דיון החדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/5/19.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנוסף להכל גם הוא יצא מחוץ לבית אל השוטרים ללא מסיכה.

2. alexshw Member

גם בלי שימון ישתחרר. אין מה להשוות בין המקרים.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. VAR Member

הפעם הוא הגזים לגמרי. לכלא 5 שנים בלי אפשרות חנינה.

4. Morientes Member

באמת? ראית את האזרחים במדינה הזאת לאחרונה?
    אפילו האזרחים ה"טובים" שלנו שבבלפור מרשים לעצמם לירוק על שוטרים, אז מה תצפה מכדורגלן?

5. alexshw Member

לכל הפחות בכל מעוז של הליכוד.

6. Ori8 Member

מה? כתבת את זה ברצינות כאילו? ראית פעם בני אדם נעצרים בישראל? מפורסמים ולא מפורסמים?

אני רק שאלה אחת קטנה וכנה אליך. באמת.
    אם זהבי חוזר מאיטליה ישר להפועל כתר תל אביב, משלשל על הליגה עם 70 גולים בעונה, לוקח אתכם ל-3 אליפויות רצופות, בתים בצ׳מפיונס, באירופית וכו׳ - גם אז היית גומר פה עמודים שלמים בלרדת עליו, ללכלך עליו ולהקטין כל דבר שעשה ויעשה?

7. Telkiyski Member

במקרה כזה אני מניח שלא היית כותב פה.
    בכל מקרה, האיש שלשל עליך (בשפתך) ואחראי ישיר לרגע הכי משפיל של אוהד כדורגל בישראל, מה שלא מפריע לך להריע לו בצורה עיוורת בכל סוגיה שהיא.
    חבל שלא הייתם פה אחרי אותו 0-0 בדרבי.

8. Ori8 Member

למה אתה לא פשוט עונה על השאלה?

9. Telkiyski Member

ברור שלא, בדיוק כמו שבתסריט כזה אתה לא היית מגן עליו בצורה עיוורת כמו איש בינוני משער 11.

אתה יודע, זו לא חוכמה גדולה להאשים מישהו בחוסר אובייקטיביות כשבו זמנית הוא בעצמו לא אובייקטיבי, אבל ממך לא ציפיתי מעולם לדברים חכמים.

10. Ori8 Member

לא כלכך הבנתי מה הפך אותי לאיש בינוני משער 11, אבל כנראה שזה היה מספיק חשוב בשביל שתערוך את התגובה ותכניס את זה אז קבל לייק מרגש על העקיצה.

שמע,
    זהבי מצידי יכול להיכנס לצינוק לשנתיים. הוא לא מעניין אותי. אין לי רגשות כלפיו. הוא סיפק לי הרבה מאוד רגעים שמחים בתור אוהד. זה הכל. אם הוא מחר יחתום בהפועל ויהיה יקיר אוהדיה אני לא אתחיל לחפש סיבות לגמד אותו ואת מה שעשה.

אני מניח שאם הייתי אוהד הפועל ההתעסקות בזהבי הייתה מציקה לי ומאוסה עליי והייתי מרגיש שהוא יוצא לי מכל החורים, אבל אני משוכנע שלא הייתי בוחר להקטין את מה שהוא ומה שעשה ולא הייתי בוחר לרדת עליו יום ולילה על מה שלא עשה.

הערצתי את האדמה שנמני דרך עליה, אבל הייתי בן 10, 12, 14, 15. לצערי גדלתי. אין לי יותר רגשות כלפיו מעבר לזכרונות נהדרים. אותו דבר עם זהבי ועם רבים אחרים. הם לא מעניינים אותי. אם הוא פשע שיישב בתא כל חייו.

אני לא חושב שהוא ברקוביץ ולא בניון. הוא שחקן גדול וזה באמת לא כלכך מעניין אותי איפה על הסקאלה בדיוק הוא ראוי להיות.

חסרים לנו בליגה דמויות כמו גרשון, אבוקסיס, נמני, רוסו, בנאדו. שחקנים שהם כוכבים. שחקנים שכשאתה אוהד יריבה אתה שונא אותם. מהבחינה הזו אישיות כמו זו של זהבי חסרה לליגה. הוא בדיוק שחקן כזה ובגלל זה הוא מושך המון אש. מה לעשות, זה לא יובל אשכנזי ולא דן גלזר.

Raumdeuter אוהב/ת את זה.
  11. Telkiyski Member

זו הטעות שלכם הגרופים. אף אחד לא "מגמד" את מה שהוא עשה.
    יש הבדל בין "לנסות לגמד" לבין להגיב ולשים דברים בפרופורציות כשמנסים לגנוב לנו לדעת ולספר לנו שהוא הגדול בכל הזמנים, שסביליה מעוניינת בו ואפילו שהוא הכי גדול כרגע.

מותר לאנשים לא להסכים עם הקביעה שהוא באותה שורה עם בניון, מותר לאנשים לגחך כשאומרים להם שסביליה ואיאקס מעוניינות בו (כל עוד המציאות פעם אחר פעם מצדיקה את הגיחוכים) ואפילו מותר לאנשים להעריך קריירות כמו של נאתכו ושל רפאלוב יותר משל האדון המכובד ערן זהבי.

תלמדו להבדיל בין "נסיונות לגמד" לבין לשים דברים בפרופורציה (כלומר במקרה הזה להציג את האמת כמו שהיא ולא הגניבות דעת של הצנציפרים והגרופים על טוטנהאם וכאלה).

יש פה מספיק כותבים שמחזיקים בדעות דומות לשלי באשר לערן זהבי, והם ממש לא איזה אוהדי הפועל גדולים או שונאים שלו אישית.

12. oranfu Member

ערן זהבי בחקירתו: ״לא הצגתי תעודת זהות לשוטרים כי הם היו צריכים להכיר אותי".

איזה בנאדם קטן.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגיע הזמן שזהבי יחתום בקבוצה כלשהי ויתעסק בכדורגל. מה שקרה היום לא מועיל לו.

Raumdeuter אוהב/ת את זה.
  14. DRORIKO Member

הבנת איתי?

15. Raulito Madridista

זהבי יכול להיות שחקן גדול אבל טיפוס מעצבן ושחצן וחושב שהוא אלוהים, התגובה שלו מטומטמת ואין קשר בין הדברים. בואו נגיד שהוא הפך שישי משעמם לעוד נושא לדבר עליו חוץ מהסגר והקורונה. תסלחו לי, הדעה שלי לא פופולארית אבל אהבתי את התגובה שלו: נגמרו הפושעים במדינה? חסרות בעיות? ארבעה שוטרים באים אליו כשיש מלא חתונות במגזר הערבי בעיקר והקורונה מתפשטת גם בגלל המתפללים למיניהם. המשטרה גם אוהבת 'לעשות שריר' ולשחק אותה כארגון שמועיל.

אגב אני לא חושב שהדיון העיקרי כאן הוא האם בניון ברמה של ברקוביץ' ורביבו וכן הלאה (הוא השחקן היחיד מהדור הזה שניסה להיות כמוהם ברמת הרצון העז לנצח ולקחת על עצמו הכל, להיות מוביל ולא מובל). הדיון כאן הוא בעיקר לבין אלה שחושבים שהוא פחות גדול מתומר חמד וליאור רפאלוב ולדעתי זה לא נכון.

משהו נוסף: סרט הקפטן זה בהחלט כתם בקריירה שלו, מה שעשה, אבל אייל ברקוביץ' אמר שהוא מתפלל שנבחרת ישראל תפסיד וחגג גולים של היריבות שלה, זה לא מטומטם ומביך?