אוהדי הפועל התקהלו כי שמו להם מסכים מחוץ למגרש(כך שמעתי). אוהדי מכבי ת״א היו שם כנראה רק בגלל שאוהדי הפועל היו יום קודם וכמו אהבלים ראו את המשחק בטלפון או לא ראו בכלל. איזה טמטום. Sent from my iPhone using Tapatalk
חח אה הם אפילו לא ראו את המשחק? עוד יותר מלמד כמה החיקוי שלהם פטתי. נטו לבוא מחוץ לאצטדיון כי זה מה שאתמול עשו אוהדי הפועל, גם במחיר שלא יראו בכלל את המשחק. מביך מאוד.
אז למה אוהדי מכבי לא התקהלו בשבת שעברה במשחק הבית נגד הפועל חיפה, ונזכרו להתקהל ולהודיע שהם הולכים להתקהל רק יום אחרי שהפועל עשו זאת? להתקהל לא הומצא ע"י אוהדי הפועל, כמו שגם לעשות גרפיטי בכניסה ליציע לא הומצא על ידם. את שני הדברים, כמו עוד הרבה דברים אחרים, אוהדי מכבי עשו כי הפועל עשו לפניהם.
זה פאקינג להתקבץ כמה עשרות אנשים בזמן שהמשחק מתקיים ולראות אותו היכנשהו ביחד. למי אכפת מי הראשונים שעשו את זה!?
ברור שזה לא מעניין באמת, זה עיקרון החיקוי שמעניין. אם נניח היינו זורקים אבוקות לדשא מחוץ לאצטדיון - הם גם היו עושים את זה.
תעשו ניסוי ותעשו מחוץ לאיצטדיון מעגל אוננות, לא נראה לי שתהיה לכם בעיה טכנית, אם הם יחקו אתכם אז נגלה שאתה צודק.
ממש לא מעוניין שיקרה, אבל מעניין אותי אם המנהלת תקנוס גם את הפועל באר שבע, שאירגנה הקרנה של המשחק אתמול על מסך בטרנר ויצרה התקהלות בה לא שמרו על הנחיות משרד הבריאות.
הקרנה של המשחק לא היה בסמוך לטרנר , היה סוג של עידוד מחוץ לתחומי האיצטדיון. האוהדים סימנו בסרט אדום מרובעים כדי לשמור על ריחוק בין אנשים. http://up419.siz.co.il/up2/tx2ajoyuwyyj.Xxx Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות והפועל ב"ש המועדון , לא אירגן הקרנה הם כמו מכבי ת"א הוציאו הודעה לא להתקרב לאיצטדיון ואוהדים כן באו וכן עשו תהלוכה קטנה ושרו , וכן כמו בכל מקום לא שמרו על ההנחיות ב100 אחוז . לא מצדיק אותם כמו בויכוח הקודם שלנו , אני אומר שכל מי שמגיע לאיצטדיון הוא דביל עם תעודת הצטיינות בזה.
א. המועדון לא ארגן שום הקרנה של המשחק אתמול ואף התריע בכל מדיה חברתית לא להגיע לאזור האיצטדיון, כל יוזמה להקרנה משותפת של המשחק אתמול הייתה פרטית ולא קשורה למועדון. ב. עד כמה שאני יודע אף קבוצה לא נקנסה על הקרנת משחק, הקבוצה היחידה שנקנסה מאז פגרת הקורונה נקנסה על קריאות של אנשי המועדון "מכבי חיפה חיזבאללה". אשמח לרפרנס שבו קבוצה כלשהי בליגה נקנסה בגלל הקרנת המשחק לאוהדים, ואני בספק אם תצליח להוכיח דבר כזה כי אף קבוצה בליגה לא לקחה שום יוזמה בהקרנת משחק משותפת לאוהדים שלה.