסף בחוכמה זה דבר קריטי לכל מועדון לא עשיר מדי בפרמייר ליג.

8. JohnTerry26 Member

אתה מודע לזה שאברטון קנתה את לוקאקו בדיוק באותו הסכום בעונה שעברה?

זה ברור לי שהוא יעזוב עכשיו כשראיולה איתו, אבל זה לא דבר חיובי לדעתי בשביל אברטון. נראה לי שהם יוכלו להשקיע כסף בקיץ גם בלי למכור את לוקאקו, ואז הסיכוי שלהם יהיה טוב יותר לשוב להישגים של העונה שעברה.

9. alexshw Member

התבלבלתי בין יורו לפאונד, אז הסכום גבוה יותר כמובן, הכוונה שיצא ברווח לא רע.

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שלא רואים שום שיפור אצל לוקאקו מעונה לעונה, ואני באמת מאמין שאין לו מקום בקבוצה גדולה מאברטון. זה קצת מזכיר לי את פלאיני במובן מסויים. מדובר בשחקן עם יכולות פיזיות אדירות ולקבוצה עם שאיפות כאלה בליגה עם הסגנון של הפרמיירליג זה מצוין. הטכניקה שלו בינונית במקרה הטוב, קבלת ההחלטות שלו מחוץ לרחבה גרועה. לא נשאר הרבה מלבד היכולות הפיזיות שבאמת אדירות.

אם הוא היה כזה טוב, ושחושבים על קאדר החלוצים הבעייתי שהיה בצ׳לסי עד העונה האחרונה, אין שום סיכוי שמוריניו היה נותן לו ללכת. יותר מזה, אין שום סיכוי שמוריניו לא היה נותן לו את המפתחות כחלוץ מוביל. הוא פשוט לא מספיק טוב, ואני בספק אם יהיה.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוקאקו של שנה שעברה היה שווה רוטציה בצ'לסי. לוקאקו של השנה מציג יכולת פחות טובה, והירידה של אברטון קשורה גם לירידה ביכולת של הבלגי.
    עם זאת, בסיום העונה הוא יהיה בסך הכל בן 22, לחרוץ את הגורל שלו כבר מעכשיו? מוקדם מאוד.
    אני גם חושב שהוא צריך להמשיך באברטון לפחות עוד עונה אחת, בקבוצה גדולה הוא היה שחקן ספסל בכושר שלו העונה...

12. Sturridge Member

ללוקאקו של עונה שעברה גם הוצעה רוטציה, אבל הילד פוחד מתחרות. בחירה שלו.

golding אוהב/ת את זה.
  13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

המועמדים לתואר שחקן העונה בפרמיירליג: הזאר, קוסטה, קיין, קוטיניו, דה חאה וסאנצ'ז.
    המועמדים לתואר השחקן הצעיר, שימו לב, מדובר ברשימה שונה בתכלית: הזאר, קיין, קוטיניו, סטרלינג, דה חאה וקורטואה.

14. JohnTerry26 Member

לא הבנתי נראה לי, השחקנים (או רק הקפטנים לא?) בחרו נראה לי בשבוע-שבועיים האחרונים בקבוצה ובשחקן המצטיין, אז מה קורה עכשיו?

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הזאר חייב להיבחר. ביי פאר השחקן הטוב בליגה.

מצב נושא:
הנושא נעול.