דיון החדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/5/19.

1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כיאל בעצמו עשה עבירות דומות בעברו.
    נחות רצח, התמסכנות וקורבנות וחוסר קולגיאליות.

לירן אוהב/ת את זה.
  2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זכותו, אתה יכול לא לאהוב את זה אבל להגיד שאין דבר יותר שפל ונחות מזה שפחות בא לו לראות עכשיו את מי שסיים לו את הקריירה זה דבילי.

WhitRM, Sturridge, Butragueño ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. oranfu Member

רפי דהאן גמר לשחקן זר את הקריירה וזה לא עניין אף אחד בזמנו.

אני לא מבין, המשפחה של כיאל צריכה לקבל את השחקן שפצע אותו?
    הם לא רוצים לראות אותו, זה מובן ולגיטימי.

WhitRM ו-Butragueño אוהבים את זה.
  4. italiano Member

5. Butragueño מנהלים

לא, רפי דהן הקורבן של ראיוס חיסל בעצמו במשחק אימון שחקן זר שאפילו לא היה חתום. בדוגמה ההפוכה אני זוכר את סיפור אוקוצ'ה ושי אבוטבול.

DaveTheSave, de Middenweg ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. Butragueño מנהלים

אני לא יודע מה אתה עושה בחיים.
    אבל אני כמנהל צוות פיתוח, אם מישהו ילשין עלי שאני לא עומד במשימות, בשם הקומפליינס, ויפטרו אותי, אני לא אלחץ לו את היד כשאעזוב.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/23
    WhitRM ו-DaveTheSave אוהבים את זה.
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יעקב שחר כבר מכין הצעה.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

italiano אוהב/ת את זה.
  8. italiano Member

עדכונים חיים בכותרות הראשיות של ספורט 5 ו-וואן על ערעור העונש למכבי חיפה.
    דקה אחרי דקה!

מביך.

9. yedidel Member

מביך כמו תירוץ "סכנת החיים לנשיא המדינה"?

10. G.B7 ירוק עולה

אפשר לשאול מה מביך? זה משהו ספציפי, או ברגע שאתה רואה משהו שקשור למכבי חיפה אתה ניהיה אנטי מהרגע הראשון?.

דרך אגב גם ההודעה הזו (שאני אישית לא מסכים איתה) נכתבה בעידכונים החיים באתר ערוץ הספורט- "מכבי חיפה בתגובה רשמית להפחתת הנקודה: "אין עוררין על כך כי עלינו לשאת בעונש. המועדון משקיע משאבים רבים, על כך הסכים בית הדין העליון. אנחנו מכבדים את החלטת בית הדין ומקווים שזה לא יקרה שוב בעתיד".
    גם אם אני לא מסכים כל כך אם זה, אני לפחות שמח על קבלת האחריות, דבר שנדיר היום בכל ישראל בכלל (מעבר לכדורגל) וגם בקבוצת הכדורגל הנהדרת והמקופחת מבאר שבע.
    בכל מקרה אשמח שתסביר מה מביך ובעיקר את ההודעה שכתבת.

ונושא אחר מתכון לאסון: קהלי הפועל ומכבי ישבו צמוד בדרבי
    אין מצב שהם לא עושים בכוונה, הם מחפשים עבודה, הם מחפשים דם, הם רוצים שבתי הדין והבתי המשפט יהיו פעילים מאוד, זה מאה אחוז אינטרס שלהם. אין לי הסבר או הוכחה לזה, אבל ברגע שאלו ההחלטות שמתקבלות זה לא יכול להיות משהו אחר.
    כמה מטומטמים אפשר להיות, אני מעדיף כבר לחשוב שהם עושים בכוונה מאשר שהם כל כך מנותקים.

היציע הצפוני נסגר מה קיבלנו רשת ענקית שעולה סכום גבוה- מה התוצאה אבוקות שנורות מהיציעים של מכבי חיפה לכיוון היציע הדרומי בסמי עופר על אוהדי מכבי ת"א.
    נלמד מזה? נפיק לקחים? ממש לא, הרי אנחנו רוצים דם.
    עונה אחת אחרי, היציע הצפוני בסמי עופר נסגר, מה התוצאה- אבוקות שנורות מהיציע של מכבי ת"א לכיוון אוהדי מכבי חיפה, שיורים מהצד שלהם גם אבוקות לכיוון אוהדי מכבי ת"א. השוני היחידי הוא שבפעם השנייה הצליחו לגנוב דעת ולהגיד שהרשת שהתקינו הצילה חיים, ובלה בלה בלה.
    כל זה קרה בין 2 מחנות אוהדים עם שנאה ביניהם אז מה יהיה בדרבי? יעופו סכינים?

במקרה שחס וחלילה יקרה אסון, האוהד (שלקרוא לו אוהד זה מחמאה אדירה) שיפעל באלימות הוא האשם העיקרי שצריך לשאת את מלוא חומרת הדין, אבל הבא בתור זה האדם שלובש חליפה ושחותם על החלטה כזו נפשעת ומנותקת שמעודדת אלימות.

אני מאוד מקווה שיש מישהו אחד שפוי שם שלא ייתן לזה לקרות, בהנחה וכן אל תתפלאו אם עוד דרבי תל אביבי מסריח יתפוצץ והפעם מסיבה הרבה הרבה יותר קשה מכל מה שידענו עד היום.
    אני יכול רק לקוות שזה ישתנה או שלמרות הכל, הכל יהיה בסדר ואני סתם מגזים.

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/23
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. G.B7 ירוק עולה

2 הצדדים (קהל-גורמי האכיפה/ניהול) כרגע ב-2 קצוות וכל צד לא מוכן לשנייה אחת לחשוב על הצד השני (כמו בכל דבר האמת במדינה שלנו).
    נוצר אנטי, ושיש ניתוק כל כך גדול של 2 הצדדים, אני לא רואה שום פתרון כרגע ולהפך רק החרפה של הדברים, מאמין שבתי הדין בעונה הזו יהיו עמוסים כמו שלא היו מעולם.

ברגע שבוטלו עונשי הרדיוס שמחתי, ברגע שפתחו את הצפוני עליון בסמי עופר (ובעצם לנתק אותו מהאולטרס שיושב ביציע התחתון) שמחתי, ברגע שדיברו על קנסות מנהליים שיתחילו מהעונה הקרובה שמחתי (כמו שעשו עם הסיגריות).
    זה מראה שיש פה ושם מחשבה של אותם אנשים החליפות והמדים אבל לקח לי הרבה זמן לחשוב על 3 הדברים האלה (מה גם שהקנסות המנהליים האלה לא יצאו לפועל בניגוד להבטחות ולסיסמאות).

ברגע שהניתוק כל כך גדול אין סיכוי אמיתי לשינוי חיובי במגמה הזו, להפך, רק המשך של בלאגן ואלימות.

13. DRORIKO Member

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

על מה יש לערער? היה לכם עונש על תנאי של שתי נקודות, ירדה לכם נקודה אחת. מה שקרה בפועל בערעור זה שבמקום שיוסיפו לכם שתי נקודות, הוסיפו אחת.
    זו סאגה הזויה בה בית הדין של ההתאחדות עשה לכם סנגוריה והיה במאבק מול בית הדין העליון, שבאופן נדיר עשה את העבודה שלו.

15. Butragueño מנהלים

בית הדין ירה לעצמו ברגל ברגע שהפחית לנו רק נקודה. היה צריך לקחת החלטה -- או להוריד את מספר הנקודות כפי שהוחלט במקור (בעיניי ההחלטה הנכונה) או לא להוריד בכלל. להוריד רק נקודה במקום שתיים משמעותה הודאה על כך שהם טעו, אבל לא רוצים לעשות בלאגן ולגרום לקבוצות אחרות להתלונן.

ככה או ככה, נתראה בדרבי בקרוב, אשמח לשמוע את דעתך אחרי גזר הדין שתקבלו, יחד עם הפועל, על האבוקות.

orimor2212 ו-de Middenweg אוהבים את זה.