דיון החדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/5/19.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא היה מטר ממני. קיללו אותו בהוצאת החוץ אז הוא ענה לקהל והתגרה. ואז איזה טיפש זרק עליו את הכוס מקרטון.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערוץ הספורט כבר התחיל בלחצים כי הם לא יכולים לשלוח את הפאנל לאשדוד כי אין שם עמדה ויהיו חייבים לעשות את הפאנל באולפן מה שיפגע קשות בראיונות אחרי משחק בטח אם חיפה יזכו באליפות.
    גם המנהלת וההתאחדות, הדבר האחרון שהם רוצים זה משחק אליפות באיצטדיון עלוב כמו אשדוד. רוצים בטרנר או מגרש נורמלי שיראה ויצטלם טוב יותר…

rivaldo אוהב/ת את זה.
  3. עידן444 Member

אם זה נקרא התגרות מה יש לך להגיד על ההתנהגות של שאפי מול הקהל שלנו? או שאת זה לא ראית?

כמו איזה ערס מצוי מזמין אוהדים להיפגש איתם בחוץ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/23
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדלקתם את הכווכזי שבו חחח

5. עידן444 Member

התנהג כמו ילד קטן ופסיכי.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי. אבל אני מחזיק בגישה מחמירה. שחקן שמתגרה בקהל צריך להיות מורחק או לכל הפחות מוצהב. ואוהד שזורק חפץ על שחקן צריך לשלול לו את המנוי. לא מעניין אם זה שאפי או ג׳אבר.

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה היה כתגובה אליך, שממשיך לציין את מכבי כמועדון שנפגע פחות למרות שאנחנו נענשים הכי הרבה בערך ועושים תקדימים על חשבוננו פעם אחר פעם (זוכר שניר רשף קבע עונש של הפיכת ביתיות בשלושה משחקי בית של מכבי, מה שכמובן לא יצא לפועל כי לא חוקי, אחרי אירוע שאף הוא במשחק חוץ באשדוד?).

המועדון הגדול היחיד בליגה שלא ממש נוגעים בו הוא מכבי חיפה, כבר שנים, וזה הכי מסריח שיש. לאחרונה עולים קולות כאלה גם רשמית ממכבי ומבאר שבע, כי העונה זה באמת כבר קיצוני.

8. עידן444 Member

אפרופו מכבי נתניה הפועל ב״ש- יריבות לא יריבות,
    הינה קטע מפודקאסט בו התארח הקב״ט שלנו:

״הקבוצות שיש לנו איתם בלאגנים זה חדרה, סכנין והפועל ב״ש. ומבין השלושה הפועל ב״ש זה ליגה אחרת, כל מפגש, אין מפגש עם הפועל ב״ש שעובר בשקט״
    המראיין: ״גם שם בטרנר?״
    ״בטרנר פחות כי אנחנו לא עושים שם מה שהם עושים לנו בנתניה. בטרנר החדרי הלבשה בשני כיוונים שונים ואתה כמעט לא ניתקל בהם חוץ מבמדרגות. אצלנו להגיע לחדר הלבשה שלנו אתה עובר דרך החדר הלבשה של האורחים ואם הם רוצים להדליק אותך הם עושים את זה בקלות וב״ש יודעים להדליק אותך. יש שם כמה ח׳ברה שהם… שמע מה אני אגיד לך. הוא בלם נבחרת ישראל, אבל אני לא יכול לראות אותו. פורטוגלי, אני לא יכול לראות אותו. הבן אדם כל הזמן מחפש לריב. הוא ולופז כל הזמן מחפשים. לופז רואים שהקופסא שלו לא 100% אבל ויטור זה בדיוק האנטי תזה לאיך שהוא נראה ולכאילו איך שהוא מדבר איתך. היה לנו משחק שנה שעברה, הם ניצחו, וירדו וכמובן עשו רעש בפרוזדור, והלכו, נכנסו כולם לחדר הלבשה, נשאר מיגל ויטור אחרון, פתאום הוא מסתובב ורק אני והוא בפרוזדור, כל השחקנים שלנו גם כבר בתוך החדר הלבשה, עושה לי אצבע משולשת וצועק ״פאק יו אול מכבי נתניה, יו מאדר פאקר״. לא קרה כלום, נשבע לכם כלום- שוב סיבה שהוא יעשה כזה דבר. ואני זורק לו מסוף הפרוזדור ״בראבו מיגל בראבו״. מיד אחר כך יוצא מהחדר לופז, וכל הקבוצה באים לכיוון שלנו. ואז מהחדר שלנו יצאו דני(עמוס) וכארם(ג׳אבר), ואחריהם כולם יוצאים החוצה ונהיה ברדק. פעם ראשונה שהזמנתי משטרה לחדרי הלבשה. שמעו, הם כל כך שונאים אותנו, גביע הטוטו, לפני חודשיים, הגמר, היה פנדל של איגור, תסתכלו בטלויזיה תראו את אביתר אילוז, הוא בא לספסל שלנו אחרי ההחמצה, דקה 90, ובערך 30 שניות של תנועות מגונות מול רן והספסל שלנו״.

שימשיכו לספר עד מחר שלמכבי נתניה או לאוהדים שלנו יש בעיה איתם והפוך לא סופרים אותנו.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בגלל שדון שחר שולט בעניינים.....ציפיתי ממך לתגובה טיפה יותר נורמלית אורימור.

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/23
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעריך שהמשחק לא יתקיים באשדוד כי לא רוצים לראות אוהדים בבית החולים. כבר אתמול היו דיווחים על אפשרות של פגיעה בנפש. האם בבאר שבע כל כך כועסים על ההתאחדות (או שונאים את מכבי חיפה) כדי לקחת סיכון של נפגעים בתוך או מחוץ לאיצטדיון?

אגב, הגיע הזמן שלאשדוד תהיה איצטדיון יותר מודרני. הי"א לא מתאים יותר לשנת 2023.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הוא לא?
    שנים שקבוצות נענשות בחומרה על דברים שקורים גם בחיפה ונענים בצרצרים. מלא הזיות כמו ויתור על ענישה כי עומדים לתפוס ילד שביצע את העבירה שבגינה עומדים לדין אבל מחכים שיחזור מטיול שנתי. אוהדי הקבוצה נוהמים לשחורים בקביעות ולא עושים לה שום דבר בזמן שמענישים בקבוצות אחרות.
    אני אחזור שוב על הנתון הזה - אוהדי מכבי חיפה הדליקו השנה 9 פעמים אבוקות, אוהדי מכבי תל אביב 4 פעמים. שער 11 היה סגור בגלל זה בחצי ממשחקי הבית של מכבי, נתון מטורף, ואצל חיפה כמה? פעמיים כשפעם אחת זה כניסה של נשים וילדים?
    ממש השבוע העמידו את מכבי תל אביב לדין על פריצה *בנסיבות מחמירות* של אוהדים כי ירדו לדשא בטרנר לחבק את זהבי - משהו שקרה במשחקי חיפה העונה כמה פעמים, ובצדק היא מעולם לא עמדה לדין על סעיף כזה בגלל זה, כי זה מופרך לחלוטין.

ואני מדבר על מכבי תל אביב כי אני אוהד הקבוצה, אוהדי הפועל תל אביב, הפועל באר שבע ובית"ר ירושלים יכולים לדבר על אותם דברים כי יש רק מועדון אחד שזוכה ליחס שונה.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@orimor2212
    אני מוכן ללכת לקראתך לגבי הנתונים, אבל לא לגבי ה"נוהמים בקביעות". זה בולשיט ואתה יודע את זה. אני הראשון שמגנה את זה, אבל אם זה לא נשמע בטלוויזיה והשופטים לא מאשרים את זה בדוח מה אתה רוצה מאיתנו? אני לא פוסל שבן אדם אחד או שניים צעק משהו לאספרייה, אבל מכאן ולהגיד ש"נוהמים בקביעות" זה שקר.

לא מן הנמנע שאותנו מענישים פחות, אבל אולי הגיע אז הזמן שאוהדים יתחילו להתנהג כמו בני אדם. אז לא יכולים להאשים אותנו בכל דבר. אגב, מה שקרה לאחרונה בבאר שבע יכול היה להגמר באסון. אני עוד זוכר היטב מה קרה באנגליה באמצע שנות השמונים של המאה הקודמת. הייתי ילד שראה בטלוויזיה איך אוהדים הופכים ללפידים בוערים...חפש בגוגל מה קרה בברדפורד.

מבחינתי המשחק צריך להתקיים בטרנר כשאותו היציע יהיה ריק. צריך להודות שנמנע אסון ולקבל עונש ולא בכוונה לרצות לקיים משחק הכתרה אפשרית של קבוצה אחרת במגרש שלגמרי לא מתאים. הכעס של ב"ש אולי במקום, אבל לא הולכים לסכן חיי אדם בשביל לעשות כותרות.

13. italiano Member

שום דבר לא היה מסתיים באסון. תלמדו את הנושא לפני שאתם זורקים סיסמאות.

בד כזה עם חומרים דליקים על פניו אמור להידלק ולהתפשט תוך שניה. זה לא קרה כי התפאורות מלאות בחומר מעכב בעירה שמונע דליקה.

ואם אנשי המשטרה לא היו דגנרטים גם מה שקרה היו מונעים.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ונגיד שאתה צודק, למה נענשתם אז? סתם כי רוצים להציק לכם? אם באמת לא יכול היה לקרות שום דבר למה לא הולכים עם ראיות מוצקות לבית הדין? באמת, אם ככה לא מגיע לכם עונש, אבל איכשהו אני רוצה להאמין שכן קרה משהו שיכול היה להגמר באסון.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני שוב שואל, במשחק האליפות שנה שעברה נזרקו מהיציע שלכם ליציע האורחים רימונים ואבוקות. מסוכן בהרבה מבד עם חומר מעכב בעירה ולא ראיתי אותכם משחקים מחוץ לסמי.

האיצטדיון באשדוד אירח את מכבי חיפה פעמיים העונה, פעמיים סיפרו לנו שיהיו בעיות בגלל כמות המקומות באיצטדיון, ופעמיים היה בסדר גמור.
    לא יודע מי היה כאן באשדוד לאחרונה, אבל בניגוד לעבר כל האזור שפעם היו חונים בו בחולות ליד האיצטדיון, אי אפשר להגיע אליו כי המשטרה פשוט סוגרת איזה 2 קילומטר לכל כיוון באיצטדיון עם מחסומים.
    אם ירצו לאכוף שרק מי שיש לו כרטיס למשחק יגיע, הם יוכלו לעשות זאת בקלות בגלל שקל לבודד את אזור האיצטדיון ועובדה שעושים את זה היום מבחינת הגעה של כלי רכב.

חשוב לי להבהיר שאני נגד העונשים הקולקטיביים וחושב שהעונשים מטומטמים לכולם, לבית״ר, חיפה, נתניה, באר שבע, הפועל ומכבי. בדיוק כמו שאני חושב שכל מי שזורק אבוקה לדשא הוא עבריין ומגיע לו שישללו לו את המנוי לכל החיים.
    עם זאת, לטעון שהדין של באר שבע שווה לדין של חיפה זה לקבור את הראש בחול לאור העובדות בשטח.