דיון החדשות 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

השחקנים שהקבוצות הקטנות באנגליה יכולות להביא בגלל היכולות הכלכליות שלהן הוא פשוט מטורף.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שחקן נהדר. ננצל את ההזדמנות הזו, מה קורה עם ווסטהאם לקראת העונה הבאה?

3. Mellow29 Kopite

העתיד של ווסטהאם בעיקר סובב סביב המעבר לאיצטדיון האולימפי בעונת 16/17. ווסטהאם עשו את העסקה של החיים שלהם כשזכו במכרז בלי תחרות כמעט, אחרי שבטוטנהאם (המתמודדת השנייה) לא היו מוכנים לעמוד בדרישה להשאיר את מסלולי הריצה. זו עסקה עם השלכות פיננסיות מטורפות עבור ווסטהאם. הייתי קצת בשוק כשקראתי את המאמר הזה השבוע.

האיצטדיון נבנה בהשקעה של 430 מ' פאונד על חשבון משלם המיסים, וכעת יושקעו עוד 270 מ' פאונד להסב את האיצטדיון לאיצטדיון משותף לכדורגל ואתלטיקה, מתוכם ווסטהאם תצטרך להשקיע סכום מגוחך של 15 מ' פאונד, ותחכור את האיצטדיון ל-99 שנים תמורת דמי שכירות מצחיקים של כמה מיליוני פאונד בשנה. כל העסק הזה זוכה להרבה מאוד ביקורת באנגליה בגלל בזבוז כספי ציבור, אבל מבחינת ווסטהאם הם ניצלו את המצב באופן חלומי... מעבר מאיצטדיון של 35,000 ל-54,000 בעלות של כ-20 מ' פאונד, פי 20 פחות ממה שעלה לארסנל לבנות את האיצטדיון שלה ופי 8 פחות מהעלות של שדרוג היציע המרכזי באנפילד.

הבעלים גולד וסאליבן מאמינים שהם יוכלו למלא את האיצטדיון ומדברים על לתת פייט לחמשת הגדולות. נשמע לי קצת יותר מדי שאפתני, אבל אם הם יעברו את העונה הקרובה בשלום ויתחילו למכור מנויים לאיצטדיון החדש, ספרס צריכה להתחיל לדאוג למעמד שלה כקבוצה מס' 3 בלונדון.

oranfu, אלעד, Ori8 ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  4. golding מנהלים

בגדול גולד וסאליבן כבר הרבה זמן חושקים בכדורגל אטרקטיבי יותר, שנה שעברה הם עמדו לפטר את אלרדייס ולבסוף החליטו לתת לו עוד הזדמנות ולגבות אותו עם רכש טוב. הם נתנו חצי עונה יפה מאוד, אבל מינואר משהו שם הפסיק לעבוד ולכולם היה ברור שביג סאם לא יישאר שם.

המינוי של ביליץ׳ מסמל, כך נראה, מעבר לכדורגל ״התקפי״ יותר. מה זה אומר בפועל? אין לי מושג. בשנים האחרונות לווסט האם יש נכונות להשקיע, ועם המעבר לאצטדיון חדש ב2017 יחד עם הכסף של זכויות השידור הם כנראה בונים על הגעה קבועה לליגה אירופית. לא רואה את זה קורה כרגע גם כי יש יותר מדי תחרות, וגם כי אני לא באמת מחזיק מביליץ׳. יחד עם זאת, אני די מתרשם מהפעילות שלהם בחלונות ההעברה האחרונים.

עריכה: לא ראיתי את ההודעה המפורטת והטובה יותר שמעליי ;)

oranfu, אלעד ו-Franco אוהבים את זה.
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כל הודעה הייתה טובה בדרכה, לא ידעתי שביליץ' חתם :)

אני אוהב את האצטדיון של ווסטהאם, באסה.

אלעד ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. Mellow29 Kopite

אני התייחסתי לכסף, השארתי לך את הכדורגל. :sm_downtown:

אני אוהב את הבועות סבון, לא סובל את הדשא. מגרש צר וצפוף, תמיד מרגיש כאילו משחקים שם 15 על 15, כל הגבהה זה חצי גול.

אם כבר ווסט-האם ואוף טופיק, השבוע יצא לי לראות את Green Street Hooligans (כן, זה יצא ב2005, אבל ידוע שאוהדי ליברפול חיים בעבר). אחד הסרטים היותר טובים על מה שמסביב לכדורגל אנגלי.

oranfu, אלעד ו-golding אוהבים את זה.
  7. golding מנהלים

האמת שגם אני, אבל כמו שדני אמר הם באמת עשו את עסקת חייהם ומכירת השטח של האצטדיון, המיושן גם ככה, תכניס להם הרבה כסף.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד מועדון שקופץ מעבר לפופיק. זרקו את אלארדייס שהעלה אותם לפרמייר ליג וגם סידר להם העונה שקט מוחלט ממאבקי ירידה עם התקפה מעניינת מאוד ואחת המפתיעות בליגה. כאילו שמאמן אחר יביא להם מקום 6 ומעלה. הגיעו למקסימום ורוצים יותר מזה, מקווה שיתפוצץ להם בפרצוף.

golding אוהב/ת את זה.
  9. Mellow29 Kopite

ההתקפה הייתה מעניינת מאוד בעיקר בחצי הראשון, ברגע שהם הבטיחו הישארות בליגה הם הלכו לחוף הים. למה לא לנסות להיות כמו סאות'המפטון ולשחק עד המחזור האחרון?

בסופו של דבר זה בריא שיש מועדונים שמנסים לקפוץ למעלה מדי פעם, מוסיף איזשהו עניין לליגה. לא רואה מתח גדול ב-15 קבוצות שרק רוצות לסמן וי על 40 נק' ולהישאר עוד שנה. עוד כמה שנים והם יכולים להילחם עם טוטנהאם ראש בראש על שחקנים, למה שלא יכוונו למעלה?

oranfu ו-JohnTerry26 אוהבים את זה.
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מדבריך נשמע כאילו אצטדיון מיושן זה רע...

:sm_eusa_think:
    חולה על מגרשים קטנים מתי שהקבוצה שלי לא משחקת שם.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  11. golding מנהלים

אני אוהב מגרשים מיושנים אבל אם אני לא טועה האצטדיון גם ככה זקוק לשיפוץ יסודי כך שהעיתוי נכון...

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלו, אני מרגיש שנעשה עוול לאלרדייס. אולי זה בגלל שהוא נראה מגושם שנדבקה לו הסטיגמה של כדורגל זבל. ווסטהאם לקחה הימור והסיכויים נגדה להערכתי.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

נסגרה העסקה - דאולופאו חתם באברטון לשלוש עונות עם אופציה לעונה נוספת תמורת 4.2 מיליון ליש"ט.

@gerardeulofeu
    I'm back! Once a blue, always a blue!

http://img4021.photobox.co.uk/989116476b5323850ccfae44851e8e46b91594fee31811c0ed4e1f272bf5e15ebf88d381.Xxx

WELCOME BACK!

golding אוהב/ת את זה.
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן שזה עם אופציית רכישה בחזרה של ברצלונה.
    אברטון לא רק בהישגים כמו מועדון קטן, היא גם מתנהלת ככה.
    אם הוא לא יהיה מספיק טוב הוא יישאר אצלכם. אם הוא יהיה טוב ומעלה הם יקנו אותו וימכרו אותו בעצמם.

15. Mastol Member

אם ברצלונה ירצו אותו בחזרה הם יצטרכו את ההסכמה של דאולופאו לא?
    אם הוא יהיה טוב ומעלה אז מן הסתם הוא יעורר עניין גם בקבוצות גדולות באנגליה ואולי הוא יעדיף להישאר באנגליה.

מצב נושא:
הנושא נעול.