דיון החדשות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/5/19.

1. סמואל אטו Member

אם למכבי ת"א לא היה אפשרות להביא את ג'רלאדש, דסה היה מקבל הצעה גדולה יותר ממה שקיבל מויטסה.
    זו בדיוק הדוגמא למה צריך פה מכסה גדולה יותר של זרים.

2. Telkiyski Member

המשחקים עד תום העונה בודאות ללא קהל?

אם כך אני לא מבין למה לשחק את חצאי גמר הגביע בסמי עופר.
    אפשר לשחק בוינטר, ראשון או כל מה שייצא קלב עבור הקבוצות.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/20
  3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוודאות זה יהיה ללא קהל.

ובהחלט אפשר לשחק את זה באיצטדיון קטן יותר שהדשא שלו כמובן איכותי ולא רע.

4. עידן444 Member

או שכן או שלא. לי זכור שגולדהאר פשוט לא הסכים לדרישות שלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Mahranlala Member

מה הלחץ לשחק את הגביע ב-10 ביוני?
    למה לא לדחות אותו למועד האחרון האפשרי שאופ"א נתנה כדי לראות שאולי תאושר כמות קטנה של קהל. נגיד 5000 איש או משהו בסגנון.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  6. סמואל אטו Member

סירב לדרישות בהתחשב בעובדה שהוא יכל להחליף אותו בשחקן זר.

7. Raulito Madridista

אני רק יכול לתאר לעצמי מה היה קורה אם היינו מקבלים לו"ז משוגע כזה של שני משחקים בשבוע (כמובן שזה נחשב למשוגע ביחס לכדורגל שלנו) בפלייאוף עליון עם הדירוג הנוכחי - ועם קהל. אבל יש רצוי ויש מצוי. אני כן שמח שהכדורגל חוזר למרות שבכל רגע דברים יכולים להשתנות, והשחקנים יכולים לעשות מאמץ ולהישאר בבידוד במשך חודש וחצי למען סיום העונה, שייתנו מעצמם למקצוע שנתן להם כל כך הרבה (לרוב אני מניח גם יש משפחה, החברה גרה איתם בבית, לא יודע). אבל, וזה אבל גדול - חצי גמר גביע בלי שאני שם, דרבי בלי שאני שם, ואפילו שניים - זה טעם מר. נחמת עניים.
    במדינות אחרות פסלו את זה אבל לדעתי כן צריך לחשוב איך לעורר עניין במגרש ולהשמיע שירי אוהדים, לבחור טוב-טוב את השירים שהם בלי הקללות.

הייתי מעדיף שיהיו 2000 איש במגרש וידעתי שאני מפסיד בהגרלה או מוותר מראש ואחרים ייהנו במקומי מאשר שאף אחד לא יהנה.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה חשבו לעצמם במשרד הבריאות/מנהלת בכול מה שקשור לבידוד השחקנים. זה הדבר הכי לא ריאלי בעולם. אין שום סיכוי שזה יעבוד,ויש בערך מיליון סיבות למה לא.
    שיספיקו עם הכסת"ח, אם מחזירים אז שיחזירו בלי קהל ובלי כל ההנפצות האלה.

9. Raulito Madridista

אני דווקא חושב שזה קשה אבל לא בשמיים. מדובר בפרק זמן של פחות מחודשיים, יהיה לשחקנים מספיק זמן לבלות. כמובן שיש הבדל בין שחקן שהוא חייל בצבא או משהו כזה לבין שחקן נשוי שיש לו משפחה וזה קל יותר עבורו. הבעיה האמיתית היא שמספיק ששחקן אחד נדבק ואז כל הקבוצה נכנסת לבידוד וזה השוני הגדול מהבונדסליגה לדוגמא, וגם היריבה אולי, ובקיצור הסיכויים שהפלייאוף הזה יחזיק מעמד ויגיע לסיומו - נמוך מאוד, שואף לאפס. וזה מאוד ישראלי שהתחיל רחש-בחש לגבי שחקנים שכבר טוענים "אין סיבה שנקצץ 50%" על החודשים האלה וגם על העונה הבאה. קראתי דברים כאלה מצד הפועל תל אביב, מצד הפועל באר שבע. קצת סבלנות לא תזיק. קודם שיעבור כאן משחק אחד בשלום.

ומה הלו"ז, זוכרים? מכבי חיפה נגד הפעל תל אביב, בית"ר ירושלים נגד הפועל באר שבע ומכבי תל אביב נגד הפועל חיפה. האמת שזה לא רע בלי קשר לגעגוע העצום שלנו.

10. G.B7 ירוק עולה

יש רצון עז שיחזור הכדורגל
    אבל לא צריך לחזור לשם החזרה בלבד.

אסור ללחוץ ידיים סבבה בעיקר בשביל המודעות.
    אבל עניין הבידוד, לא הגיוני לדרוש מהשחקנים להיות בבידוד לתקופה ארוכה כזו (זה לא שבוע או שבועיים), שופטים לא מחויבים לבידוד (הם לא יוכלו להדביק שחקנים?), יש איסור על חגיגת שער... באמת? אז בשביל מה לשחק בכלל

לגבי קהל - ברור שמשחק עם 20 אלף אנשים בסמי עופר זה לא אידאלי בלשון המעטה, אבל אם בעוד שבוע או עוד שבועיים יהיה אפשר ללכת לשוק או לקניון, אז צריך גם לחשוב איך לאפשר משחק עם קהל (גם אם חלקי מאוד) בהתאם להנחיות נוקשות.

11. Raulito Madridista

לגבי הקהל אני חושב שלא ייקחו סיכון, גם אני הייתי רוצה שיהיו אלף מאשר לא יהיו בכלל, יש מגרשים גדולים של 30 אלף איש ואפשר להכניס גם 20% מהכמות. מצד שני אולי נופתע לטובה? אולי מעדיפים להגיד 'בלי קהל' ולא מעדיפים לצאת בהצהרות מפוצצות בהנחה שהתנאים עוד יתגמשו בהמשך?
    אני חושב שזה האינסטיקנט הכי מובן שיש לחגוג שער, בטח בדקה ה-90, תארו לכם את ירדן שועה מנצח את מכבי תל אביב. אולי יהיו טעויות בלתי צפויות. ביטול "לחיצות ידיים" וכאלה - זה כבר היה במשחקי הגביע, אפשר להתרגל לזה. הרציונל לגבי שופטים - השכר שלהם לא דומה לשחקנים הבכירים, הם עובדים בעוד עבודה. לירן ליאני ואלון יפת עבדו בחברת החשמל לדוגמא. שוב, לדעתי הבקשה מהשחקנים היא עדיין לא חוצפה. זו הקרבה.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איך זה אמור לעבוד עדיין לא הבנתי?
    מחזירים את הליגה ב 30.5 ותוך כמה זמן אמורים להשלים את כל המחזורים? אמורים להיות גם מחזורי אמצע שבוע?
    לחייב שחקנים בבידוד למשך חודש זה לא מעשי, אבל לצפות מהם לא להסתובב במקומות כמו קניונים שווקים וכו' זה דווקא הגיוני. אם הם מודעים לזה שאם אחד מהם חולה הוא מושבת ומשבית איתו גם אולי חלק מהקבוצה, זה די מתבקש ממנו את המינימום אחריות הזאת.
    שעוד חודש וחצי יגיע לשם לא ייקרה כלום.
    אגב, יש זרים של קבוצות שנמצאים כרגע בחופשה בחו"ל? אם כן זה איך זה אמור להסתדר? יעשו להם בדיקות קורונה לפני?

יותר מידי סימני שאלה.

נ.ב אם היחס החלמה / חולים חדשים ימשיך- תוך חודש- מקסימום חודש וחצי, אמורים להשאר בארץ חולים בודדים. אולי רק הקשים והמונשמים.

WHITERM ו-G.B7 אוהבים את זה.
  13. GentlePunter Member

כשאמא ואבא לא לימדו אותך את ההבדל בין PEACH ל-PITCH

South Boy אוהב/ת את זה.
  14. Telkiyski Member

לא שאני חושב שהטעות הזו כזו נוראית אבל רבאק קצת אחריות.

זה מזכיר לי את אוהדי ביטר שלא בודקים שהמשפטים שלהם באנגלית כתובים נכון לפני שהם מכינים תפאורה.

15. Raulito Madridista

אני לא מצפה שיעקבו אחריהם בבתים אבל למה לבקש מהשחקנים להישאר בבידוד ביתי למשך חודש וחצי זה לא הגיוני? הענף זקוק לעזרה שלהם כדי שהליגה תושלם. המכשול האמיתי הוא מצב בו יהיה נדבק ראשון. בעיה אחרת היא מה קורה עם שחקנים שמסיימים חוזים והם חתומים עד מאי, למשל לוסיו בהפועל חדרה. הליגה אמורה להיות משוחקת בימי שלישי ושבת כאשר יש חשש ששלושה שבועות של אימונים לא יספיקו ולכן המאמנים בליגה דורשים לפי מה שהבנתי - אישור לבצע חמישה חילופים במשחק (וזה תלוי בפיפ"א). כל מי ששב מחו"ל נכנס לבידוד לשבועיים, ראה ערך דולב חזיזה שנותח בגרמניה. אני לא חושב שיש הרבה זרים שעזבו את הארץ. סטפן ספירובסקי לא יחזור להפועל תל אביב בכל מקרה..

אומר שוב - הריגוש בעונה הזו נגמר מבחינתי, אבל אפשר לנסות למשך מחזור אחד ואז להגיד שזה לא הולך או משהו כזה. השחקנים אפילו לא חזרו לאימונים מלאים, אז למה לשלול?