דיון החדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/5/19.

1. קשר שמאלי Member

אז כמה זרים יהיו למכבי חיפה במידה וסונדגרן יקבל אזרחות ויגיע זר נוסף?10/11/12? אני הפסקתי לספור.

2. Butragueño מנהלים

אפשר לטחון את הנושא הזה 1000 פעם. אבל בואו נצמד טיפ טיפה לעובדות. סנדגורן יהיה זכאי לאזרחות באופן חוקי מאחר שמנהל מערכת יחסים (לא נרשמו עדין כנישואים בארץ, זה הצעד שמכבי חיפה רוצה לקדם) עם יהודייה ויש להם גם ילד. אין פה אפילו שיקול דעת או החלטה של הממשלה.

DaveTheSave ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. Butragueño מנהלים

ואם כן, מה הבעיה?
    כל הזמן מדברים על זה, אבל אפשר לבדוק את מודל "ביטול מגבלת הזרים" בזמן ריצה, ובנתיים נראה שזה עובד. גם הקבוצה העפילה לליגת האלופות, וגם אתה רואה שאין לך ישראלים בכירים שאתה יכול לחזק איתם את הקבוצה.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

העובדות ידועות, גם סנדי כהן וכאלה בכדורסל היו זכאים לאזרחות מסיבות כאלה, מכבי סל עשו מזה מפעל כבר עשורים, ברכות על הפיכתכם למכבי סל של הכדורגל.

אם שחקן שנמצא פה חודשיים ושיש לו 0 זיקה לארץ יכול להירשם כישראלי וילד שנמצא בארץ מאז שהוא זוכר את עצמו לא יכול ועוד עומד בפני גירוש, אז החוק דפוק ומעוות, גם האזרחי וגם זה של הכדורגל.

לא מספיק שאתם עם תקציב של פי 10 מקבוצה ממוצעת בליגה, אתם גם משחקים עם 10 זרים כשההגבלה אמורה להיות 6, וכשבחלק מהמקרים שרי ממשלה יוצאים מגדרם כדי לעזור לכם באופן אישי כשבמקרים דומים אחרים הם עמדו מנגד בזמן שגירשו פה שחקני עבר ומשפחותיהם(פדרו גלבאן למשל).

אז אחרי שנצמדנו לעובדות אני אגיד שוב פעם - להקיא עליכם.

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/22
    abcd, italiano ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  5. italiano Member

מכבי חיפה הנוכחית זה חיקוי של מכבי תל אביב.

6. קשר שמאלי Member

עובד או לא עובד, אני לא מתחבר לזה. אנחנו קבוצה ישראלית. הייתי אוהד קבוצה/קבוצות בחו''ל אם הזהות לא היתה חשובה לי.
    כרגע יש שחקני בית דומיננטים בסגל ויש הצלחות, אז זה פחות מפריע לקהל

7. alexshw Member

אין לקבוצתם כדורגל אז אוהדי ב"ש מתעסקים באחרים.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

oranfu, Sturridge ו-Butragueño אוהבים את זה.
  8. Butragueño מנהלים

סלח לי, אבל זה נשמע כמו בכיינות.
    אני לא יודע מה זה אומר בכלל להפוך אותנו למכבי סל.

אם זה ששחקן נמצא פה מגיל 0 ומגורש, אבל זה ששחקן נמצא פה 10 דק' אבל חי במשפחה יהודייה ומקבל אזרחות מפריע לך, אתה יכול לפנות לממשלה שישנו את חוקי היסוד. אבל אתה לא צריך להשתמש בקלף ה-"גם ככה יש לכם תקציב גדול, ויש לכם 10 זרים". זה אפילו לא קשור. לא רק שלא קשור, גם לא נכון, אנחנו לא משחקים עם 10 זרים, אלא עם 6.

אתה יכול להקיא עלינו עד מחר.

נ.ב,
    תקן אותי אם אני טועה. אבל אתה אוהד הפועל. אותה הפועל שבעונת רב"ש השתמשה בכספי קהל וכספיים עתידיים להנחית את שכטר ו-ורמוט בזמן שלא שלמה משכורות לשאר השחקנים שלהם. תמשיך ללמד אותנו ערכים ואכפתיות. נו שויין.

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/22
  9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

התלונות לא חייבות להיות רק לממשלה אלא גם למנהלת ולהתאחדות שמאפשרות את הבית זונות שמתנהל פה כבר כמה שנים בקטנה, ואתם הבאתם לשיאים חדשים השנה. לא צריך ללכת רחוק - חפש "חוק המתאזרחים בכדורסל" שעבר לא מזמן אחרי שקבוצות כמוכן עשו מה שבא להן והפכו את מגבלת הזרים למשהו שקיים על הנייר בלבד. אם אין לך כוח לעשות גוגל אז אעשה לך אמל"ק - מותר להתאחדות ולמנהלת לעשות חקיקה ספציפית נגד מתאזרחים, ויפה שיעשו את זה בכדורגל שעה אחת קודם. או שיבטלו את מגבלת הזרים, משהו שאני מתנגד לו אבל זה עדיף מאשר שרק לקבוצות מקושרות תהיה את הזכות להגדיל את מכסת הזרים שלהן.

10. Butragueño מנהלים

ממש מעניין את הביצה אם השחקנים ישראליים או לא. תכף תגיד לי שיש לנו שחקני נשמה שנלחמים על הסמל.
    לשחק עם 10 זרים (כמו שאתה קורא לזה) זה בדיוק כמו לשחק עם שחקנים שאתמול שיחקו ביריבה העירונית (גילי ורמוט) או להחתים שחקן שרק לפני שבוע הצטלם עם כיתוב " Fuck Maccabi ".

11. Butragueño מנהלים

מעניין אם הדעה שלך הייתה זהה אם הייתם מחתימים שוב את דה רידר או שויינפלד.

ואני עדין אומר -- אתה מתחיל בנפנופי ידיים של "למה מגרשים ילד קטן" (שגם לי עצוב על זה) ואז טוען שגם ככה יש למכבי חיפה 10 זרים ותקציב גבוה. אתה טוען שני דברים שונים ומחבר ביניהם, זה לעשות זילות מהסיטואציה של אותו נוער שמגורש. צריכים לעזור לו, בין אם למכבי חיפה יש תקציב גובה או לא.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדעה שלי לא הייתה כזאת נחרצת גם כשהחתמתם את ג'וש כהן או מכבי החתימו את בלקמן. הגזמה כמו שלכם השנה אף קבוצה בספורט הישראלי עוד לא עשתה חוץ ממכבי סל.

abcd ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  13. Butragueño מנהלים

איזו הגזמה? שמוחמד קיבל אזרחות?
    הנה אני כבר שולף לך אחד -- מיגל ויטור קיבל אזרחות לפני שנה.
    אז הנה עוד קבוצה בספורט עשתה בדיוק כמונו. אנחנו לא מיוחדים.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקרה של ויטור זה לפחות קרה כדי לייצג את הנבחרת ועם שחקן שבאמת נראה שיש לו זיקה לארץ, ולא כדי לעזור לקבוצה ספציפית בגלל שהיא העפילה לשלב בתים של הצ'מפיונס. להתחיל למנות פה זרים שהשלימו 5 שנים ומעלה בארץ ולא קיבלו אזרחות?

15. abcd Member

אני לא חושב שזה צריך להצדיק אבל לפחות זה טיעון - ויטור משחק בנבחרת.
    אין לעלי מוחמד שום צורך באזרחות הזאת בשלב הזה, אם כשיפרוש ירצה להשתקע יהיה אפשר לדבר. היחידה שמרוויחה פה זאת מכבי חיפה.