אני לא חושב שזה כזה שחור ולבן. אוהדי קזינו זלצבורג סובלים מההשתלטות של רד-בול על המועדון שלהם? אני לא יודע לגבי ג'ירונה, וכמובן שיש מקרים כמו שטרסבורג שזה סוג של טרגדיה, אבל אני חושב שהדברים האלה צריכים להישפט לגופם. כמובן שעיקר הבעיה היא הרגולציה שלא באמת קיימת, מה שמוביל לבלגן. כיום ברור שזאת פארטייה אחת גדולה ואף אחד לא יעז בכלל להערים קשיים על מועדון כמו סיטי. כמו ה-FFP החוקים למעשה קיימים בשביל להקשות על מועדונים אחרים, סיטי הם כבר מעל החוק. בפרפראזה על המשפט הידוע - אם אתה חייב לבנק מיליון אתה לא ישן בלילה. אם אתה חייב לבנק מיליארד מנהל הבנק לא ישן בלילה.
אוהדי קזינו זלצבורג כמעט כולם אוהדים את הקבוצה שהקימו. לא את רד בול. לרד בול אולי יש עכשיו קהלים חדשים.
סיטי הגישה תביעה נגד הפרמייר על עצם ה FFP. זה היה צפוי מבחינתי. שוב זה צריך להגמר בעונש חסר תקדים על סיטי או ביטול הffp ואם יקבע שזה לא חוקי, צריך לבוא פיצוי לקבוצות הליגה שנפגעו מהעונשים.
התביעה הזאת היא לא הודאה באשמה מבחינת סיטי על ההאשמות הקודמות? הם תובעים את הפרמייר ליג שמודל הFFP לא תחרותי ולא חוקי, למה שהם יעשו את זה אם הם לקחו כרגע 6 אליפויות מ7 שנים?
אם יש נגדך 115 האשמות, קשה לצאת נקי. חוץ מזה רק בנובמבר יתחיל הדיון על זה. הם מקדימים עם המכה הנגדית.
כל מה שקורה עם סיטי בעשור וחצי האחרונים זה אות קלון על הפרמיירליג וממשלת אנגליה גם כן שמאפשרת התערבות ממשלתית זרה במוצר הכי רווחי (?) שלהם. דוחה.
הרושם הוא שהם מבינים שהם בבעיה ולכן הם תובעים תביעה נגדית. לפחות מקטעים פה ושם בטוויטר, הטיעונים שלהם נשמעים ילדותיים. בגדול הם מאיימים על הליגה, וזה קורה כבר תקופה אבל עכשיו הם מגבירים. הם מנסים להטביע את הליגה בהוצאות משפטיות בשביל להכניע אותם. ההוצאות המשפטיות של הליגה גדלו כבר פי 4 ל-20 מיליון בשביל להתמודד עם הדבר הזה. 20 מיליון או כמו שהבעלים של סיטי קוראים לזה - כסף מאחורי הספה. אין פה באמת כוחות. וזה לא שקשה לצאת נקי כשיש נגדך 115 סעיפי אישום אלא שקשה לצאת נקי כשאתה לא נקי. כל בר דעת יודע שהם עוברים על החוקים, בשנים האחרונות הם אפילו לא עושים מאמץ להסתיר את זה. המועדון עם הכנסות יותר גבוהות מליברפול ויונייטד כביכול, בקושי מביא אוהדים לתהלוכת האליפות שלהם. הוא גם נעזר בעוד ועוד ועוד ועוד ספונסרים פייקטיבים שמספיק חיפוש של דקה בלינקדאין בשביל להבין שאלה חברות פייקטיביות עם תמונות משאטרסטוק ובעלים עלומים (זה כשבכלל מתעלמים מהספונסרים המשמעותיים שהם חברות בבעלות של הבעלים). וזה רק חלק קטן ועד כמה שידוע לי בכלל לא מתייחס לחוזים הכפולים שהם כבר נתפסו עליהם בעבר.
זה הדבר הכי צפוי בעולם. כבר בערך עשור התסריט הזה כתוב מראש - סיטי תהרוס את הליגה, הליגה תנסה לטפל בה, סיטי תביא עליה צבא של עורכי דין ותמסמס את זה בבתי משפט במשך שנים. שיתחילו לזרז את החקירות האלה כבר ושיתמודדו איתם בבתי משפט אח"כ. בינתיים המועדון הזה צריך להיבעט לאמירויות או לסעודיה. שיקימו את ליגת הנפט הערבית והמאוחדת ויניחו לנו לנפשינו.
https://sports.walla.co.il/item/3668770 כותרת קצת צעקנית, כיאה לעידן הפולו-אפ. גם בכתבה רשום שהבנק הפסיק לממן טרור ב-2013, כנראה בגלל שהוא היה על הרדאר. ועדיין זה חמור מאד. אני אישית מעניש את ליברפול ומחייב אותה להחזיר להרכב את לוקאס לייבה. למען יראו ויראו.
Everton: Consortium with Saudi royal makes £400m takeover bid - BBC Sport מסביר למה הם תמכו בסיטי בהצעה שלהם. רמות הציניות בלתי נתפסות.