דיון החדשות 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

רונאלדיניו?

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

*רונאלדיניו. קל.

בעיניי ג׳רארד במובן מסויים גם אוברייטד בראייה היסטורית, אבל עם אוהדי ליברפול כאן יכול להיות שאני פתחתי עכשיו תיבת פנדורה.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אהיה אחראי לבורסת השמות עכשיו כשכל אחד זורק מה שבא לו מ2005.
    רק רוצה להגיד שג'ררארד שם לגיטימי לגמרי ל05 ו06. הוא היה מפלצת, complete (בניגוד לרונאלדיניו, קל) ומצויין בהכל.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש טענה שיש בה מן האמת, והיא שרוב הפעמים כדור הזהב זאת פשוט תחרות שהפכה מלבחור את שחקן הכדורגל הטוב בעולם לשחקן ההתקפה בעל ההייפ הגדול בעולם. אמנם בשנים האחרונות כשמסי ורונאלדו מבקיעים כמויות שערים של קבוצות שלמות זה חד משמעי, אבל בעבר? למעט קנבארו ב2006, אני לא מצליח למצוא שחקן שהוא לא שחקן התקפה (החל מהשנים שאני מכיר וזוכר כדורגל, שזה 98 בערך).

להגיד שמי שחושב שג'רארד לפחות התחרה עם רונאלדיניו ב2005 על תואר השחקן הטוב בעולם הוא חסר מושג - זאת הסתכלות מאוד חד גוונית על כדורגל. מי שיותר טכני ומבקיע יותר הוא כדורגלן טוב יותר. כנראה שדברים כמו תרומה הגנתית, ניידות ומנהיגות הן לא תכונות שנספרות בכלל.

5. yonmu Member

הסתכלות חד-גונית אבל נכונה. נדיר מאוד שהשחקן הטוב בעולם בתפקיד אחורי (מהקישור המרכזי ואחורה) יוכל לתת את אותה השפעה שיתן השחקן הטוב בעולם בתפקיד קדמי כלשהו. במילים אחרות, קחו קבוצה שיש לה שחקן סביר בכל עמדה, תנו לה פעם אחת את רונאלדיניו ופעם אחת את קנבארו - ברור שהקבוצה עם רונאלדיניו קיבלה בוסט גדול יותר. זה נכון לגבי רונאלדו\מסי\קאקה\רונאלדיניו בשנים האחרונות.

אפשר אולי להתווכח לגבי שוערים, אבל בשביל להתקזז עם רונאלדיניו הקבוצה הסבירה הנ"ל תצטרך את קנבארו ונסטה ביחד. לא כי הם 'פחות טובים' (כי אי אפשר להשוות), אלא פשוט כי ההשפעה של שחקן-טוב-במיוחד בחלק הקדמי של המגרש גדולה הרבה יותר.

6. k_700 Member

אולי כי גם ברוב הפעמים הגנה ממש טובה יכולה לקחת אותך עד מקום מסוים(או להתאים יותר לטורנירי נוק אאוט קצרים) כשעילוי בהתקפה יכול לסחוב אותך ממש על פני עונה שלמה.

ראינו כבר עונות ששחקנים כמו וידיץ' ופרדיננד ממש נתנו את הטון בהגנה של יונייטד(למרות שגם אז היה רונאלדו אחד ענק בהתקפה, כרגיל).
    בעידן של היום אתה נשען הרבה יותר על הכשרון בהתקפה שלך מזה שבהגנה.

שוערים זה קצת שונה.
    עילוי בשער באמת יכול להיות הבדל ענק בין הצלחה לכשלון אבל גם במקרה הזה יעריכו אותו הרבה פחות מאיך שיעריכו שחקן שדה.

ג'רארד בשיאו, בין 2006-2010 אני חושב היה נמצא די טוב בין רשימת הטובים בעולם בתפקידו.
    לא חושב שמעולם הוא התקרב לרמה של מסי ורונאלדו כשאלה כבשו את הפסגה(נניח מעונת 2006-7 רונאלדו ושנה אחר כך מסי) וקצת לפני זה זו היה הERA של רונאלדיניו, לא חושב שיש יותר מדי פקפוק בזה.
    רונאלדיניו נתן את הטון, היה השחקן הטוב בעולם.

בחירות שהיו לפני זה כבר הרבה יותר נתנות לדיון.

בקשר לדסקל,
    הדבר שאני הכי פחות אוהב בו(מעבר להצמדות לקלישאות או חוסר הבנתן של בדיחות) זה החוסר אמינות הזה שהוא משדר.
    מצד אחד ירשים את הקהל קוראים שלו בכלכליסט עם כתבות שמביאות קצת מספרים לדפים, אבל האנגלופיליות המזוייפת והמוגזמת תצוף כל הזמן.
    כאילו סבבה, הוא טוען לאפליה לאורך השנים לגבי אנגלים בבלון ד' אור(למרות שהיו מעומדים וכשבאמת היה פה השחקן הטוב בעולם הוא זכה בלי הרבה פלאברות) אבל את הטענה הוא ילביש בזווית הזויה לגבי הטקס של השנה(כאילו ברמיזה סמויה שמבחינתו הטקס הזה כבר פסול כמה שנים אז השנה הוא בטח לא מתפלא שאין נציגים אנגלים ברשימה).

שנה שעברה למשל הוא כרגיל העתיק איזה מאמר באנגלית על מסי וברצלונה שיתקשו בבריטניה סטדיום כטריגר לזה שברצלונה הרבה יותר גדולה ממה שהיא כי היא משחקת בליגה הספרדית "הקלה".
    לקח את הסיפור הזה, שהוא יותר בדיחה בעולם וניסה לכתוב מאמר רציני שיצא בדיחה אחת גדולה(כולל הלבשת דוגמאות כמו סביליה "נהנית" מלוח משחקים מתחשב יותר ויכולה לתת מנוחה לשחקנים שלה שלא כמו טוטנהאם ואברטון, למרות שבאופן אירוני סביליה הפסידה בליגה לפני משחק הנוק אאוט שלה באירופאית וכשנתנה מנוחה ל5-6 שחקני הרכב בדיוק באותה עת).
    בהמשך הוא הלביש את התירוץ שסיטי נראתה כל כך עלוב מול ברצלונה כי גם ברצלונה נהנתה מלוח משחקים קל ומאפשרות לטייל בליגה(וכשברצלונה הגיעה למשחק מול סיטי אחרי הפסד לאספניול בזמן שסיטי ניצחה 5-1 את ניוקאסל במשחק קליל).
    הדוגמאות שלו הורסות את כל האמינות שהוא מנסה להכניס לוריד של הקוראים שלו.

אז הוא מגניב כזה, אוהד ארסנל, כותב על כלכלה בהיבט של ספורט, יש לו חשבון טוויטר פעיל שבו הוא צוחק על ביבי(קצת באינפנטיליות אם מסתכלים על זה מהצד) והוא בעבר ניסה לכתוב איזה בלוג ספורט באנגלית של ישראלי, אז הוא כזה מגניב.
    מאלה הכי כדאי להזהר, גונבי הדעת הגדולים ביותר.

golding ו-אלעד אוהבים את זה.
  7. RG11 Member

לי מפריע בעיקר השמאלנות המוגזמת והצדקנית, אבל זה כנראה ממש לא קשור לפה.
    סלחו לי, דיון על דסקל, הייתי חייב.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

8. oranfu Member

אני מוצא אותו דיי בלתי נסבל כשהוא מדבר על כדורגל. אני מדבר בעיקר על הדעות שהוא משמיע בטוויטר. מין אוהד ארסנל בלתי נסבל כזה, אבל ממש. סוג של פירס מורגן רק בלי האובר דרמה. רק שבעוד מורגן הוא אתנחתא קומית, דסקל הוא יצור.

הוא גם ממש לא מבין כדורגל אלא בעיקר יודע לדבר על דברים מסביב (בדומה למלר).

golding אוהב/ת את זה.
  9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

סמל חדש לפרמיירליג. ממש לא משהו לדעתי, מה היה רע להישאר עם הנוכחי, סתם משעמם לאנשים.

10. golding מנהלים

דווקא לא רע לדעתי. אגב, מהעונה הקרובה הפרמייר ליג יפעל ללא ספונסור.

11. cheddar Member

12. golding מנהלים

שהוא הודה באשמה (פיתה ילדה דרך האינטרנט ונישק אותה).

13. k_700 Member

חולני לגמרי, איך בכלל נתנו לקורידו הזה להמשיך לשחק יותר מחצי שנה עם האשמות כאלה ובסיס די רציני בחקירה?

14. alexshw Member

אסור לו לשחק נגד ארסנל

15. golding מנהלים

כי עקרון הinnocent until proven guilty הוא חשוב. אני מבין את הלך הדברים שלך אבל אסור למנוע מאדם להמשיך בעבודתו רק כי הוא מואשם במשהו, יש הרבה דוגמאות לתלונות שהתבררו כלא נכונות. מה שכן, מרגע שהוא מודה (או נמצא אשם) צריך לטפל בו.

מצב נושא:
הנושא נעול.