דיון החדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/5/19.

1. הרצליה Member

ממש כל הכבוד להם איך שהם דואגים לכולם.
    במשחק האחרון שלנו נגדם בטדי שלחו 20 איש ליציע הצפוני על דגל הקרן כשיש 29 אלף מקומות פנויים באצטדיון. (סאסי להשוואה סידר לנו מקום של כבוד ביציע המערבי)
    העיקר שהכדורגל שייך לאוהדים, מועדון מבחיל.

abcd אוהב/ת את זה.
  2. G.B7 ירוק עולה

חייבים לעשות הסדרה ברמת התאחדות/מנהלת או כל מי שמנהל את זה ולא לאפשר למועדונים לעשות שכונה, צריך לעשות הסדרה לפני תחילת העונה אפילו ושהכל יהיה מפורסם וידוע לכולם.
    זכור לי מהעונות הקודמות שרק חרם אוהדים הביא לירידה במחירי הכרטיסים וגם זה אחרי מאבקים לא פשוטים וגם לא תמיד עובד.

רק עם דבר אחד אני לא מסכים ואולי אני מיעוט גדול אבל בעייני בתור הקבוצה המארחת זכותי לשים את אוהדי היריבה איפה שבא לי ולהקצות להם את המינימום האפשרי לפי החוק. אני מבין שזה נראה רע, ואני יכול לקבל ואולי גם להסכים עם כל הטיעונים מהצד השני, אבל הדבר הכי גרוע בעייני זה חגיגה של היריבה על הראש של הקבוצה שלי בבית שלי. אני מעדיף לראות כיסאות ריקים ולא אוהדי יריבה שדוחפים את הקבוצה שלהם בבית שלי (מעבר למינימום הנדרש).

ברגע שזה 30 איש אולי זה זניח אבל שמדובר במאות/אלפים בודדים זה כבר משמעותי יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏20/12/22
  3. DRORIKO Member

הבן אדם אשכרה התפטר מקבוצה שאף אחד בכלל לא ידע שהוא אימן אותה.

morata אוהב/ת את זה.
  4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין מתי קבוצות יפסיקו להחתים מאמנים ש״הצליחו״ בחדרה וינסו להביא את אורן גולן במקום.

אבי סנדור ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

צחוק צחוק אבל תביא את אורן גולן להפועל במקום בוקסנבוים והפועל היום היתה במקום אחר.

6. alexshw Member

אם לא להניח שאיציק ניסנוב הוא מנהל מקצועי על. כפי שאוהדי הפועל ת"א טוענים.

7. DRORIKO Member

טוב זה אני כבר לא יודע

8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא היה קמצוץ הומור בהודעה שלי.

אורן גולן עושה מאניבול הישרדות לקבוצה הענייה בליגה. מאז החצי השני של העונה הראשונה בליגה אנחנו משחקים באותו מערך, אותה שיטה, אותם תבניות. כל המאמנים שעברו בדרך, החייו את הקריירה וכשלו לאחר מכן.

יש לו עין לזרים שהוא מחפש בלי אמצעים מחוץ לליגה, יש לו עין לישראלים צעירים בשביל ההשאלות.

חושב שהוא יכול להיות נכס לכל קבוצה בארץ, בתפקיד הנכון.

DaveTheSave ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  9. DRORIKO Member

הבעיה שאין קבוצות שיסכימו לקחת אותו אליהם. יש לך מצד אחד קבוצות כמו קריית שמונה או אשדוד שכבר יש להם בעל בית שלא יתן לאף אחד ״לפלוש״ לטריטוריה שלו ומצד שני יש לך את הגדולות שכבר מאוישות, ככה שלפחות בעתיד הנראה לעין הוא ישאר בחדרה.

10. matanbl22 Member

יש לו בכלל איזשהי שאיפה לצאת מחדרה? מרגיש שהוא ממש אוהב את המקום ואת העבודה שלו.

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע. הבן אדם מת על התקשורת, מת על הראיונות, הפרגונים, מייצר בכוח יריבות מול נתניה אפילו. בשתי העונות הראשונות נגיד, כל משחק בית בדרך לאצטדיון, תפסו אותי לפחות 5 אוהדי נתניה ואיחלו לי לפרק את היריבה והצליח לו, בשנתיים האחרונות יש חרא אווירה בעלאק דרבי השרון שהוא מנסה לייחצן.

לדעתי האישית, הוא אדם שאפתן ומחושב שינסה לבנות בכוח את השם שלו, והוא עושה את זה בהצלחה בינתיים.
    יש לו יכולות, זה לא מקרי מה שקורה איתנו. הוא יודע לקרוא את המצב של הליגה, חושב מחוץ לקופסא על מה הדרך היעילה ביותר להישאר בליגה. זה מכוער, אבל זה יעיל. בקבוצה עם משאבים המטרות גם ישתנו.

אגב, הוא גם מרואיין מצויין, יעידו אוהדי נתניה כאן שמאזינים לרדיו 90. (למרות שהם מאוד מלטפים שם) מתנסח יפה, יודע לענות את התשובות הנכונות, פוליטיקאי.

12. DaveTheSave Member

אחלה אורן, עוד כששיחקנו בליגות ג' באיזור (היה חלוץ טוב) ראו עליו שהוא קצת מעבר לשחקן ליגות נמוכות.
    מבסוט בשבילו שהצליח.

13. DRORIKO Member

לפני שהוא ניהל את חדרה הוא עשה משהו בכדורגל? שיחק? אימן? זה חייב להיות מישהו שמכיר את הענף מבפנוכו

14. DRORIKO Member

15. alexshw Member

יחזיק בק"ש יותר משליימה בב"ש?