בקיצור עוד קשקוש שלך. לא השוו אותו לגדולים ביותר ואין שום סיכוי שהוא יהיה הסאנצ'ו של קיץ 2021. הוא לא עובר ב100 לשום מקום, אל תכתוב סתם.
בבקשה קבל חם חם מהתנור איך בנט חושב שקלוורט לווין הGOAT יכול לכבוש גם שני שלושערים(לא ברור למה ה3 יחידות הזה לא סיכם בשישיה) מול ההגנה שלכם. עד לשם מרימים את הציפיות עכשיו. הGOAT של ההתקפות פוגש את הלוברנים, stay tuned.
הכלומניק הזה עוד לא ערך אימון מלא עם אנגליה אבל הוא כבר מרגיש מספיק בטחון כדי להגיד מול כל התקשורת מה צ'ילוול, סאנצ'ו ואברהם צריכים לעשות. הינה קבל קטע שנשים באחד מהפרקים הבאים של הlast dance בעוד 20 שנה. תבין איזה פישר מתבשל פה על אש קטנה, אין על התקשורת האנגלית הזאת שאוהבת לייצר אותם ככה עוד כשהם כלומניקים בעטיפה.
עדיין לא הבנתי איפה ההשוואה לגדולים ביותר. הקשקושים של דארן בנט? 2 שלושערים ואתה רוצה שאני אקח את זה ברצינות? בשביל מה אתה מבזבז לי את הזמן?
לא מבין את הסתלבט עליו...אף אחד לא חושב שהוא אינזאגי הבא (אתה מביא את התקשורת האנגלית כדוגמא למשהו מייצג) אבל אין יותר מ2 חלוצים שעדיפים עליו כרגע ולרמה של אברטון הוא די מתאים.
בבקשה, באחד מתוכניות הרדיו הכי נשמעות באנגליה. אני כבר לא מוצא את התוכניות MOTD הראשונות ששמתי פה, אבל כבר שם חזו את הנולד עם הפלה הזה ממרסייד.
מה זה הכרגע הזה? לקחת חודש אחד בקריירה שלו. סאנצ'ו משחק הרבה ליד האלנד בדורטמונד במערך עם השלושה בלמים שלהם. סטרלינג משחק בנבחרת לפעמים ליד קיין. כל אחד מהם לא רואה אותו. גם ראשפורד לא רואה אותו. גם את דני אינגס אני לוקח לפניו.
הכרגע מתייחס ל-האם הוא שווה זימון לנבחרת והתשובה היא חד משמעית כן, מאז שאנצ'לוטי הגיע הוא בכושר טוב מאינגס (לא הבנתי את ההקשר לסטרלינג וראשפורד, הם לא חלוצים ופה מדובר על מחליף לקיין). לקבוע אם הוא יתפתח לפלופ או אגדה אני אשאיר לאחרים.
כתבת שכרגע אין יותר מ2 חלוצים עדיפים עליו לנבחרת. תשים את סאנצ'ו/סטרלינג חלוצים בנבחרת ליד קיין, מצאתי לך פתרון. לא תפקיד שהם לא שיחקו. סאנצ'ו מתחילת העונה משחק בתפקיד של חלוץ. שניהם טובים ממנו. כל ה"כרגע" שלך מתבסס על חודש אחד של כדורגל. מצטער אם בכל פעם אתה תחליט מי יותר טוב ממי על פי חודש אחד אתה תצטרך לשנות כל הזמן את הנבחרת. לנבחרת צריך להיות בסיס של שחקנים שישחקו גם בחודשים פחות טובים שלהם, בטח אם יש לך כאלה שהם וורלד קלאסים. ראשפורד הוא חלוץ, חלוץ שהתבסס באגף אבל זה חלוץ. הגיע הזמן שתקלוט כבר שמעט מאוד קבוצות בעולם מתבססות על ה9 שאתה כל כך מחפש. גם קיין מזמן לא משחק כמו קיין ששיחק 9 כל הקריירה. גם גרינווד אגב, חלוץ עם פוטנציאל יותר גבוה מקלברט פלה לווין. העתיד של גרינווד יהיה כחלוץ.