דיון החדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/5/19.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן.
    רציתי לקחת את הילדים למשחק, אם היו נותנים הקלה הייתי שולח אותם עם אישתי, והם לא היו מפסידים את המשחק אחרי שחיכו לו לא מעט זמן.
    ובטח שהיו מאות בדרומי במקרה כזה.

2. oranfu Member

אם ואם ואם.
    בסוף מדובר בעונש דומה.

גם במכבי חיפה בהתחלה אסור היה נשים וילדים ואז הגישו בקשה.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיינים ותובע ההתאחדות ממשיכים בחוצפה שלהם, שונאי כדורגל ושונאי אוהדים.
    בשבוע וחצי האחרונים הספיקו לאיים בהורדת ליגה, עונה שלמה ללא קהל והורדת 10 נקודות במידה והקבוצה הייתה מסובכת בתחתית(הורדת ליגה למעשה) שמישהו יספר להם שהעניין שאנחנו האוהדים מביעים בענף שהם מנסים לכרות זה מה שמחזיק אותם במקום העבודה שלהם, הגיע הזמן לרפורמה גם במוסד המצחין הזה.

קבלת הערעור של ב"ש מוכיחה שבהתאחדות ובמנהלת אין רחמים כלפי קבוצות ואוהדים עד שזה מגיע אליהם, ברגע שאלונה הטרילה אותם עם העברת המשחק לי"א הם הבינו איך זה יראה ובאילו קשיים הם יתקלו ולפתע הערעור התקבל. כל התלונות על כך שהי"א לא ערוך להכיל משחק כזה מגוחכות כי אם האצטדיון מאושר לליגת העל אין סיבה שלא יתקיים בו משחק גם אם יש צפי לאצטדיון מלא ולאוהדים שיגיעו ללא כרטיס לאזור האצטדיון, בשביל זה המועדונים משלמים כסף למשטרה.

hbs7, abcd, Roma ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  4. Melikson24 Member

@GuyShahar93 טוויטר
    בשני הקרוב היציע הדרומי בטרנר יהיה סגור במשחק בין ב"ש למכבי חיפה, בשני שאחריו היציע הצפוני בסמי עופר יהיה סגור בין מכבי חיפה למכבי ת"א, בשני שאחריו שער 11 בבלומפילד יהיה סגור במשחק בין מכבי ת"א לב"ש. וככה חברים, הורסים את הענף.

--

המוצר וכו'.
    ראינו בקורונה שלבעלי הקבוצות ממש לא אכפת מהקהל ומבחינתם שיהיו יציעים ריקים כל עוד מכסים להם את ההפסד הכספי שבדבר, זה רק בידיים של האוהדים.
    אז לצפות מהאולטראסים למיניהם להוציא את הראש מהתחת זה לא ריאלי אבל יש מספיק אנשים רציניים בכל הקהלים שיכולים לעשות משהו.

Roma, G.B7 ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו אשמים , אנחנו האוהדים .
    אנחנו צריכים לשים את השנאה בין כל הקבוצות בצד ולהחרים משחקים ואז גם המנהלת גם ההתאחדות וגם המועדונים יכנסו ללחץ וילכו לטובתנו.
    אבל קשה לעשות מהלך כזה , קשה לבקש מאוהדי חיפה למשל שבעונות חלומיות לוותר ולהחרים משחקים בסמי עופר , ואבין אותם לגמרי.
    אבל צריך לעשות הקרבה , אירגוני האוהדים של 5 הקבוצות הגדולות ואם אפשר לצרף עוד קבוצות זה יהיה מצויין צריכים להפגש לפני תחילת עונה ולהוציא הודעה משותפת שמחרימים עד שיפסיקו עם העונשים הדבילים האלה , ואז כולם שם למעלה ילחצו ויתקפלו .
    אבל צריך שמישהו ירים את הכפפה ויעשה את זה ולא נראה לי שזה יקרה.

hbs7 אוהב/ת את זה.
  6. G.B7 ירוק עולה

לפני כמה חודשים, ארגוני האוהדים בחיפה כתבו פוסט ארוך על אלימות המשטרה או החלטה מסוימת או איזשהו עונש (אני כבר לא זוכר).
    באחד השורות הייתה קריאה קצרה אבל מאוד חריגה לשיתוף פעולה בין אוהדים של קבוצות שונות.
    שראיתי את זה הייתה לי איזה אופטימיות קטנה אבל שום דבר לא קרה וכנראה שגם לא יקרה, לפחות בזמן הקרוב.

בנוסף אני צופה הדלקת אבוקות ביציעי מכבי חיפה (בשביל ההתרסה, או "המהפכה הפירוטכנית" כמו שהם קוראים לזה) בכל משחקי הליגה שנשארו עד סוף העונה.

שיתוף פעולה, חרם אוהדים כולל, לחץ תקשורתי כל אלו יביאו בתקווה לסיום העונשים הזוועתיים האלה.

7. Mahranlala Member

אני כבר אמרתי לפני כמה חודשים. באיטליה ובמקומות אחרים יש שנאה יותר גדולה אבל מתאחדים למטרות משותפות. הגיע הזמן למחזור שלם של משחקים שיוחרם גם מבחינת קהל גם מבחינת כרטיסים והכי חשוב מבחינת לא לצפות בטלוויזיה. הפגנה גדולה של כל מחנות האוהדים במיקום מסויים בזמן אותו מחזור. אבל אני חי בדמיונות.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יהיה אפקטיבי אם יאיימו בחרם על המחזור הראשון של העונה הבאה, כך יהיה מספיק זמן לייצר טראפיק לסיפור והתגייסות של כל הקהלים.
    אני מאמין גם שלפני המחזור הראשון יבינו במנהלת ובהתאחדות שהנזק התדמיתי גדול מדי ויגיעו להסכמות לפני שהקהלים יממשו את האיום.

hbs7, Roma ו-abcd אוהבים את זה.
  9. Butragueño מנהלים

העונה זה כבר לא יעבוד.
    האוהדים של מכבי חיפה יגיעו לכל המשחקים עד שתובטח הצלחת.
    האוהדים של מכבי ת"א, מכבי נתניה, אשדוד ובית"ר ימשיכו להגיעו למשחקי הגביע.
    אוהדי הפועל ירושלים ימשיכו להגיע כדי לראות את הקבוצה שלהם מעפילה לאירופה.

10. G.B7 ירוק עולה

ישראל 2023
    פרט מאוד חשוב הוא שאיסוף הכרטיסים, לפחות כרגע, יהיה אך ורק פיזי ולא דרך אינטרנט. הסיבה: אין אישור משטרתי לשליחת כרטיסים במייל ועדיין לא ידוע היכן ומתי תתרחש החלוקה. זאת ההחלטה של משטרת ישראל.

ממתי צריך אישור משטרה בשביל כרטיס במייל?
    מישהו יכול להגיד לכל האחראים שהמשחק הוא עוד דקה ולא עוד שנתיים?

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/23
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

גם לאוהדים המעטים שלנו שיכולים לרכוש כרטיסים יצאה הודעה דומה. כניסה לשער הצפוני אך ורק עם כרטיס מודפס.
    אני מניח שמבחינת המשטרה כרטיסים אלקטרוניים = יותר סיכויים לכפילויות, זיופים, בלאגן.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. G.B7 ירוק עולה

מה שונה המשחק הזה מכל משחק אחר?

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שאלה למשטרה. כנראה פוטנציאל גבוה יותר לזיופים, ספסרות ושאר ירקות.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

14. G.B7 ירוק עולה

כל יומיים וחצי אני רואה פוסט בפייסבוק על אנשים שהם המיץ של הזבל שעוקצים אוהדים אמיתיים/ילדים שמגיעים ליציע והברקוד לא עובר להם.

לא רק במשחקים שנחשבים גדולים.

זה פשוט עוד משהו שבמקום לעזור רק פוגע.

15. alexshw Member

ברוסיה מדווחים שבלם טורפדו מוסקבה איליה קוטפוב מועמד למספר קבוצות ישראליות. שמן לא פורסם. קוטפוב נזרק לאחרונה לקבוצה השנייה של טורדפו, אחרי שהסתכסך עם המאמן פפ קלוטט. לפני שחתם בטורפרדו, הבלם בן ה - 29 שיחק 10 שנים בספרטק וערך 13 הופעות בנבחרת רוסיה ולא פספס דקה במונדיאל הביתי 2018.