דיון החדשות 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

אני גם לא חושב שממש רצינו אותו, אבל גם אם כן והוא הלך על אינטר, זו לא הייתה החלטה כ"כ הזויה מבחינתו. אני חושב שהוא קונטרה לא רעה לכל אלה שמדברים על ה"הייפ האנגלי" כאיזו תופעה יחודית שלא קיימת בשאר היבשת. מסביב לשאקירי יש(היה) הייפ לא פחות מכל כוכב אנגלי בשקל, אני זוכר טוב מאוד את רוב אוהדי ליברפול לא מאמינים שאנחנו לא הולכים בכיוון שלו וקוטלים את הצוות המקצועי על הפספוס העצום. כעבור חצי שנה, נראה שגם מועדונים בתווך שבין ליברפול לסטוק (ספרס, ווסטהאם, סאות'המפטון) לא ממהרות לקפוץ על המציאה... כנראה שזה לא רק העיוורון של הסקאוטים של ליברפול.
    מה הוא עשה בקריירה כדי להצדיק את ההייפ? כמה משחקים יפים באירופה עם באזל, כמה משחקים טובים בנבחרת והדרך למועודני פאר כמו באיירן מינכן ואינטר קצרה.

אני אשמח אם יגיע לאנגליה, כי מעניין לראות מה הוא שווה בפרמיירליג. אולי הכישלון באיטליה הוא בסה"כ צעד קטן אחורה והקריירה שלו עוד תמריא, אבל אני גם לא אופתע אם יתגלה שהוא מתאים בדיוק לרמה של סטוק.

2. oranfu Member

לא באמת רצינו אותו והכל היה קישקושים של תקשורת הספורט האיטלקית (בדומה לגסטון ראמירז וכנראה גם קובאצ'יץ').

עדיין יש לו שם לא רע והוא צעיר ככה שניתן לצפות שימצא מועדון טוב יותר מסטוק, אבל הם מועדון שמוציא לא מעט כסף (בין המובילים באנגליה בהוצאות בשנים האחרונות) וגם הביאו בשנים האחרונות שחקנים כמו ארנאוטוביץ' וקרקיץ'...

3. Mellow29 Kopite

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיירן--->אינטר--->סטוק.

הוא ללא ספק נכנס לקטגוריה של בויאן, ולטעמי הוא גם יהיה סיפור הצלחה דומה.

5. JohnTerry26 Member

עוד לא, הוא בנתיים לא הסכים למעבר.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יהיה עם בעלים שחושבים שהם מבינים יותר בכדורגל מאשר המאמנים?
    אחרי ההזוי של קארדיף כנראה שהבעלים של לסטר רוצה גם לרדת ליגה. פיטורים מביכים. ביזיון.
    מקווה בשביל פירסון שימצא קבוצה חזקה יותר. אני לא יודע אם אני כל כך משוכנע ביכולות שלו אבל הקמפיין שלו עם לסטר היה פנטסטי.

7. golding מנהלים

היחסים בין הבעלים של לסטר לפירסון לא טובים כבר הרבה מאוד זמן. זה היה צריך לקרות מתישהו. לא מכיר את הסיפור מספיק כדי להאשים את הבעלים בלבד.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה ז"א לא מכיר את הסיפור מספיק? יש תוצאות על המגרש. זה מה שאמור לשנות ולא עד כמה הבעלים והמאמן מתחבקים בזמן החופשי שלהם.

9. golding מנהלים

זה מאוד משנה. כשבעלים ומאמן לא מסתדרים, וקיימת מתיחות, התוצאה ידועה מראש.

בזמנו אמרו על אדקינס את אותו הדבר. מי יודע, אולי לסטר תמנה מאמן יותר טוב ותתחזק. אחרי הכל, היא נמנעה מירידה בשבועיים האחרונים של העונה אחרי חודשיים די משוגעים שקשה מאוד להחזיק לאורך עונה שלמה (ראה מקרה מרטינז ווויגאן).

10. StevenGerrard Member

אני חושב שהקרע הוא על יותר מאשר מחסור בחיבוקים ותוצאות הן לא הכל (מנג'ר פנוי כמו אלרדייס גם ישאיר אותם ליגה לדעתי).
    מנג'ר של קבוצה הוא גם הפנים של המועדון וכנראה שהבעלים לא מעוניין ב-THUG על הקווים אלא במישהו שמכבד את מעמדו.

Leicester City boss Nigel Pearson appears to put his hands around the throat of Crystal Palace midfielder James McArthur | Daily Mail Online
    Nigel Pearson in another bizarre rant as Leicester City manager calls journalist an OSTRICH after defeat by Chelsea | Daily Mail Online
    Leicester City's Nigel Pearson swears at journalist after Hull draw | Football | The Guardian
    "F*** off and die": Leicester investigate Nigel Pearson over furious 'foul-mouthed bust-up with fans' - Mirror Online

11. JohnTerry26 Member

נראה שווטפורד הולכים לקבל מנאפולי את אינלר ובריטוס, כחלק מעסקה שתעביר את הקשר של אודינזה, אלאן, לנאפולי.

מה הקשר- הבעלים של ווטפורד הוא גם הבעלים של אודינזה.

אינלר היה אחלה קשר עד לפני כמה שנים, כנראה שכבר פחות.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

רגע-אודינזה מעבירה שחקן לנאפולי, ובתמורה שחקן עובר לווטפורד, ואודינזה לא מקבלת כלום? אם הם לא היו מועדון אנטישמי מטונף הייתי מרחם עליהם שהם נפלו לקומבינה כזו של הבעלים.

13. JohnTerry26 Member

אודינזה מקבלים 12 מ' יורו בערך... לא ציינתי את זה פשוט. אלאן קשר די מוערך באיטליה.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל המהות של אודינזה זה לפתח שחקנים. הם משחקים עם 3-4 שחקנים ותיקים ולרוב כל השאר זה שחקנים אנונימיים יותר לפני פריצה שהם מנסים לפתח. הם לא צריכים שחקנים מעבר לשיא כמו אינלר ובריטוס. הם יקחו את הכסף וישקיעו אותו בעוד כמה כישרונות בעוד שווטפורד תיקח את השחקנים המנוסים שיעזרו להם לתקוע יתד בפרמיירליג. אודינזה היא עדיין המועדון הראשי בכל העסק, בגלל זה גם משפחת פוצו הלכה והשקיעה בבנייה מחדש של האיצטדיון שלהם.

15. Mellow29 Kopite

מה האוהדים אומרים על זה? הרי לא תמיד זו הייתה המהות של המועדון.

מצב נושא:
הנושא נעול.