יש מצב שמלכתחילה בחוזה יש סעיפים שמדברים שבמידה ויש עבירות חמורות על איזה קוד אתי - ניתן להתיר את החוזה. לא שאני חושב שבאמת הם יסיימו את דרכם במועדון (אלא אם יורשעו ויקבלו מאסר בפועל).
בדרך כלל ״מדביקים״ סעיפים כאלה לשחקנים שהם בעייתיים מלכתחילה, כמו אידריסו בזמנו. השניים המדוברים הם ילדים טובים בלי תקריות בעבר ככה שקשה לי להאמין. אני גם לא יודע אם חשד בעבירה פלילית יכול להיחשב לעבירת משמעת. ראה את הדוגמא של האפנסאי שנחשד בפדופיליה ובסוף התברר שזה עורבא פרח והחזירו אותו.
אני מניח שבחוזים יש התייחסות למעורבות בפלילים, אבל קשה לי להאמין שאפשרי להתיר חוזים אם אין האשמות גורפות (במקרה כזה, זכאים או מורשעים, אני מניח שיסיימו דרכם). כרגע העניין נמצא בחקירה ראשונית, זה עוד מוקדם.
אגב לא הגיע הזמן לבטל את הצו איסור פרסום הזה? מה התועלת בכלל אם כולם כבר יודעים במי מדובר? משחק הבא השניים לא יופיעו כי הם יצאו לחופשה. אז מה השדרים יתעלמו מזה?
זה יפה שאתה מאשים גוף בעבירה על החוק, אבל זה לא נכון. לא פרסמו את שמותיהם, רק ציינו שאותם שחקנים יוצאים לחופשה. צו איסור הפרסום כמעט בוודאות יבוטל אחרי החקירה של השחקנים, ואז זה לא רלוונטי ליום המשחק.
יכול להיות שהוא ירצה לזרוק אותם מבחינת תדמית ומוסר, גם אם יצאו זכאים ויתברר שהילדות עשו עליהם קומבינה מהסרטים הוא עדיין לא ירצה שחקנים ששכבו עם נערות ובגדו בערכי המשפחה.
"??? ??? ???? ?????? ?? ??? ???? ???????" ליטל נשמה,אם את קוראת פה בפורום אף אחד לא העניש אותם ולא כלום. אם הם הולכים להענש,זה לא בגלל 'מין בהסכמה',אלא עקב העובדה ששתי הבנות הינן קטינות והן מתחת לגיל ההסכמה.
עושה רושם ש-ONE חיפשו בכוח איזה מטומטמת שתציג דעה הזויה ומצאו. עושה רושם שגם נשות הכדורגלנים זה לא בדיוק העיפרון הכי חד בקלמר. מאי ורד, אשתו של קשר בית"ר ירושלים עידן ורד, כתבה בפייסבוק: "היום נערה בת 15 - לא מתלבשת, לא מדברת, לא מתנהגת ולא נראית בת 15. על פי השיחות שרצות ברשת - הן לגמרי היו מודעות למעשיהן ואף התגאו בדבר. אז נכון שיקומו כל יפות הנפש שבשבילן גברים הם קודם כל האשמים ולא משנה מה באמת קרה. אבל גם גברים הם בני אדם שמאחוריהם גם יש משפחות". חבל שלא סיפרה את זה לבוגד הנשוי.